GPS-трекер на магніті для контролю автомобіля

Своєчасно встановлений GPS-трекер допоможе контролювати вашу машину в будь-який час доби і вкаже її точне місце розташування в разі викрадення

З наявної інформації за перший квартал 2016 року лише в Києві було викрадено понад 320 автомобілів, при цьому згідно зі статистикою МВС з них в розшуку залишаються 280. З часом статистика знайдених авто в 2017-2018 роках змінюється не суттєво. А що станеться, якщо раптом вкрадуть Вашу машину?

У разі викрадення ви втрачаєте:

  • гроші в розмірі вартості автомобіля
  • час та сили на пошук зниклої машини
  • комфорт та свободу пересувань на власному автомобілі
  • особистий спокій та гарний настрій
  • можливість справити враження успішної людини на оточуючих

Як контролювати місце розташування свого автомобіля та швидко знайти його в разі викрадення? У цьому вам допоможе автономний GPS-трекер.

Відстеження автомобіля за допомогою трекера

Всі поїздки вашого автомобіля можна переглядати на планшеті, ноутбуці або смартфоніДосвідчені автозлодії витрачають на злом та викрадення автомобіля від 30 секунд до 3 хвилин. При цьому не грає особливої ролі марка автомобіля, викрадачі легко обходять системи захисту як дорогих машин, так і автомобілів бюджетного класу. Зламану машину викрадачі переганяють в малолюдне місце або двір поміж багатоповерхівок і залишають там на кілька днів.

При цьому злочинці змінюють номери на литовські або знімають їх зовсім, прибирають всі наклейки та відмінні ознаки, за якими можна впізнати машину, і додають якісь свої деталі - пропуск на стоянку під лобовим склом, м'яку іграшку на задньому сидінні. У такій ситуації автовласник часто не зможе впізнати свою машину, навіть якщо випадково на неї наткнеться.

У такій ситуації завчасно розміщений в автомобілі GPS-трекер покаже на карті, де зараз знаходиться ваша машина і за яким маршрутом їхали автозлодії. У разі, якщо злочинці перегнали автомобіль в підземний автопаркінг, де немає сигналу від супутників і не працює мобільний зв'язок, зафіксований маршрут допоможе значно звузити зону пошуку та швидко відшукати вкрадену машину. Ну а за допомогою налаштованих повідомлень ви відразу ж отримуєте повідомлення на смартфон про те, що ваша машина несподівано почала рух або покинула стоянку.

Як працює GPS-трекер

Водозахищений GPS-трекер на магніті зможе контролювати місце розташування вашої машини до 4 тижнів без додаткової підзарядкиЩоб в будь-який момент часу побачити на мапі, де зараз знаходиться ваша машина і де вона їздила до цього, вам достатньо розмістити GPS-трекер у затишному місці в вашому автомобілі. Трекер постійно отримує координати свого поточного місцезнаходження від супутникової системи навігації GPS і відразу ж передає ці дані на віддалений сервер. З отриманих від GPS-трекера координат система GPS-моніторингу вибудовує на мапі безперервний маршрут руху, який завжди доступний до вашого перегляду.

Хочете дізнатися, як виглядає відстеження поїздок автомобіля? Протестуйте самостійно систему GPS-моніторингу з ноутбуку або смартфону в демо-режимі!

Переваги GPS-трекера від GPSavto

  • Повністю готовий до роботи відразу з коробки
    Забудьте про необхідність довгих налаштувань! Трекер повністю готовий до роботи, і вам досить розмістити його в машині, щоб відразу ж дивитися на мапі ваші поїздки.
  • Швидке та зручне розміщення
    Завдяки потужним неодимовим магнітам ви можете одним рухом руки розмістити трекер в затишному місці всередині салону автомобіля або зовні, наприклад, під бампером. Захист від вологи та бруду за стандартом IP65 дозволяє трекеру впевнено працювати навіть в дощ та люту непогоду. 
  • Точне відстеження місцезнаходження
    Завдяки якісній австрійській електроніці трекер відстежує всі переміщення вашої машини навіть в таких умовах, коли недорогі аналоги не справляються. Трекер вміє вловлювати як прямий, так і відбитий сигнал від супутників, що дозволяє вам бачити на мапі безперервний маршрут руху автомобіля з точністю до 2,5 метрів.
  • Перегляд всіх поїздок з ноутбука та смартфона
    Побачити на мапі поточне місцезнаходження вашої машини та подивитися маршрут руху за за будь-який проміжок часу ви можете з улюблених девайсів, будь то смартфон, ноутбук або планшет.
  • Працює без підзарядки до 4 тижнів
    Трекер оснащений ємним акумулятором, якого вистачає до 4 тижнів безперервної роботи або на 2600 км пробігу. Розумна електроніка трекера відключається при тривалих стоянках і автоматично включається при початку руху, що допомагає економити заряд і знижує ймовірність його виявлення викрадачами за допомогою технічних засобів.
  • Миттєві повідомлення на смартфон
    Система GPS-моніторингу дозволяє настроїти повідомлення, які приходять на ваш смартфон в певних ситуаціях. Наприклад, ви зможете отримувати повідомлення про початок руху вашої машини, що допоможе вам відразу дізнатися про викрадення автомобіля і швидко залучити поліцію для його повернення.
  • Повна конфіденційність
    Доступ до перегляду ваших поїздок можливий за паролем, який знаєте тільки ви. Дані зберігаються на високошвидкісному сервері в Німеччині, завдяки чому маршрут руху автомобіля відображається в реальному часі без затримок, а доступ до даних сторонніми виконавчими органами можливий тільки за рішенням суду.

Відео про GPS-трекер на магніті

Вартість GPS-трекера

Модель Зображення Вартість Абонплата
На 2 магнітах в чорному корпусі підвищеної захищеності
До 3 днів роботи без підзарядки або до 1100 км пробігу
GPS-трекер на магнітах в корпусі підвищеної захищеності працює до 3 днів без підзарядки або до 1100 км пробігу $145 150 грн/міс
На 3 магнітах з підвищеною автономністю
До 4 тижнів роботи без підзарядки або до 2600 км пробігу
GPS-трекер на магнітах з підвищеною автономністю працює до 4 тижнів без підзарядки або до 2600 км пробігу $380  150 грн/міс

Гарантії

На всі моделі GPS-трекерів на магнітах поширюється гарантійне обслуговування протягом 12 місяців.

Замовте GPS-трекер за телефоном +38044 221 3100 або +38095 287 6262 прямо зараз!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua