Персональний GPS маячок для людей з обмеженими можливостями

Людина яка губитьсяВаші родичі мають проблеми з пам'яттю?

Вони губляться на вулиці?

У нас є відмінне рішення!

Часом стан здоров'я близьких нам людей викликає непідробне занепокоєння. Адже чим ближче до старості, тим більше різних захворювань прагнуть атакувати наш організм. У підсумку розум вже не такий гострий як раніше, та й пам'ять вже зовсім не та. У родичів виникають тривожні думки, адже безліч недуг пов'язаних з головним мозком негативно впливають саме на пам'ять. Людина страждає такими захворюваннями як хвороба Альцгеймера або різного виду амнезія, може просто забути хто він такий, або як дістатися до дому. Складно собі уявити, що може трапиться з літньою людиною, яка не знає як дістатися додому, у величезному місті.

Для запобігання таких жахливих ситуацій, відмінно підійде персональний GPS маячок для людини. Він невеликого розміру, як сірникова коробка, і легко ляже в кишеню куртки або штанів. Маяк буде передавати координати місця розташування шляхом відправлення даних на сервер GPSavto кожні 30 секунд. Подивитися місце розташування та історію пересування можна з будь-якого комп'ютера або смартфона, увійшовши на сайт та ввівши свій логін/пароль. Таким чином ви завжди будете впевнені в розташуванні близької вам людини, якщо їй буде потрібна необхідна допомога для того, щоб повернутися додому. На GPS трекері (маячку) також є тривожна кнопка, якою можна завжди скористатися.

Військовослужбовці УкраїниВійськові дії в Україні, на жаль, залишили багато травм нашим захисникам. Все більше людей звертаються, тому що їхні родичі після контузії мають провали в пам'яті та можуть загубитися по дорозі з дому. Насправді це серйозна проблема і ми з високою відповідальністю та розумінням ставимося до неї. Для захисників нашої країни у нас є особливі пільгові умови.

Хоча бувають і більш плачевні винятки, коли недугами подібної спрямованості хворіють діти, тоді контроль та опіка особливо необхідні. Людина, що працює, в середньому 8-12 годин проводить на роботі, і далеко не завжди можна бути поруч із хворим. А дитина може відкрити двері і просто піти, в такому випадку буде вкрай вдало, якщо до кінця вашого робочого дня її вже знайдуть. Адже хворий толком нічого сказати не зможе, тим самим ще більше заплутуючи людей, які його знайшли. В такій ситуації незамінними є персональні GPS маячки. Вони досить легкі, всього 60 гр. і не спричиняють дискомфортних відчуттів, що особливо стане в нагоді.

Літні люди з GPS трекером не гублятьсяПерсональні GPS маячки такого типу можуть працювати в автономному режимі досить довго, одним з важливих показників, що відповідають за тривалість часу роботи є частота сигналів. Вона може бути налаштована як на безперервний режим, так і на один сигнал в півгодини або годину. Затримку між сигналами можна зробити і більшою, але чи має це сенс? Справа в тому, якщо людина з розладами пам'яті заблукала, інтервали між сигналами в годину або дві, можуть дуже сильно затягнути пошуки. Тим часом людина може зайти в будинок із залізобетонним перекриттям або металевим дахом, де немає сигналу GPS. Тому маячки від GPSavto налаштовані на відправку даних раз на 30 секунд, що дає детальну історію пересування. Навіть у такому інтенсивному режимі заряду батареї вистачає на 2-3 доби. Не будемо приховувати, що у інших пристроїв при такій інтенсивності час роботи до 4-8 годин.

Вигляд та розміри трекера 67,5х40х21 міліметрівТепер пару слів про принципи роботи даного пристрою. Він визначає власне місце розташування та відправляє на сервер координати з певною заданою частотою. На сервері інформація складується в базу даних програмного забезпечення GPSavto. Саме ж стеження за GPS маячком відбувається за допомогою комп'ютера або мобільних пристроїв (смартфон, планшет). Ви входите на сайт моніторингу GPSavto, вводите свій логін/пароль та стежите за своїм автономним GPS маячком в реальному часі, а також можете переглянути на мапі всю історію пересування. Зауважте, що стежити ви можете з будь-якого пристрою підключеного до інтернету без установки будь-яких або програм і матимите при цьому повністю конфіденційний доступ.

Пам'ятайте, що цей пристрій націлений не так на контроль, як на опіку над людьми, що страждають розладами пам'яті. Його головна мета швидко знайти людину, що загубилася у великому місті і стала безпорадною в наслідок цією специфічною хворобою. Бережіть своїх близьких, яким би страшним недугом вони не хворіли. Ви не завжди можете бути з ними поруч, для того щоб нічого не трапилося. Але ви можете завжди знати про те, де вони знаходяться, і бути впевненими що в разі непередбачених обставин, ви точно будете знати де шукати хворого.

Літні люди знайшлися за допомогою GPS маячка

Все буде добре!

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua