Стеження за дітьми

stezhennya-za-ditmyСлідкувати необхідно не тільки за транспортом, а й за людьми. Особливо в цьому процесі зацікавлені батьки, які хочуть завжди знати, де перебувають їхні діти. Це забезпечує їх безпеку та робить батьків спокійнішими. Стеження за дітьми дозволить вам побачити точне розташування дитини в будь-який час і з будь-якого місця. Зв'язок здійснюється за допомогою мережі інтернет. Перевага деяких сучасних систем полягає в тому, що більшість з них можна використовувати таємно. Іншими словами, дитина навіть не помітить, що ви контролюєте її.

Стеження за дитиною дозволить вам уникнути зайвих переживань, що йтиме на користь вашому здоров'ю.

На сьогоднішній день у продажу є декілька технологій, які дозволяють вести стеження.

Стеження за дітьми за допомогою gps трекера

personal-tracker-gpsavto-sizeЦей спосіб має передбачає, що на людині буде спеціальний gps трекер жучок. Він являє собою мініатюрний пристрій, яке поміститися в будь-якій кишені або сумочці. Такий жучок містить в собі не тільки GPS модуль, який і відповідає за визначення конкретних координат, але і GSM модуль. Цей модуль може передавати все за допомогою інтернету, через звичайний стільниковий зв'язок, на сервер gps моніторингу. Як правило, подібні блоки дуже часто комплектуються клавішею екстреного виклику, а також двостороннім зв'язком. Зрозуміло, що чим більше буде таких функцій, тим дорожче вам обійдеться все це. За своєю суттю, дана система практично нічим не відрізняється від тієї, яка використовується в автомобілях.

Компанія GPSavto пропонує вам gps маячок для дітей без додаткових опцій у вигляді голосового зв'язку та іншого. Це пов'язано з тим, що ми пожертвували даними опціями для досягнення максимального терміну служби батареї без підзарядки. Так зарядженого акумулятора в gps маячку вистачає на 2-3 доби в нормальному режимі. Під нормальним режимом розуміється не постійний рух, а й наявність часу відпочинку людини. Коли немає руху, gps трекер засинає та економить енергію батареї. При постійному русі, батареї вистачає на 900-1000 кілометрів. Всі ці показники вимірювалися при відправці gps трекером повідомлень кожні 30 секунд. Як показала практика, це єдиний пристрій таких розмірів, який може так довго працювати без підзарядки з відправкою повідомлень про місцезнаходження кожні 30 сек.

Стеження за дітьми за допомогою кишенькового комп'ютера або смартфона

iphoneДля втілення в життя подібного, вам потрібно буде придбати дитині пристрій з GPS. Цим пристроєм може бути будь-який сучасний телефон. Під час використання подібного способу, дитина навіть не буде знати, що ви можете за ним постійно спостерігати. За всю роботу відповідає спеціальна програма. Вона може запускатися автоматично при включенні телефону, через інтернет, самостійно і т.д. Працює вона у фоновому режимі, а відключити її можна тільки за допомогою певної послідовності дій. Звичайно ж, сучасні діти, які розбираються в техніці краще за багатьох дорослих, зможуть знайти таку програму. Іншими словами, що якщо ваша дитина належить саме до цієї категорії, то йому краще відразу сказати про те, що на його пристрої встановлена ​​програма стеження. Слід зазначити, що така програма дуже енергоспоживаюча та сильно витрачає заряд батареї, навіть самий ємний акумулятор протримає максимум 4,5 години. Також недоліком такого методу gps стеження є велике споживання gprs трафіку на сім-карті вашої дитини.

Більшість таких додатків зможуть не тільки вказати конкретні координати місця розташування дитини, але і відобразити їх на популярних картах від компаній Yandex та Google.

Скориставшись певною функцією, ви зможете визначити не тільки конкретні координати, але і той маршрут, який вона пройшла за кілька годин до цього. Все це дозволить вам контролювати дитину та впливати на її розвиток.

Gps трекер жучок - сучасні можливості

Однак, все вищеописане - це далеко не все. Крім цього, багато компаній, що займаються продажем подібного обладнання, зможуть запропонувати вам ряд інших послуг, зокрема і компанія GPSavto. Наприклад, ви зможете скористатися функцією сповіщення, коли ваша дитина досягне певної точки. За допомогою такої функцією ви зможете контролювати, коли вона приходить до школи, на тренування і т.д.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

В будь-якому разі, стеження за дітьми - це дуже корисно, проте, в деяких випадках не варто занадто захоплюватися. Ваші діти не повинні відчувати себе під пильним наглядом, інакше вони будуть намагатися позбутися пристрою стеження.

dity-v-bezpetsi

Ми рекомендуємо ставити дитину до відома, що у нього в портфелі gps маяк та пояснювати, що це його безпека, тому що в наш час пропадає багато дітей. Якщо ви зробите все правильно, тоді дитина допоможе вам забезпечити її безпеку та буде носити з собою трекер. Відстеження дітей в цілях їх безпеки - це важливо!

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте обладнання за номером +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua