Ми переїхали до Німеччини

вкл. .

Шановні Друзі!

mi-pereehaliМи перенесли сервер прийому та зберігання даних від gps трекерів з Росії в сучасний дата-центр Німеччини. Роботи проходили майже місяць, перенесення відбувалося без втрати інформації, користувачі нічого не помітили в своїй роботі. Приносимо вибачення всім користувачам, що відчули дискомфорт в момент проведення робіт.

Мета переїзду, напевно, всім зрозуміла, хто стежив останнім часом за новинами. Інтернет простір в Російській Федерації став останнім часом тривожним в розділі конфіденційності, тому ми й прийняли рішення переїхати в більш захищене місце. Ми гарантуємо в договорах своїм клієнтам/партнерам повну конфіденційність та можемо з честю заявити про відповідальне виконання своїх зобов'язань.


Нагадаємо, раніше ми переносили свій сервер з України в Російську Федерацію. Це сталося після того, як спецслужби дозволили собі увірватися на територію дата центру інтернет-провайдера та вилучити обладнання. Це було тривожним сигналом для збереження приватності наших клієнтів (хоча нас це і не заторкнуло), та ми одразу ж вжили заходів, переносячи сервер на територію сусідньої держави. Але на сьогоднішній день, на жаль і там підвищилися ризики збереження приватності.

Нашими клієнтами є і високопоставлені чиновники, і успішні бізнесмени, і прості люди. GPS моніторинг від GPSavto задовольняє за якістю навіть найвимогливіших клієнтів, а цінова політика дозволяє користуватися високотехнологічними послугами людям з будь-яким фінансовим статком. Але, ким би не був наш клієнт, він має повне право на збереження приватності своїх справ і GPSavto може прогарантувати такі права.

garantiruem-privatnost

 

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua