GPS спостереження за пересуванням або як захистити себе від недобросовісних працівників

Стеження за тракторомКожен роботодавець хоче отримувати максимальний прибуток від своїх робітників. Так само він хоче, щоб весь його транспорт працював як можна найменший час, але з найбільшою вигодою і це правильно і логічно. Деякі ж працівники намагаються всіляко заробити, використовуючи фірмовий транспорт у своїх цілях. Насправді, сьогодні кожен керівник може успішно боротися подібними речами. Допоможе їм у цьому GPS стеження за пересуванням своїх об'єктів спостереження. Зробити що-небудь подібне в даний час дуже просто.

GPS моніторинг в трактор та інший сільськогосподарський транспорт

На сьогоднішній день, сільськогосподарська техніка є в найбільшому ризику нецільового використання. Пов'язано це з її можливостями. Для протидії цьому кожен роботодавець може встановити gps моніторинг в трактор і управляти всіма робочими процесами. Звичайно, така система зможе вказати йому точне місце розташування трактора. Однак це ще не всі можливості сучасних систем моніторингу. Такі можливості будуть прямо залежати від того, скільки грошей ви зможете витратити. Наприклад, ви зможете контролювати витрату палива. Це дозволить вам уникнути того, що працівники будуть його зливати. Хоча потрібно враховувати похибки вимірювань всіх без винятку датчиків палива. Які б байки не розповідали розробники та продавці датчиків палива, які б гарні графіки вам не показували, законів фізики ніхто не відміняв. По перше є похибка самого датчика, так як точне калібрування провести поза заводськими умовами практично не можливо. По друге датчики як правило встановлюють ємнісного типу, а домішки в солярці, що продається в Україні, добре осідають на вимірювальну трубку, змінюючи її провідність, це з часом сильно змінює якість показників. У третіх, в баку є верхня та нижня "мертві зони", де датчик не може вимірювати кількість палива. У четвертих, в при русі по нерівній поверхні, що часто буває в нашій місцевості, паливо в баку гойдається і переливається в одну зі сторін, як би майстерно не був встановлений датчик, похибка все одно на обличчя. Ми назвали основні причини похибок, що будуть впливати на результат навіть якщо водій не буде втручатися в систему. Практика показала, що мінімальна похибка при підсумовуванні всіх факторів становить 10% від ємності баку. При замовленні послуги моніторингу палива потрібно враховувати, що грамотний водій з баку в 500 літрів з легкістю зіллє 10-20 літрів дизельного палива і ви цього не помітите. Обов'язково подумайте про це перед дорогою установкою датчика палива, враховуючи те, що точність особливо не залежить від виробника і ціни. Дорожчі датчики просто більш захищені від протиправних дій водіїв з виведення їх з ладу.

GPS контроль тракторів

Якщо ж ви не будете мати можливість постійного онлайн контролю роботи власного транспорту, тоді в цьому вам допоможе автономна пам'ять практично кожного пристрою для моніторингу, а також збереження всієї історії на сервері GPS моніторингу. У ній записується вся потрібна інформація, за якою ви зможете переглянути маршрут, за яким пересувався транспорт, швидкісні режими, простої, холостий хід і т.д.

Дуже корисна функція системи моніторингу полягає не тільки в можливості контролю пересування, але і в можливості контролю часу. Наприклад, ви зможете побачити, коли і де працівник зробив перерви. Така функція дозволить вам зробити роботу більш ефективною.

Якщо ж заробіток залежить від того, яку відстань подолав працівник, то і в цьому випадку роботодавці можуть захиститися від накручування лічильників. У цьому випадку підкручувати лічильники стає просто безглуздим заняттям. Вся справа в тому, що вирахувати пройдену відстань з точністю до метра можна дуже просто за допомогою GPS моніторингу.

GPS стеження за пересуванням. Сучасні можливості

Розвиток техніки не стоїть на місці. Найчастіше ті чи інші можливості напряму залежать від вартості обладнання. Наприклад, сучасні більш дорогі моделі сьогодні представляють дуже багату функціональність. Вона не обмежується тільки лише вимірюванням швидкості та розрахунком координат знаходження. За допомогою спеціальних модулів, ви зможете легко заблокувати певні вузли в автомобілі. Так, ви можете легко заблокувати двигун або коробку передач. Все це дозволить захиститися від незаконного використання вашого транспорту. Хоча ми рекомендуємо використовувати локальні блокуючі пристрої, які не управляються через мобільний зв'язок або інтернет. Це пов'язано з тим, що хтось з користувачів системою відстежування помилково може відключити двигун під час руху автомобіля та як наслідок відключиться гідравлічне підсилення керма, а це вже дуже небезпечно. Ми рекомендуємо краще встановити гідравлічний клапан на педаль гальма і, наприклад, злодій просто не зможе виїхати, гальмівна система заблокує всі колеса. Вартість такого пристосування 400-500 $, залежно від виконання та моделі автомобіля.

GPS маячок для трактора, навантажувача, вантажівки та іншого транспорту встановити дуже просто. Однак якщо робити все це самостійно, то можна допустити деякі помилки, що не дозволять вам отримувати точну та актуальну інформацію. Щоб уникнути цього, для покупки та установки всіх систем моніторингу рекомендується звертатися в спеціалізовані компанії, які мають великий досвід. Завдяки йому ви зможете отримувати якісний сервіс та, що найголовніше, точні дані. Як правило, установка та запуск таких систем відбувається дуже швидко. У компанії GPSavto вартість обладнання вже включає установку і вам не доведеться про це турбуватися.

GPS моніторинг для трактора

GPS стеження за рухом - це те, що дозволить вам зробити роботу кожної одиниці техніки максимально ефективною.

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Додаткові запитання можна поставити за телефоном +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, ми з радістю вам допоможемо та проконсультуємо!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua