Застосування автономних GPS трекерів

Під машину встановили трекер на магнітіGPS-трекер - це зручний пристрій для точного визначення ваших координат в будь-якій точці світу. Трекер отримує свої поточні координати від системи супутникової навігації GPS та передає їх в систему моніторингу, що відображує на карті повний маршрут вашого руху. Використовувати gps-трекер можна для самих різних цілей, починаючи від стеження за своїм автомобілем для запобігання його викрадення та закінчуючи контролем за роботою служби доставки.

Які бувають типи трекерів

Трекери, або gps-маяки, бувають з автономним живленням від вбудованого акумулятора або з підключенням до зовнішнього джерела живлення. Пристрої з зовнішнім живленням, як правило, застосовуються для стеження за вантажними автомобілями, спецтехнікою та сільськогосподарськими машинами.

Трекери з автономним живленням призначені в першу чергу для персонального використання, адже завдяки відсутності проводів та компактним розмірам його можна спокійно розмістити де завгодно - в особистому автомобілі, на нашийнику у собаки, в рюкзаку у школяра або в кишені у кур'єра і торгового представника.

Завдання, які вирішуються за допомогою персонального gps-трекера

67,5мм*40мм*21ммПерсональний трекер зручно використовувати, коли вам необхідно дізнатися:

  • де зараз знаходиться ваша машина
  • вийшла вже дитина зі школи та чи потрапила додому
  • де знаходяться родичі похилого віку, що потребують особливої нагляду
  • де весь день їздив кур'єр і які об'єкти він встиг відвідати
  • де їде орендована машина транспортної компанії, що перевозить ваш цінний вантаж
  • куди втекла ваша собака та де вона зараз знаходиться
  • де зараз їде близька вам людина, що знаходиться за кермом своєї машини

Розглянемо більш детально декілька поширених варіантів використання персонального gps-маячка.

Контроль за збереженням вашого автомобіля

Трекер на магніті дуже зручно використовувати в якості додаткової міри захисту вашого автомобіля. Розмістивши gps-маяк у своїй машині, власник буде постійно в курсі, де зараз знаходиться його автомобіль, а в разі її викрадення зможе легко відстежити, куди саме злодії перегнали його машину та швидко повернути своє майно.

Також власник автомобіля зможе налаштувати автоматизоване відправлення повідомлень собі на смартфон у випадку, якщо автомобіль виїжджає за межі заздалегідь заданої в програмі парковки. Коли посеред ночі приходить повідомлення про те, що машина, яка має стояти під будинком, несподівано для її господаря залишила місце стоянки, це допоможе оперативно відреагувати та запобігти викраденню свого автомобіля.

Дівчина дуже просто встановлює маячок з магнітами на машину

Використання трекера для пошуку загубленої собаки

Допоможе персональний трекер і в пошуку вашої собаки, що загубилася. Частенько буває, що ваш улюбленець на прогулянці сильно загрався та втік занадто далеко, в результаті чого самостійно його знайти ви не можете. Також деколи трапляється, що ваш кошлатий друг злякався несподіваних вибухів петард або феєрверків і в паніці кудись втік. Своєчасно розміщений на його нашийнику персональний трекер покаже вам подивитися на карті в режимі реального часу, де саме зараз знаходиться ваша собака.

Корисний буде трекер і для перегляду загальної статистики прогулянок вашого вихованця, орієнтуючись на яку ви зможете вибудувати найбільш відповідний режим харчування вашої тварини в залежності від його фізичних навантажень.

Контроль за роботою кур'єрів та торгових представників

Використання персональних gps-маяків дозволяє більш якісно контролювати роботу кур'єрської служби доставки та ваших торгових представників. Трекер, що знаходиться протягом робочої зміни в кишені у службовця, точно покаже, де зараз ваш співробітник, чи був він у запланованих місцях та чи обійшов він закріплені за ним торгові точки.

Службі доставки піци трекер підкаже, чи встигає кур'єр розвозити замовлення у встановлений час, або через віддаленість клієнта та щільного міського трафіку привезти піцу теплою просто не вийде. Також gps-маячок допомагає успішно вирішувати претензії та скарги клієнта, однозначно показуючи, чи привозив кур'єр замовлення в обумовлений з покупцем час, або ж замість цього 2 години пив каву в найближчій кав'ярні.

Відстеження перевезення цінних та швидкопсувних вантажів

При транспортуванні швидкопсувних або особливо цінних вантажів замовник може встановити на свій вантаж gps-маяк для стеження за його перевезенням. Подібне використання трекера дозволяє замовнику контролювати ситуацію та бути в курсі точного часу доставки свого товару.

Крім того, затримка, пов'язана з раптовою поломкою автомобіля, особливо в тих місцях, де мобільний зв'язок відсутній, може бути критичною для термінів доставки вантажу замовника. Наявність же трекера дозволить своєчасно втрутитися та швидко вирішити питання перевезення товару за допомогою інших автомашин.

Знадобиться персональний gps-трекер і власникам транспортних компаній. Система моніторингу дозволяє заздалегідь складати маршрут руху автомобіля та вказувати тимчасові рамки для проїзду кожної контрольної точки. У разі порушення графіка руху система автоматично сповістить керівництво про відхилення від заданого маршруту і порушенні термінів прибуття, що дозволить вчасно втрутитися в роботу водіїв та тримати ситуацію з перевезеннями під контролем.

Автономні трекери на магнітах від компанії GPSavto

 

Назва

комплект поставки

вигляд

ціна

абон. плата

Персональний трекер, носимий, герметичний, білий

- носимий gps трекер (gps маячок, gps маяк, gps жучок)
- зарядний пристрій від мережі ~220В
- сім-карта з захистом від коррозії та робочою темпер. від -40°С до +105°С
автономно до 900-1100 км або до 3 днів

Маленький, як сірникова коробка GPS маячок



110 $

 

150
грн./міс.
GPS маяк в чорному корпусі на дуже міцних магнітах
- автономний gps трекер (маячок, маяк, жучок, закладка)
- чорний корпус з потужними магнітами
- зарядний пристрій від мережі ~220В
- сім-карта з захистом від коррозії та робочою темпер. від -40°С до +105°С
автономно до 900-1100 км або до 3 днів
145 $
150
грн./міс.
Трекер на 3-х магнітах з тривалою автономністю
- автономний gps трекер з 3-ма неодимовими магнітами
- зарядний пристрій від мережі ~220В
- сім-карта з захистом від коррозії та робочою темпер. від -40°С до +105°С
автономно до 2600 км або до 30 днів
  380 $
150
грн./міс.

Вибирайте той трекер, котрий вам більше підходить і дзвоніть нам +38044 221 3100 або +38095 287 6262!

Якщо у вашому населеному пункті немає нашого представництва, ми за свій рахунок відправимо посилку Новою Поштою або будь-якою іншою зручною для вас кур'єрською службою.

Детальний опис GPS трекерів на магнітах за цим посиланням

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua