Відправляючи дитину в похід, подбайте про безпеку

Безпека дітей в походіНе так часто, але все ж якоюсь періодичністю з'являються новини про зниклих туристів Карпатах та інших регіонах України. Хоча там вже й прокладено багато туристичних маршрутів та стежок, все ж це гори і небезпека заблукати або потрапити в пастку, з якої самому вибратися складно, дуже велика. А як переживають батьки, коли їх чадо десь там в поході, в обіймах дикої природи.

Завжди виникає питання, де зараз дитина, чи не збилася чи з курсу і тому подібне. Адже мобільний телефон працює тільки кілька днів, а потім сідає батарея і зв'язку немає. Або мобільник включається зрідка, щоб сказати, що все гаразд, а в інший час батьки все ж переживають.

Рішення є!

Компанія GPSavto підготувала готове рішення відстеження маршруту походу туристів і контроль запізнень в проміжні точки маршруту.

Отже, розглянемо по порядку, як це все виглядає і як цим користуватися:

Для початку потрібно придбати персональний трекер з великим акумулятором, заряду вистачає на період близько місяця, що цілком достатньо для будь-якого походу. Відразу обмовлюся, що заряджати цей ємний акумулятор потрібно протягом 16 годин і це потрібно враховувати, щоб не виходити в похід з не повним зарядом. Придбати можна як в київському офісі компанії, так і в регіональних представництвах, наприклад у Львові. Але ви не турбуйтеся, якщо це далеко від вас і вам не зручно так далеко їхати, ми надішлемо вам Новою Поштою до найближчого відділення, а також самі оплатимо доставку. Тому не важливо де ви знаходитесь, покупка буде зручною для вас в будь-якому випадку.

Більше інформації про цей пристрій, а також подивитися відео огляд про трекери можна на сторінці Моніторинг персоналу.

Далі на електронну пошту приходить лист з логіном та паролем для входу в програму моніторингу, а також повна інструкція. Тепер ви спокійно можете зайти з будь-якого комп'ютера в програму та подивитися де знаходиться пристрій відстеження туристичної групи.

Перед виходом у похід, не забудьте покласти нашу слідилку із зарядженим акумулятором в рюкзак або прищепити її карабіном до рюкзака. Трекер можна по різному кріпити, у нього є вуха для кріплення на ремінь та карабін, щоб легко прищеплювати до рюкзака або обмундирування. Розміри GPS трекера з великою батареєю 16 см * 12 см * 6 см. На цьому технічна частина закінчується і починається програмна. Можна звичайно на цьому й зупинитися та просто заходити на сайт і дивитися де знаходиться та як рухався турист. Але можна й по іншому, більш правильно контролювати похід, адже у нас реалізована така можливість. Картинками та описом до них дуже довго розповідати про це, та й сприймати таку інформацію важко, тому пропонуємо вам подивитися відео, як це робити:

Вам сподобався наш пристрій для контролю пересування туристичної групи та програма моніторингу? Замовляйте зараз і ми доставимо вам GPS трекер в найкоротший термін! Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62. Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua