Як вибрати компанію-постачальника gps моніторингу

Сьогодні кожна компанія хоче контролювати свій вантаж. Це дає деяку впевненість у майбутньому. Компаніям перевізникам це дає те, що їхні клієнти можуть у будь-яку хвилину запросити й одержати інформацію про те, де знаходиться товар, за який заплачено певна сума. Подібний процес називається gps моніторинг пересування транспорту. Його суть полягає в тому, що в автомобіль встановлюється спеціальний пристрій, який постійно передає сигнал з супутника. В результаті, за допомогою цього пристрою певні люди можуть контролювати рух вантажу. Подібна технологія дозволить будь-якій компанії не тільки забезпечити найкращу безпеку, але й гарантувати найбільш оптимальне переміщення вантажів.

GPS контроль транспорту в наші дні

GPS контроль транспорту сьогодні дуже популярний. Подібні послуги надаються великою кількістю компаній, однак, надаються на абсолютно різному рівні. Щоб якість послуг вас не засмутила, вибирати такі компанії рекомендується дуже обережно.

Безперечно, не варто керуватися однією лише рекламою. Тим не менш, якщо у компанії немає реклами на телебаченні або в друкованих ЗМІ, це теж повинно викликати у вас підозру. У будь-якому випадку вам потрібно вибирати найбільш відому компанію, яка існує на ринку не перший рік і має багатий досвід. Супутникова система GPS моніторингу подібної компанії буде працювати швидко, точно і дуже якісно. Якщо ж ви виберете подібну систему у невідомої компанії, або ж у компанії з поганою репутацією, то можете отримати не зовсім добре діючу систему.

Gps моніторинг пересування транспорту – головні аспекти

Пам'ятайте, що ні в якому разі не можна купувати собі найдешевший сервіс. Вся справа в тому, що даний процес досить складний, а, отже, він ніяк не може коштувати занадто дешево. Крім цього, за обслуговування системи повинні відповідати якісні фахівці, у тому числі фахівці в сфері IT, менеджери, монтажники та інші. Всі ці фахівці вимагають високої оплати праці.

Як тільки ви визначилися з компанією, вам потрібно вирішити конкретні завдання, які повинні бути у системи. Саме від цього і буде залежати кінцева вартість. Наприклад, ви можете вибрати таку систему, яка лише буде вказувати конкретні координати. Більш дорогі системи володіють зворотним зв'язком, можливістю контролювати всі ключові вузли автомобіля і т.д. Можливість контролювати вузли автомобіля в цьому випадку полягає в тому, що ви зможете при необхідності блокувати двигун, коробку передач та інше. Але не варто забувати і про те, що будь-яка техніка, навіть сама якісна, може дати збій, тому потрібно двічі подумати перед установкою подібних опцій.

Отже, коли ви вибрали одну або декілька компаній, ретельно вивчіть їх інтернет ресурс, якщо такий є. Він повинен не тільки розповісти вам, що таке gps моніторинг пересування транспорту, але і надати повну інформацію про надання тих чи інших послуг. Дуже добре, якщо є демо-версія програми з реальними gps маячками, що рухаються в реальному часі. Якщо ж подібної інформації ви не знайшли, та й сама якість сайту вам не сподобалася, то навряд чи варто віддавати перевагу даній компанії.

Далі вам потрібно запросити повний розрахунок вартості впровадження. Якщо ви ще не вибрали певну компанію з декількох, то запросіть подібний розрахунок у них всіх. Тепер вам потрібно буде відкинути найдешевші і найдорожчі пропозиції. Якщо з дешевими все зрозуміло, то дорогі, як правило, не надають нічого нового, в порівнянні із середньою ціною. Іншими словами, вам не потрібно переплачувати.

Після цього вам потрібно домовитися про тестування обладнання. У цей момент ви зможете перевірити не тільки якість обладнання, але і якість обслуговування. Вибирайте в підсумку той варіант, який вас найбільше задовольнив.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua