Сучасний контроль охоронців в охоронних компаніях

gps-monitoring-ohrannikaЗвернувшись в охоронну агенцію, отримуєш красиву поліграфію про те, як надійно здійснюється охорона клієнтів. Там на флаєрах і брошурах намальовані охайні та в новій випрасуваній формі охоронці спортивної статури. Але як на справді йдуть справи? Все так гарно, як на папері? А якщо нам потрібно охороняти складські приміщення, розкидані по території колишнього промислового заводу?

 

Великим завданням для керівника охоронної компанії є контроль охоронців.

Адже охоронець, як правило, міркує як у старому прислів'ї "солдат спить, а служба йде". Піди знай, скільки разів і коли він обійшов територію, і він це чудово розуміє, тому не бачить сенсу зайвий раз патрулювати об'єкт охорони. А клієнт охоронної компанії часто влаштовує перевірку, щоб перевірити якість отримуваної послуги та ступеня охорони свого майна. Щоб не доводити ситуацію до небажаного рівня, потрібно застосовувати сучасні методи моніторингу роботи в компанії.

Ми допомагаємо вести бізнес охоронним компаніям!

Компанія GPSavto надає якісний gps моніторинг патрульних автомобілів охорони, кінних і піших патрулів, а також відстеження пересування охоронця по території підприємства.
Відстеження автомобілів відбувається за допомогою таємно встановлених в автомобілі gps маячків. На замовлення, ми встановимо високочутливий мікрофон з фільтрацією шуму, а також підключимо гпс маячок до входу автомагнітоли, щоб диспетчер міг перемовлятися з несучими службу охоронцями. GPS маяк відправляє на сервер координати місцезнаходження авто без обмеження по інтервалу часу, він фіксує найменші зміни (швидкість, прискорення, кут повороту понад 4 градуси, увімкнення/вимкнення запалення) та відправляє інформацію на сервер моніторингу в реальному часі.
personal-tracker-gpsavto-sizeТому, хто патрулює територію без автомобіля, при виході в наряд, видається носимий персональний gps трекер, що за розміром та вагою менше і легше мобільного телефону. Виглядає gps трекер для охоронця як сірникова коробка та важить всього 60 грам. Його зручно носити навіть у зовнішній в кишені, так як він має водозахисний корпус та не промокне під дощем. Період відправки повідомлень з персонального трекера gps на сервер моніторингу GPSavto становить 30 секунд, цього цілком достатньо, щоб зафіксувати детальний маршрут пересування охоронця.

Що отримає керівник охоронної компанії?

Для перегляду інформації про охоронців та автомобілі охорони, ми розробили дві програми. Одна багатофункціональна програма для персонального комп'ютера, з різноплановою звітністю та контролем, друга ж розроблена для смартфонів і планшетів, вона робилася з розрахунком на комфортне управління дотиком пальця та з урахуванням комфортної роботи на не високій швидкості інтернету в даних пристроях.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

У результаті керівник отримає:
- цілодобовий запис пересування і швидкісних режимів
- зберігання інформації про пересування стільки, скільки потрібно (за замовчуванням один рік)
- цілодобовий доступ до всієї інформації та широкої аналітики
- необмежений доступ за паролем з будь-якого комп'ютера, планшета, смартфона, з будь-якої точки світу
- на ваші пристрої не потрібно нічого встановлювати
- дуже зручний, простий інтерфейс та високий рівень конфіденційності
- можливість отримання повідомлень в реальному часі по входу охоронців в задану територію (територію можна позначити/намалювати мишкою на мапі)
- можливість контролювати відхилення від маршруту за допомогою повідомлення в реальному часі
- можливість контролю запізнень в задані місця, або затримок у них
- оплачувати можна будь-яким зручним способом

Безкоштовну консультацію можна отримати за телефоном +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua