Як дешево контролювати пальне

Наймаючи водія на роботу, одразу ж постає задача, як протистояти крадіжок пального та убивання автомобіля недобросовісним наїзником.

Звичайна і розповсюджена схема виглядає так: встановлюємо GPS трекер в автомобіль та врізаємо в паливний бак ємнісний датчик рівня палива.kak-kontrolirovat-toplivo
Підприємці йдуть по класичній схемі і хочуть зловити водія на гарячому, часом не рахуючи економічної вигоди від придбання. Але як вони дивуються, не отримавши змін у витратах на пальне. Ця схема вже не працює з причин грамотності сучасних водіїв. Водії зараз вже не зливають паливо на машинах з датчиками, вони підходять до справи творчо. Шланг «обратки», який йде в бак - ставлять собі в каністру. Датчик пального не покаже зливу, а водій при цьому спокійно краде пальне. В автомобілях в яких «обратка» високого тиску, встановлюють трійник з пониженням тиску шлангу, що йде в каністру. Тому добре витратившись, власник компанії часто висловлює невдоволення системою, що вона не показує зливання палива і не приводить до економії коштів. Також часто після установки датчиків пального є зливання і заправки (похибки), викликані рухом автомобіля на підйомах і спусках, чим більшої ємності бак, тим більше похибка, яка іноді може становити десятки, а інколи й більше сотні літрів. Серед похибок вирахувати зливання пального просто нереально - водії це знають, тому зливають пальне на схилах.

Постає питання: як не допустити крадіжки пального?

kak-kontrolirovat-toplivo2

 

Все насправді просто, не потрібно витрачати гроші на дорогий датчик палива і роботу з його встановлення. Потрібно встановити мінімальний нормативний витрата для автомобіля та в нашій програмі задати цей нормативний витрата для даного автомобіля. Програма порахує, скільки автомобіль витратив палива з розрахунку пробігу за заданий період. Встановивши правильну норму, водію просто нічого буде красти. А знаючи, що перевитрата палива йому доведеться платити з власної кишені, він буде їздити дуже спокійно і акуратно. Якщо водій все-таки заощадить паливо на манері водіння і згодом зіллє бензин (дизельне паливо), повірте, це на вашу користь, ви заощадите набагато більше на технічному обслуговуванні машини.
Дана схема роботи складена виходячи з прохань наших клієнтів і вже отримала багато подяк. Контроль дизельного палива, бензину та скрапленого газу та іншого палива в першу чергу, повинен бути вигідний. Ми зустрічали багато компаній, у яких вартість контролю палива перевищувала вартість злитого бензину. У даній статті ми спробували допомогти власникам автопарків зробити безпомилковий вибір при установці gps моніторингу.

Все насправді просто, не потрібно витрачати гроші на дорогий датчик пального і роботу по його встановленню. Потрібно встановити величину мінімальної нормативної витрати пального для автомобіля та в нашій програмі задати цю нормативну витрату для даного автомобіля. Програма вирахує, скільки автомобіль витратив пального з розрахунку до пробігу за заданий період. Встановивши правильну норму, водію просто нічого буде красти. А знаючи, що за перевитрату палива йому доведеться платити з власної кишені, він буде їздити дуже спокійно та акуратно. Якщо водій все-таки заощадить пальне на манері водіння та згодом зіллє бензин (дизельне паливо), повірте, це на вашу користь, ви заощадите набагато більше на технічному обслуговуванні машини.
Дана схема роботи складена виходячи з прохань наших клієнтів і вже отримала багато подяк. Контроль дизельного палива, бензину, скрапленого газу та іншого пального в першу чергу, повинен бути вигідний. Ми зустрічали багато компаній, у яких вартість контролю палива перевищувала вартість злитого бензину. У даній статті ми спробували допомогти власникам автопарків зробити безпомилковий вибір при установці gps моніторингу.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження мототехніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Залишилися питання? Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, будемо раді допомогти!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua