Як швидко відбивається gps трекер в автобусі?

Автобусні перевезення бувають і пасажирські, і вантажні, але і в тих, і в інших необхідний gps трекер для автобусів!

Запитаєте, навіщо gps маячок в автобус?

А все просто! Наведемо кілька прикладів за останній рік.

Візьмемо, наприклад, недавній випадок, коли ми зробили презентацію gps моніторингу для автобусів в одному приватному підприємстві Києва. Автобуси у них вантажні і на підприємстві ведеться повний звіт, скільки авто проїхало, куди їздило і приблизно по всім машинам схожі показники. Причому витрати пального теж середні, не перевищують норми та все начебто нормально. Для тесту вирішили придбати один gps трекер для автобуса, щоб з'ясувати актуальність і що це дасть. Цей бус їздить по одному і тому ж маршруту та проходить в день близько 330-350 км. За графіком він так завантажений, що відхилення йому робити від маршруту просто ніколи.
Коли ми домовилися про встановлення на певну годину на нашому СТО, водій не приїхав. Він "типу" забув та поїхав далі по маршруту. Зрозуміло, що він всіляко перешкоджав нам. Коли ми його дочекалися по поверненню з маршруту, він всіляко намагався випитати нас, що це за gps жучок для автобуса ми будемо ставити, і що він буде контролювати. Установники GPSavto встановили gps трекер в автобус і на цьому розпрощалися з клієнтом.
gps-treker-dlya-avtobusaЧерез місяць до нас подзвонив задоволений клієнт та повідав цікаву історію. У роботі кур'єрського автобуса нічого не помінялося, надалі виконує він свій маршрут. Але змінилися звіти, які ведуться в журналі. Тепер бус проїжджає в день 260-280 км! І тепер рахуємо, економія в середньому 70 км в день. А тепер множитимемо на 30 днів і отримаємо економію по пробігу 2100 км! Якщо перерахувати це на економію дизпалива, яке зливав або витрачав у своїх цілях водій, це вже перекриває вартість gps моніторингу для автобуса. Другий місяць вже чиста економія для підприємства. І це ми ще не врахували економію на амортизації транспортного засобу і на ремонтах, у зв'язку з істотним зменшенням пробігу.
Це тільки фінансова сторона, коли встановлений gps моніторинг в автобус. Значно полегшується робота компанії в актуальності інформації. Диспетчеру не потрібно дзвонити і питати водія, де він та коли приїде. Весь транспорт як на долоні і видно в реальному часі швидкість та завантаженість доріг. А керівник з легкістю може в будь-який момент зі свого смартфона подивитися на ситуацію з його транспортом та історію за потрібний період.
Виходить, що gps маячок для автобусів відбивається як мінімум за місяць, а то й швидше. Найголовніше, що для економії грошей підприємця, не потрібен дорогий контроль дизпалива в баку за допомогою додаткових датчиків!

Що змушує підприємця встановити gps моніторинг в автобуси?

gps-monitoring-dlya-avtobusaЩе одна історія, яка призвела до встановлення gps маяка в автобуси, була теж в Київській області. До нас звернувся власник двох маршруток. У нього автобуси працюють у будні дні на приміському маршруті з Києва в Ірпінь. На вихідні дні потік людей не великий, тому він робить вихідні дні для водіїв і дозволяє їм брати машини додому. Але іноді на вихідні дні надходять приватні замовлення повозити людей на весіллях чи інших заходах. Але кілька разів під ряд власнику транспорту довелося відмовитися від замовлень на вихідних, так як він не зміг додзвонитися водіям, вони або не беруть трубку, або просто відключили мобільники. Це і підштовхнуло підприємця на установку gps маячків в автобуси. Приганяв він до нас свої "Богдани" в суботу, коли не було роботи на маршруті. Встановили gps трекер в автобуси швидко і таємно, зовні ніяк він себе не видає.
Через два тижні він подзвонив і розповів свою історію, він знову не зміг на вихідних додзвонитися до одного водія, той потім розповідав історію про своє нездужання у вихідний день. Але коли підприємець подивився в системі моніторингу транспорту GPSavto шлях авто за вихідні, він побачив, що автобус працював усі вихідні та по пробігу стало ясно, що зароблена сума перевищувала вартість gps маяка в автобусі. Вони, звичайно, вирішили цю ситуацію полюбовно, так як водій не хотів втрачати роботу, а підприємець не хотів втрачати досвідченого водія з безаварійним стажем. У цьому випадку gps маяк для автобуса виправдав себе швидше ніж, за місяць.

Як би ми не довіряли водієві, але він все ж людина, і має спокусу додаткового заробітку, тому не завадило б поставити gps жучок для автобусів

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Щоб замовити та купити gps маячок для автобуса, телефонуйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, або подивіться телефони наших регіональних представників в розділі Контакти.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua