GPS маячок для коляски

Захист для коляски від крадіжки за допомогою ДжіПіЕс маячкаGPS маячок завжди на сторожі вашого майна!

З'явилася унікальна можливість стежити за своїм майном та своїми близькими. Немає нічого кращого за захист себе від зайвих стресів. Ми кожен день рухаємося та не стоїмо на місці, людська неуважність або чужа підлість вже не здаються такими далекими і рідкісними.

Хочеться вберегти себе від злодіїв, а також просто хочеться бути спокійним за своїх близьких людей.

Що може бути дорожче за ваших дітей?

З кожним роком все більше болить душа у батьків за дитину, котра вирішила затриматися у друзів до пізньої ночі. А чисельність зниклих безвісти зростає, люди пропадають в нікуди. Переважна більшість розшукуваних - це діти. Адже найцінніше дитини у батьків нічого немає. Звичайно ж, про це не хочеться думати, та й не варто. Але все ж варто вберегти свою дитину від різних бід, благо зараз є можливість стежити за дитиною, за допомогою gps маячка для дітей.

А що ж робити, якщо ваше чадо ще навіть не вміє ходити, а їздить на візку? Адже ви не завжди можете встежити за коляскою. Або ви просто багато працюєте, а за дитиною наглядає няня.

Для того щоб встежити за рухом коляски, потрібно покласти gps маячок в сумку коляски або прикріпити його до металевої основи, як це показано на фотографіях.

Як то кажуть - «Довіряй, але перевіряй».

Бувають ще такі випадки, коли ви, наприклад, пішли в магазин та залишили коляску у дворі. Або просто щоночі в під'їзді ставите коляску, а не заносите її в квартиру.

Установка маячка від викрадення на коляскуТак як же захистити своє майно від викрадення? Розберемо це питання детальніше.

Батьки знають що дитяча коляска це аж ніяк не дешеве задоволення. І навіть найдешевший варіант обійдеться в кілька сотень доларів. Але про це знають не тільки батьки але й зловмисники, через це все найчастіше стали виникати крадіжки саме дитячих колясок.

Найбільш часто крадіжки колясок відбуваються в під'їздах. Так як багато людей не можуть поставити великогабаритну коляску в житловому приміщенні, тому, коляска найчастіше залишається на поверсі біля дверей. І злодієві не складе труднощів викрасти її.

Звичайно багато хто намагається хоч якось захистити своє майно і пристібає коляску до перил велосипедним замком, але цей захист в рідкісних випадках спрацьовує, тому що якщо злодій вирішив викрасти, він це зробить.

Крадіжки не тільки відбуваються в під'їздах, а й на вулицях. Буває в лічені секунди коляска кудись зникає, це відбувається біля магазинів, поліклінік, банків, кафе та в інших людних місцях.
Найстрашніше, це коли злодії викрадають коляску разом з дитиною, адже їх не хвилює доля малюка, вони просто хочуть побільше скосити грошей із викраденого.

І ось на допомогу приходить чудо gps маяк, який допоможе в будь-який час дня і ночі дізнатися де знаходиться коляска, він визначить точні координати дитячого візка.

Маяк не великий і має магнітне кріплення, вага його не більше 100 грамів, це дає можливість без проблем встановити його на дитячу коляску.

Сховати маяк можна під матрац, покласти в кишеню коляски або прикріпити десь знизу в непомітному місці.

Пристрій для відстеження коляски з дитиноюЯк працює gps маяк?

Для мобільного телефону:

Ви входите на сайт наявним в телефоні браузером, вводите логін/пароль та отримуєте доступ до місця розташування коляски на мапі. На екрані телефону відобразиться графічна карта з усіма вулицями вашого міста або селища, ви зможете простежити за об'єктом, він буде відображатися певним значком. Також доступна вся історія пересування.

Для комп'ютера:

Для перегляду інформації, потрібно буде ввести посилання в адресний рядок. Коли сторінка завантажиться ви побачите на екрані мапу та запит на введення логіна і пароля. Після введення свого пароля, ви отримаєте повний доступ до інформації руху дитячого візку. Також ви можете налаштувати в програмі моніторингу GPSavto повідомлення, якщо коляска покидає двір вашого будинку.

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua