GPS моніторинг

logo-gpsavtoКомпанія GPSavto за останній рік показала, що в Україні є якісно нова послуга GPS моніторингу. Такого продукту відстеження транспорту, вантажів, людей і тварин в Україні, що так швидко розвивається, ще не було.

Спочатку сервіс розраховувався на користувачів початківців. Адже ми всі знаємо, як нелегко багатьом дається комп'ютер. GPSavto з величезною повагою і розумінням ставиться до цих людей. Інтерфейс програми зроблений максимально просто, щоб його міг освоїти кожен, хто вміє користуватися мобільним телефоном. А всім кому не вдалося освоїти, ми допомагаємо в індивідуальному порядку. 

mova-gpsavtoВсі люди полюбляють працювати з програмним забезпеченням, яке написано на їхній рідній мові і GPS моніторинг не є винятком. У компанії GPSavto розуміють це, і було прийнято рішення догодити в мовному питанні всім клієнтам. На прохання клієнтів додаються мови інтерфейсу програми GPS моніторингу. Всі клієнти GPSavto працюють виключно рідною мовою. На сьогоднішній день можна використовувати англійську, російську, українську, італійську та німецьку інтерфейси. Зроблено переклад і на фінальній стадії запуск ще п'яти мов: арабська, китайська, іврит, японська та французька. GPS моніторинг від GPSavto заговорить будь-якою мовою світу, якщо вона буде рідною нашому клієнтові. Адже бажання клієнта - це закон!

Дуже важливо спробувати якість послуг до того як платити гроші. Наш GPS моніторинг може випробувати кожен і відчути, наскільки просто і комфортно це робити. Заходьте на сайт моніторингу GPSavto і випробуйте роботу GPS моніторингу на наших автомобілях і співробітниках, що носять трекер.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження мототехніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!
interfeys-gps-monitoringa

Увійшовши в програму моніторингу, все можна зрозуміти інтуїтивно. Вибравши автомобіль у списку ліворуч, поставивши біля нього галочку, він в той же час відобразиться на мапі. А вибравши з випадаючого меню режим "історія", можна подивитися пересування авто або людини за останній день одним натисненням кнопки "На карті". Для зміни інтервалу перегляду можна скористатися вибором дати та часу вручну або ж зручними кнопками кнопками: "Сьогодні", "Вчора", "Тиждень". Переглянути як рухався автомобіль, спецтехніка, кур'єр, кінь або інший об'єкт моніторингу можна, пересуваючи мишею повзунок, Ви побачите як змінюється значення часу та місцезнаходження об'єкту моніторингу. Автоматичний режим перегляду можна включити натиснувши на плей-клавіші під повзунком. А якщо потрібно побачити де знаходився транспортний засіб у заданий час, вкажіть цей час трохи нижче і ви побачите все на мапі.

prosmotr-puti-avtomobilya

Для отримання звітів про використання автотранспорту в паперовому вигляді або у вигляді для подальших аналітичних розрахунків, достатньо натиснути клавішу "Звіт". В даному меню вибираємо потрібні об'єкти серед транспорту, людей і тварин, вибираємо часовий проміжок, за який побудуємо звіт, вибираємо вид звіту в випадаючому меню та будуємо звіт. Найцікавіше, що побудова звіту відбувається за допомогою натискання на клавішу зі значком формату файлу, в якому буде побудований звіт. Таким чином клієнт отримує можливість вибирати найбільш підходящий йому формат файлу для звіту.

Otchet-o-stoyankah-avtomobilya

Зістовхуючись з найчастішими питаннями наших потенційних клієнтів: А які карти використовуються? Чи є детальна карта Києва, Одеси, Івано-Франківська, Донецька, Дніпропетровська, Чернігова, Кіровограда, Криму та інших міст і селищ? Наскільки деталізовані карти? Чи підписані вулиці і будівлі? А є супутникова карта? Зібравши ці питання, ми знайшли дуже зручне рішення. Натиснувши на клавішу з назвою карти в правій частині екрана, користувач сам зможе вибрати відповідну карту з безлічі запропонованих. Різноманітність карт з легкістю задовольнить навіть великого скептика. А при виборі супутникової карти, натиснувши додатково на сусідню кнопку "Гібрид", буде запропоновано нанесення назв вулиць на карту супутникової зйомки від різних виробників. Не забули ми і про пробки, супроводжуючих транспорт у великих містах. Їх оператор може подивитися в реальному часі, активувавши сусідньою кнопкою, та в залежності від ситуації може відкоригувати маршрут пересування автотранспорту.

karti-gps-monitoringa

Не забули ми і про вимогливих користувачів системи моніторингу та внесли в меню налаштувань безліч параметрів, які користувач може налаштувати під себе. Увійти в меню налаштувань можна, натиснувши на шестірню в правому верхньому куті екрану. Поруч можна побачити значок повного екрану, який призначений для роботи в програмі в повно екранному режимі. Як правило, цей режим використовується для трансляції пересування транспорту і людей на великому екрані.

GPSavto постійно розробляє нові можливості програми моніторингу

На даний момент ми ведемо масштабну роботу по повідомленню клієнтів не входячи в інтерфейс програми. Адже купуючи собі gps трекер, людина або компанія переслідує якусь певну мету. Проводячи соц дослідження в середовищі користувачів gps моніторингу, ми знаходимо ці потреби і реалізуємо дані функції в системі оповіщення. Наприклад мама купує персональний трекер для доньки. І їй важливо, не де ходить її дочка, ні скільки кілометрів вона намотала, хоча іноді й заглядає в перегляд даної інформації. Для мами головною є мета: бачити коли її дитина вийшла зі школи після уроків і чи дійшла вона додому, вона турбується, чи не сталося щось. Поклавши трекер в рюкзак, вже й так витрачені зусилля на те, щоб не забути зарядити його та покласти з собою дочці. Коли ще потрібно буде входити в інтерфейс програми і дивитися щодня інформацію пересування, це стає трудоємно та неефективно. Тому нами була розроблена система оповіщень на електронну пошту про відвідування та покиданні об'єктів.
Така процедура називається входження і вихід з геозон. Мама, маючи сучасний телефон з можливістю читання електронної пошти, більше не входить в програму і не вивантажує історію, а одним кліком читає смс повідомлення про покидання дитиною школи. Через якийсь час їй приходить наступне повідомлення, що дитина вже вдома і вона спокійна. Тепер якщо дитина затримався в школі, мама не переживає, що дочки немає вдома, бо не приходило повідомлення про вихід зі школи. Це означає дочка зайнята справами в школі.
Другим прикладом може послужити повідомлення про прибуття за Вами автомобіля з водієм. Дуже зручно побачити мейл, що водій в'їхав у ваш район і через 3-5 хвилин буде у вас. Ви можете більш точно спланувати свій час, коли важлива кожна хвилина. Але на цьому ми не зупиняємося і розробляємо нові повідомлення, наприклад про запізнення в певне місце чи позапланову затримку в певному місці. Також йде робота по інтеграції сповіщень з різними смс службами, які полюбилися широкій громадськості.

Автори проекту GPSavto в першу чергу переслідували мету допомогти людям. Цінова політика проекту вибиралася з розрахунків доступності для приватних осіб, щоб кожен міг використовувати GPS моніторинг вдома. Дбаючи про комфорт наших клієнтів, прислухаючись до кожного слова, та щоб догодити, ми перепробували працювати з декількома банками для оплати наших послуг. На сьогоднішній день ми працюємо з комерційним банком Приватбанк, це банк з найбільш розвиненою мережею відділень і терміналів в Україні та є лідером по роботі з населенням і малим бізнесом. Хочемо зауважити, що при оплаті послуг GPSavto, комісія банку дорівнює нулю. Оплачувати послуги повинно бути зручно та комфортно. Наші клієнти можуть оплачувати електронними грошима Webmoney, через Приват24, ​​по рахунку у відділенні банку та готівкою в нашому Київському офісі за адресою м. Київ, вул. Шахтарська 9.

logo-k2Ми подбали не тільки про кінцевих користувачів, але й про великі компанії, які мають свій великий автопарк і бажають самостійно вести GPS моніторинг. Ми дружньо та з повагою ставимося до наших конкурентів і їх клієнтів, забезпечуючи останніх якісним програмним забезпеченням. Програмне забезпечення для GPS моніторингу ми випускаємо під маркою «К2 ТЕХНОЛОГІЇ». Ринок визнав найвищу якість нашого програмного забезпечення для GPS моніторингу далеко за межами України, наше програмне забезпечення придбали великі міжнародні компанії, що надають послуги джіпіес моніторингу та виробники джіпіес трекерів. Ми готові розвиватися далі та приносити зручність і комфорт людям, цінуючи кожного, без винятку, клієнта.

Дзвоніть нам за будь-якого питання +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62. Ми працюємо по всій Україні та за кордоном, докладніше в розділі Контакти.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua