Відмінне відстеження комбайна

Установка пристроїв GPSavto на комбайнПотайне відстеження сільськогосподарської техніки стало всюди доступно ще на початку 2000-х років. Передові системи GPS та ГЛОНАСС дозволили відстежувати найдрібніші об'єкти за допомогою складних космічних технологій. Компанія GPSavto пропонує клієнтам оснастити трактори і комбайни скритними моніторинговими пристроями. Контроль комбайна дуже важливий, адже комбайнер та фермер вступаючи в змову крадуть вкладені вами гроші.

Практичні вигоди та ймовірність виявлення/відключення

Підійшовши до ідеї розробки моніторингового сервісу, ми спиралися передусім на практичні вигоди клієнтів, які вирішили найняти нас як компанію GPSavto для цього. Об'єднавши побажання клієнтів та оцінивши можливість реалізації окремих функцій. Ми втілили в життя близько 90% найважливіших опцій, що сприяють значному скороченню витрат часу для контролю над технікою та працівниками.

В основу програми покладені складні процеси контролю технічних засобів, які раніше доводилося виконувати вручну. Прикладом тому може послужити точне обчислення витрат пального, найточніше вимірювання обробленої площі поля з похибкою не більше 0.01 Га та безліч інших функцій.

Дивіться також: Як можна простежити за трактором

Ми приділили високу увагу і звітам, «навчивши» програму підраховувати все самостійно та видавати клієнту вже готові таблиці на встановленому бланку за необхідний період. Моментальне складання звіту по заданому періоду скорочує час на розрахунків в десятки разів. За допомогою зазначеної функції можна скласти звітність як за день, так і за місяць/рік.

Розуміючи бажання клієнтів зберегти в таємниці від робочих наявність подібної апаратури, ми подбали про її скритність. Розміри датчиків та передавачів настільки мікроскопічні, що виявити їх практично неможливо. У недосвідченої та непідготовленої людини на це піде щонайменше 8-10 годин, але в той же час на повне відключення системи (окремих автономних блоків, встановлених окремо спеціально для подібних випадків) піде як мінімум 2-3 доби.

Дивіться також: Як правильно контролювати комбайни та трактори

Установка GPS трекера стеження на JohnDeere 9640i WTS

Установка gps маячка на комбайн - де ми можемо це зробити?

Нам добре відома інтенсивність роботи комбайнів і тракторів. Середня тривалість експлуатації механічного засобу за добу становить не менше 18 годин активного використання. І часто просто немає можливості зупинити роботу з метою встановлення обладнання.

Для вирішення даної проблеми ми пропонуємо клієнтам монтаж обладнання для відстежування під час технічного обслуговування техніки. Нам потрібно не більше 6-8 годин, щоб забезпечити весь ваш парк техніки нашими портативними gps пристроями. На одну одиницю техніки потрібно не більше однієї години часу одного майстра-електрика. До того ж, трактористам та комбайнерам не завжди потрібно знати про наявність маячка. З нами можна відстежувати комбайни абсолютно анонімно від робітників.

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Виїзд на установку по всій Україні безкоштовний!

Телефонуйте, запитуйте та замовляйте установку +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua