Вам потрібні звіти GPS моніторингу в форматі MS Excel?

вкл. .

Якщо вам потрібні звіти про ваший автопарк, охоронців, кур'єрів або інший персонал, представляємо вам короткий опис можливих звітів:

  • Звіт по холостому ходу - показує час, тривалість і місце простою. Для автомобіля це простій з увімкненим запаленням, для людини це тупцювання на одному місці. Ознайомитися зі звітом по холостому ходу можна тут.
  • Перевищення швидкості - показує час і місце перевищення швидкості. У прикладі вказано обмеження швидкості на відмітці 90 км / год, для кожного автомобіля або пристрою можна виставляти свою граничну швидкість. Ознайомитися зі звітом за перевищенням швидкості можна тут.
  • Порівняльний звіт - це звіт порівняння за кількома параметрами для обраних пристроїв з побудовою кругових діаграм, щоб побачити візуально, наприклад, завантаження автомобілів або кур'єрів. Ознайомитися із порівняльним звітом можна тут.
  • Загальний звіт - показує табличні цифри за певними параметрами за заданий час. Завантажити загальний звіт тут.
  • Звіт по стоянках - показує час, тривалість і місце стоянки. Стоянкою для автомобіля вважається час від вимкнення запалення до наступного включення. Для носимого пристрою - це нерухомий стан більше 10 хв, тут можна скачати приклад.
  • Звіт по входам/виходам з геозон – це найбільш гнучкий звіт та такий, що настроюється під ваші потреби. Геозону можна намалювати мишкою на карті як завгодно. На приклад, можна побудувати лінійну, круглу або полігональну геозону. Розпишу детально по кожній, як можна використовувати, і що в підсумку одержати в звіті:

- лінійна геозона: якщо машина їздить по чітко заданому маршруту, тоді вам потрібно намалювати лінію по її маршруту, вказуючи проміжні точки. Потім потрібно задати відхилення від даної лінії (іншими словами ширину лінії) в метрах, де має їхати машина. Ми намалювали лінію по Проспекту перемоги і задали відхилення 60 метрів:


Линейная-геозона

свойства-геозоны

У звіті можна побачити входи та виходи із зони Проспект перемоги. Якщо ця лінія буде проходити по всьому маршруту, тоді Ви побачите всі виходи з даної зони і це будуть відхилення від маршруту. Таким чином Ви зможете проконтролювати дії водія побудувавши табличний документ. Якщо Вам потрібно робити контроль в реальному часі, тоді можна увімкнути оповіщення при покиданні або поверненню в зону на потрібні e-mail адреси. Виглядати оповіщення буде так:


 e-mail-geozone

- кругла геозона будується для позначення якогось об'єкта і використовується для контролю відвідин даного об'єкта. На приклад, можна зазначити на карті потрібні місця відвідування і побудувати звіт, коли автомобіль або кур'єр прибув на об'єкт і коли його покинув. Тим самим можна робити аналіз, де було втрачено час. Приклад побудова круглої геозони:


Круглая-геозона

- Полігональна геозона має те ж призначення, що і кругла, тільки її побудова може бути як завгодно неправильної форми:


Полигональная-геозона

По відвідуванню та відбуванню з круглої і полігональної зон також можна увімкнути сповіщення в реальному часі на електронну пошту.

Якщо у Вас є ще питання чи уточнення, ми будемо раді на них відповісти. Також ми можемо під'їхати до Вас на зустріч і продемонструвати все в живу на своєму або Вашому комп'ютері. Дзвоніть нам за телефоном у Києві 221-31-00 або пишіть на мейл Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.


Тут можна безкоштовно спробувати gps моніторинг
 

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua