GPS трекер для таксі

Після продажу та встановлення GPS трекерів (ще його називають GPS маяк, маячок, жучок) в авто служби таксі, ми почали проводити аналіз, а які вигоди отримує власник служби таксі від відстеження автомобілів за допомогою GPS моніторингу.

gps-monitoring-taxiПерше, чим поділився топ менеджер служби таксі - це розрахунок лівих маршрутів, за якими таксист не відзвітував. Після кількох місяців обслуговування істотно скоротилися витрати на ремонт автомобілів. Адже водій, їдучи без пасажирів навіть на виклик, може скасувати свою поїздку, мотивуючи поломкою автомобіля, пробитим колесом, або поганим самопочуттям. Адже на шляху його може зупинити голосуючий на дорозі попутник, з обслуговування якого, водій таксі заробить куди більшу суму грошей, ніж він отримає з виклику з диспетчерської служби. Доволі часто, таксист вступає в змову з диспетчером і потім приносить частку не в компанію, використовуючи клієнта компанії та службовий транспорт, а диспетчеру. Дана угода між співробітниками компанії, завдає не тільки фінансовий збиток, але і сильно б'є по іміджу, імені компанії та надаваному сервісу. Адже коли таксист поїхав в лівий рейс, падає продуктивність парку автомобілів. Наприклад, 60 автомобілів роблять, в середньому, 50 рейсів на годину у великому місті, а тепер якщо на цю годину потрапило 15 неврахованих рейсів, то 60 машин зробить тільки 45 рейсів, а якщо надійде більше заявок, то диспетчер банально відмовить, і скаже , що немає вільних машин. Відмова клієнту в послузі, це найбільший гріх підприємця перед покупцем і це сильно знижує статус цього підприємця в клієнтських колах спілкування. Навіть у великому місті, як Київ чи Харків, слух розходиться дуже швидко. Людина не зателефонує вдруге в це таксі, якщо йому двічі відмовили, хоча і буде вже думати, дзвонити чи не дзвонити, коли йому відмовили вперше. За допомогою GPS моніторингу дуже просто відстежити всі маршрути автомобілів і переглянути, скільки кілометрів накатав кожен водій таксі.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Але вигоди від GPS моніторингу для таксі на цьому не закінчуються. Насправді, вище описане є мотивом багатьох господарів компаній для покупки і установки GPS трекерів в авто. GPS моніторинг приносить набагато більше користі в таксі, ніж контроль персоналу компанії. В програмному забезпеченні є цікава опція з назвою «геозони». Одна ця опція збільшує ефект від використання трекерів в рази. Візьмемо, наприклад, велике місто з величезними районами. Можна побудувати геозони по межах районів міста та по межі міста. Керівництво компанії може в точності відстежити кількість часу, який проводять автомобілі таксі в тому чи іншому районі за потрібний період. Подивившись дзвінки від клієнтів, що надійшли за цей же період, треба зазначити замовлення на карті та, можливо, перерозподілити вільних водіїв таким чином, щоб вони у вільний час переміщалися в райони з великою кількістю викликів, а не очікували годинами, на місці закінчення минулого замовлення. Маючи контроль геозон, можна оптимізувати роботу компанії і при тих же ресурсах, обслужити більше клієнтів, відповідно підвищивши прибуток, і все це завдяки використанню GPS моніторингу транспорту в службі таксі.

У даній статті ми спробували відкрити для Вас фінансову частину вигоди служб таксі від GPS трекерів та якісного GPS моніторингу цих трекерів. Але не варто забувати ще й про інші вигоди, наприклад, безпека водіїв та автотранспорту, що дуже важливо для таксистів, але це вже тема наступних статей.

Залишилися питання? Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, будемо раді допомогти!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua