Як використовувати gps маячок на магніті?

Сучасний світ сповнений суєти та стресів, а причини тому можуть бути самі різні: викрадення авто або занепокоєння за своїх близьких. Але є цілком сучасний засіб для вирішення деяких проблем, а саме - GPS маячок на магніті. Він дає можливість як стежити за своїм авто (таким чином убезпечити його від викрадення) так і стежити за близькими або водієм. Для чого? По перше, ви завжди зможете легко та просто дізнатися, де знаходиться ваша дружина або чоловік, для цього всього лише потрібно буде подивитися на дисплей вашого мобільного, де вже буде видно її місцезнаходження на карті.

Використовувати маячок просто, сам він невеликих габаритів, в комплекті додається спеціальне магнітне кріплення, що міцно закріплює його на металевих поверхнях. Відзначимо, що магнітні кріплення проходили жорсткі тести та показали відмінні результати, що гарантують стійкість при будь-яких погодних та дорожніх умовах. Прогумований корпус захистить від потрапляння всередину вологи, таким чином ви можете бути впевнені в тому, що в будь-яку погоду маячок буде закріплений там, де ви його залишили. Варто також підкреслити одну важливу особливість - маячок може розрядиться, тому важливо стежити за рівнем заряду батареї, повного заряду якого вистачає на 2-3 доби. Якщо авто їздить мало, то заряду вистачатиме до 6 діб. Подивитися заряд можна в програмі моніторингу GPSavto.

Індикація заряду батареї GPS маяка

Простір для використання цього пристрою настільки великий, наскільки дозволяє ваша фантазія. Якщо вам цікаво, куди прямує ваш син, в залежності від його віку ви можете прикріпити маячок до його машини, таким чином відстежуючи куди він прямує в реальному часі. І якщо раптом на ранок він як зазвичай не зніматиме слухавку, ви з точністю до кількох метрів зможете визначити його місцезнаходження. Крім іншого, це захистить його машину від угону, адже якщо щось трапиться, ви будете знати де зараз вона знаходиться та де її залишили. Дана інформація допоможе правоохоронним органам повернути її вам в найкоротші терміни.

Якщо ж ваша дитина ще мала, тоді ви можете покласти даний пристрій без магнітного кріплення їй в рюкзак, таким чином ви зможете бути точно впевненим у своєму чаді. Особливо це важливо в походах, адже нерідко діти відправляються в свого роду подорожі. Але як бути, адже вас поруч немає? Відповідь проста - даний незамінний пристрій дасть вам повну інформацію про місцезнаходження дитини, що дуже важливо при походах в ліс, адже діти можуть заблукати, і далеко не завжди нерозторопний вихователь може за всіма встежити. А, як ви знаєте, немає нічого гіршого, ніж втрачена в лісі дитина, яка толком і орієнтуватися не вміє. Ситуація значно ускладнюється, якщо ліс глибокий, адже навіть пошуки в невеликий лісопарковій зоні досить складні, а якщо справжній ліс, то без маячка обійтися буде дуже складно. Задумайтеся про безпеку своєї дитини вже сьогодні, адже вчасно покладений в рюкзак GPS маячок (технічна назва GPS трекер) може врятувати якщо не життя вашої дитини, то напевно вбереже його від стресів, як власне і вас. Погодьтеся, якщо навіть лише бачачи на дисплеї пристрою місцезнаходження вашого чада, то і на серці якось спокійніше.

Стеження за машиною за допомогою ЖПС маячка на магніті

Також цей маячок просто необхідний тим, хто найняв особистого водія. Адже найчастіше, саме з ваших грошей йому оплачується пальне будь то прямим або непрямим чином. А що робити, якщо ваш водій «грачує»? Варіантів небагато, адже викрити це досить складно, не підкріпивши свої слова вагомими аргументами. Для цього вам просто потрібно непомітно прикріпити на його машину маячок та простежити за ним. Якщо несумлінний водій відправляється по своїх справах, а що ще гірше, починає займатися приватним візництвом, то ви сміливо зможете викрити його в цьому. Адже це не діло, коли ваш водій підвозить ще когось за вашою спиною, а найголовніше - без вашого відома.

Користь від даного маячка важко переоцінити при роботі з підлеглими. Вантажоперевезення, кур'єри, водії та доставщики, стеження за якими, як і за всіма, хто за службовим обов'язком пов'язаний з водінням казенного транспорту, особливо важлива. У випадку з кур'єром ви зможете дізнатися, наскільки ваш підлеглий сумлінний і як використовує бензин, адже мало кому буде приємно, якщо підлеглий буде роз'їжджати по місту, а то й за місто на транспорті, який йому не належить. Далекобійники та перевізники вантажів теж не гребують «сторонніми» маршрутами, використовуючи свій транспорт не за призначенням. Ну а доставщики або кур'єри це окрема тема, багато роз'їжджають, накручуючи зайві кілометри, та як підсумок - невдоволення клієнтів.

Таким чином, щоб контролювати своїх підлеглих і відбити в них тим самим бажання порушувати правила, щоб завжди бути в курсі того, де знаходиться ваше чадо або друга половинка, магнітний GPS маячок від GPSavto - саме те, що вам потрібно!

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Телефонуйте прямо зараз за телефоном +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 або подивіться телефон представництва GPSavto у вашому регіоні! У нас можна швидко купити GPS трекер на магніті!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua