Проблеми систем моніторингу

gps-monitoryng-v-pogruzchykМоніторинг - це дуже корисна функція, завдяки якій ви завжди можете знати точні координати розташування вашого транспорту. Подібна функція дозволить не тільки робити всю роботу більш ефективно, але і в максимальному ступені захистити вашу власність від викрадень та не цільового використання. Можливість встановити собі подібну систему має кожен власник транспортного засобу. Тут немає різниці, що це за засіб. Подібні системи можна встановлювати навіть на людей, деякі речі та інше. Іншими словами, моніторинг - це універсальне поняття, яке має сенс в самих різних галузях людської діяльності.

Чи знаєте Ви, які можливі проблеми, якщо ви вирішили встановити gps моніторинг?

Сьогодні, у любителів підзаробити, величезною популярністю користуються багато видів транспорту. Безумовно, до такого транспорту можна віднести евакуатор. Завершення зміни - це ще далеко не кінець. Саме в цей час багато співробітників починають працювати на себе, причому, використовують для цього машини підприємства. Найчастіше в цей час вони можуть підвищувати тарифи. Звичайно ж, така ситуація вкрай вигідна працівникові, проте, вкрай невигідна власникові транспортного засобу. У цьому випадку він отримує не тільки підвищені витрати палива, що дорожчає сьогодні практично кожен день. Так само збільшується зношення засобу, збільшуються витрати на утримання і т.д. Якщо встановити gps моніторинг в евакуатор, то можна уникнути всіх цих проблем. Навіть якщо працівник вирішить використовувати ваш транспортний засіб для своїх цілей, ви зможете це побачити і присікти. Однак, як і в усьому іншому, в gps моніторингу можна зустріти велику кількість проблем.

Так, наприклад, мало просто встановити gps моніторинг в трал, щоб отримати хороші результати. Більшість компаній, які надають подібні послуги, так само намагаються на вас максимально заробити. Суть в тому, що замість якісних gps трекерів, пристроїв для моніторингу, вам встановлюються більш дешеві аналоги. Зрозуміло, що вони не можуть забезпечити належної якості. У результаті цього ви змушені будете часто звертатися в сервіс, або ж показання розрахунків будуть не зовсім вірними. Щоб уникнути подібної ситуації вам потрібно звертатися лише до перевірених компаній, які є розробником, а не купи-продай з банальною накруткою ціни. Такі компанії-розробники, навіть використовуючи обладнання стороннього виробника, вдосконалять його (як правило програмно) та правильно узгоджують його зі своїм програмним забезпеченням. Ім'я компанії та позитивна репутація, хоча і не завжди, але в більшості випадків зможе гарантувати вам якісні обладнання та програмний продукт.

Якщо ви вирішили встановити gps моніторинг в навантажувач, то вам потрібно буде вибрати не тільки якісні gps маячки, а й визначитися з програмним забезпеченням для gps стеження. Знову ж таки, воно ділитися на якісне та неякісне. Може бути, що з другим ви й зможете отримувати точні розрахунки, але користуватися ним буде вкрай незручно. Як правило, дешеві програми та сервіси мають дуже обмежений або застарілий функціонал, що ускладнює процес роботи з ними. Більше ж дорогі програми, не тільки красиві та зручні, але й функціональні. Як правило, освоїти їх зможе абсолютно будь-яка людина.

gps-monitoryng-na-iphoneПри виборі подібних систем джіпіес моніторингу, важливим фактором є мобільність. Якщо у вас є смартфон або планшет, тоді потрібно щоб сервіс gps моніторингу в евакуатор або іншу техніку мав можливість роботи з мобільних пристроїв. Також важливо, щоб сервіс був на стільки універсальний, щоб можна було зручно працювати як на iPhone, так і на Android смартфонах. У передових компаній таке програмне забезпечення навіть не потрібно встановлювати на ваші пристрої, просто входите на сайт та спостерігаєте за своїм автотранспортом. Надання доступу моніторингу з мобільних пристроїв в багатьох операторів є безкоштовною послугою і націлена на комфортне отримання послуги клієнтами компанії.

Пам'ятайте, що якщо вибрати поганого постачальника послуг, то ви отримаєте не тільки погане обладнання, але і погану якість усіх послуг. Перед покупкою обов'язково спробуйте роботу сервісу, це дуже важливо!

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте gps-обладнання +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua