Будівельна техніка та GPS моніторинг

Встановлюючи все більше GPS трекерів в будівельну техніку, хочемо поділитися відкритою інформацією від клієнтів, що одержуємо. Закриту інформацію ми, звичайно ж, бережемо і охороняємо від розголошення, прописуючи це у договорах про обслуговування та надання послуги GPS моніторингу.

betonomeshalkaІ так розповімо про мотиви установки GPS трекерів на будівельну техніку. Для початку розглянемо найбільш дорогу будівельну машину - автокран. Ця машина є відчутно дорогою, технічне обслуговування та ремонт її також дорогі, тому контролю цього транспорту потрібно приділяти високу увагу. Адже водій завжди думає, де підробити та обов'язково знайде, якщо керівництво втратило пильність. Водій в неробочий час може поїхати на сусіднє будівництво та спокійно підробити, зношуючи автокран необлікованою роботою і тим самим завдаючи шкоду власнику.

Другим прикладом буде gps моніторинг для бетономішалки. Водій може по дорозі вивантажити трохи бетону, заїхавши до свого знайомого і тим самим підробити. Відстеживши шлях бетономішалки, керівництво може припинити крадіжки. Стеження за міксером істотно здешевлює вартість бетону.

GPS моніторинг для вантажних автомобілів, самоскидів і фур може заощадити значну частину будівельних матеріалів. Відстежуючи переміщення вантажівок і контролюючи відхилення від запланованих маршрутів, можна з легкістю зберегти свої ресурси. Також звичайно відпадуть варіанти з перевозами чужих вантажів.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження мототехніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Трактор або екскаватор також потребує контролю, тому що вечорами та вночі екскаватор з легкістю може трудитися на благо третьої сторони. Тому й у трактор-екскаватор потрібно ставити трекер GPS, його ще називають жпс жучок, жпс маячок, жпс маяк.

Ми навіть не могли подумати, що об'єктом великого зловживання може бути бетононасос. Як виявилося нічна неврахована робота дуже розповсюджена, оскільки оплата роботи відбувається погодинно і коштує не дешево. Встановити в бетононасос GPS трекер вкрай складно тому, що він виготовлений повністю з металу, а метал як ми знаємо, не пропускає сигнал GPS. Але в компанії GPSavto використовуються передові технології, які дозволяють робити установку і проводити GPS моніторинг в металевому корпусі бетононасоса. Причому установка проводиться таємно і не видає себе. Тепер, якщо бетононасос прикріплять до самоскида та повезуть вночі працювати по тихому, то ви це побачите на карті в нашій програмі.

Ціна GPS моніторингу просто не порівнянна з одержуваною вигодою після припинення зловживань персоналом будівельної компанії. Якщо ви власник або керівник будівельної компанії, подбайте про економію на додатковому контролі техніки за допомогою GPS моніторингу. 

Залишилися питання? Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, будемо раді допомогти!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua