Шановні власники автомобілів марки DAF! Ви маєте можливість встановити стеження за своїм автомобілем прямо під час сервісного обслуговування на сервісі DAF Trucks. Це заощадить ваш час і дасть додаткові гарантії якості виконаних робіт по установці додаткового обладнання.

Офіційний сервісний центр DAF Trucks N.V. в Україні компанія ТРАКСПАРТС УКРАЇНА ЛТД спільно з компанією GPSavto роблять встановлення GPS трекерів більш комфортним для клієнтів, заощаджуючи Ваш час на установку. Також звертаємо Вашу увагу на те, що встановлення на офіційному сервісі НЕ збільшує вартість установки доп. обладнання та обслуговування системи моніторингу.

Телефонуйте до нас та записуйтеся на установку системи стеження на автомобілі DAF всього модельного ряду (DAF XF, DAF CF, DAF LF).

Все обладнання для відстеження виготовлено в ЄС. Гарантія 1 рік. В обладнанні встановлено термо сім-карти для стабільної роботи при низьких температурах, а також з високою вібростійкою.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження автомобілів? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці «Вартість».

Телефони для запису та запитань +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62

Телефонуйте зараз!

А ось в цьому відео подивіться коротко як виглядає інтерфейс програми та основні функції