Трактор John Deere під пильним контролем

John Deere 8430Трактори марки John Deere (Джон Дір) можна зустріти в усіх куточках нашої Батьківщини. І це не дивно, адже ці машини своєю якістю, конструкторськими рішеннями, надійністю, багатофункціональністю завоювали довіру не тільки в нашій країні, але й у всьому світі.

Багато з нас мають або хочуть мати трактор зелено-жовтого розкрасу на своєму полі, на який будуть задивлятися перехожі на сільській дорозі та шосе. Ці машини працюють у нас як у великих сільськогосподарських підприємствах, так і в безлічі малих фермерських господарствах, безвідмовно виконуючи свою роботу.

 

John Deere з культиватором

Різні габарити та зовнішній вигляд допомагають фермерам вирішувати всі можливі завдання. Так, трактора John Deere шостої серії (6B, 6D, 6030, 6930, 6M) виконують рутинну роботу будь-якого господарства. Сьома і восьма серія Джон Дір (7030, 8R) трудиться в полях, виконуючи не складне завдання. А ось трактора дев'ятої серії (9R, 9RT) справляються з найважчою сільськогосподарською роботою без втрати продуктивності на будь-якій місцевості.

Застосування тракторів John Deere різних серій у вирішенні конкретних господарських завдань, допомагає успішно розвивати бізнес багатьом підприємцям. Але без належного контролю, ці зелено-жовті машини не дадуть того результату, на який розраховує їх власник.

Трактор John Deere з плугом

Перегляньте також: Контроль тракторів Challenger

Способи контролю трактора та їх недоліки.

Поки сільгоспмашинами керують люди, роботу останніх треба контролювати. Без належного контролю, підлеглий, керуючи вашим трактором, доручене завдання може виконувати виходячи з власних міркувань та доводів. Тим більше, керуючи такою продуктивною технікою як Джон Дір, завжди є спокуса заробити на стороні. Потужна машина легко впорається з багатогодинною роботою, а ось ви понесете збитки, якщо ця робота була з вами не узгоджена.

Для стеження за роботою своїх тракторів John Deere ви можете застосувати кілька різних підходів.

1.      Самостійно їздити та контролювати роботу тракториста, місцезнаходження машини, час і причину простою. Цей спосіб добрий в тому випадку, коли вам більше нічим зайнятися, окрім як їздити на власному автомобілі по полях і стежити за підлеглими.

2.      Найняти людину, яка буде замість вас контролювати механізаторів, і щодня особисто звітувати про виконану роботу кожним трактором. В цьому випадку вам доведеться нести витрати не тільки на транспортний засіб, на якому перевіряючий буде здійснювати контроль, а й на оплату його праці. І в цьому варіанті у вас немає сто відсоткової впевненості, що перевіряючий не вступить у змову з трактористом для отримання особистої вигоди від підробітків.

3.      Дідівський спосіб: контроль пробігу за допомогою зчитування показника одометра. Якщо ви наївний та не бажаєте розвивати свій бізнес, тоді цей спосіб для вас. Адже де і за яких умов трактор отримав свідчення на одометрі, ви зможете дізнатися тільки зі слів підлеглого.

4.      Контролювати роботу тракторів за допомогою систем супутникового стеження. Це спосіб, при якому в зручний для себе час, сидячи перед монітором або тримаючи в руках смартфон, ви зможете бачити та аналізувати весь пройдений маршрут кожної одиниці техніки. Варіант простий, менш витратний та надійний.

Пересування трактора John Deere

Перегляньте також: GPS стеження за роботою тракторів Landini

Ви все ще користуєтеся одним з трьох перших варіантів для контролю своїх тракторів Джон Дір? Тоді ваш бізнес буде або тупцювати на місці або зазнавати збитків. Тільки застосування сучасних технологій в стеженні за машинами, дозволить отримувати заслужену прибуток, який можете направити на розвиток вашого підприємства.

Трактор John Deere 8430

GPS контроль за трактором John Deere.

Компанія GPSavto спеціалізується на установці систем супутникового стеження на трактора Джон Дір. Наш досвід дозволяє запропонувати вам якісну послугу, за допомогою якої ви зможете вирішити проблему контролю ваших машин.

У ваш John Deere ми встановимо gps-маячок, який буде надійно захований і його ніхто сторонній не зможе деактивувати. За допомогою супутникового зв'язку, дані про місцезнаходження трактора будуть передаватися на сервер, з якого ви в будь-який момент часу (минулий або теперішній) зможете спостерігати його шлях. Аналізуючи результат, ви можете знати, скільки часу і як добре трактор обробляв поле, а також, де і на який час робив зупинки. Також, завдяки супутниковому моніторингу, зможете перевірити оброблену площу ділянки. Всі ці дані, отримані за допомогою супутникового моніторингу, дозволять вам більш точно планувати як видаткову, так і дохідну частину свого бізнесу.

Програма спостереження за трактором GPSavto

GPS стеження, також дозволить вам знати, де перебуває трактор в разі його неправомірного використання (викрадення), що дозволить вжити термінових заходів для його повернення в найкоротші терміни.

John Deere 8430

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

За часом установка триває не більше години. Користуватися можна з будь-якого пристрою підключеного до Інтернету, вводячи ваші персональні логін та пароль.

Контроль своїх тракторів John Deere за допомогою сучасних супутникових технологій, ви можете замовити у компанії GPSavto за телефонами+38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 або в нашому офісі, розташованому в місті Києві по вулиці Шахтарська 9. Інші наші контакти дивіться за цією ссилкою.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua