GPS стеження за роботою тракторів Landini

Landini на виставці АГРО 2015 в КиєвіВикористання сучасних машин та механізмів у сільському господарстві - запорука процвітання і добробуту його власників. Парк техніки, який протягом багатьох років виконував поставлені завдання, рано чи пізно доведеться замінити. Причини заміни с/г техніки безліч: це й елементарний знос вузлів та механізмів, ремонт яких не дешевий; нові вимоги до ефективності, комфорту і безпеки при проведенні робіт; зростання конкуренції; моральне старіння. Тому й не дивно, що на ринку присутньо так багато пропозицій від різних виробників нової сільськогосподарської техніки, яка відрізняється якістю збірки, ефективністю та економічністю. Одним з відомих виробників, трактори якої широко застосовуються у всіх областях ведення сільського господарства, є компанія Landini.

Використання сучасних тракторів Landini, гарантує власнику збільшення ефективності, врожайності і як наслідок прибутку. Мимоволі виникає питання: «а чи потрібен власнику сучасного тракторного парку контроль за такою дорогою та ефективною технікою?» Відповідь однозначна - потрібен. Адже, наприклад, трактора 6-ї або навіть 7-ї серії здатні забезпечити всі вимоги великогабаритної ферми або підрядника, а особливість виробничих процесів, призводить до можливості використання машини водієм у власних цілях, що спричиняє значних втрат, непродуктивних, а іноді й непередбачуваних витрат власників парку. Система супутникового моніторингу, встановлена ​​компанією GPSavto на будь трактор фірми Landini, дозволить припинити його нецільове використання, виключить махінації з паливом, надасть власникові можливість контролю будь-якої машини буквально в реальному часі, що зведе до мінімуму простої та ефективно розподілить ресурси.

Трактор Landini з причепом транспортує тюки сіна

GPS моніторинг пересування та місце знаходження трактора Landini.

Що ж конкретно зможе контролювати відповідальна особа або власник тракторного парку, після установки нашої системи супутникового стеження.

Дивіться також: Як можна простежити за трактором

Контроль місця розташування.

Перегляд розташування трактора Landini в системі GPSavtoДозволяє власнику або відповідальній особі бачити положення трактора на карті в реальному часі або в будь-який заданий інтервал в минулому. Так, наша система супутникового стеження була встановлена на Landini Alpine 70 після чого, начальник автопарку в будь-який для нього зручний час, може дізнатися, де знаходиться цей сучасний трактор.

Контроль зупинок.

Дозволяє побачити на карті всі зупинки трактора та точний час, проведений там.

GPS система нашої компанії успішно працює на Landini Powerfarm 100. Після її установки власник зміг припинити зупинки на «чай», на «півгодинний перекур», на «перепочити з дрімотою», на «зустрів старого знайомого», на «мені треба було...» і т. д. Продуктивність роботи зросла, а це призвело до збільшення прибутку власника трактора та зменшення витрат.

Перегляд в системі GPSavto місця і часу стоянки трактора Landini

Контроль маршруту.

Дозволить переглядати пройдений шлях трактора за будь-який обраний часовий період і фіксувати всі відхилення від нього.

Система GPS моніторингу від нашої компанії, встановлена на невеликому парку тракторів Landini Rex серії, які експлуатуються комунальним господарством в одному з районних центрів. Головний інженер і головний механік, вивчаючи рух тракторів протягом робочого дня, через місяць повністю виключили не раціонально, без відома, а часом і халатне використання машин. Витрати на утримання тракторів зменшилися, тим самим заощадивши бюджету міста десятки тисяч гривень.

Перегляд повного маршруту руху трактора Landini в системі GPSavto

Контроль пробігу.

У звіті GPSavto видно пробіг та розрахункові витрати трактора LandiniДозволить контролювати пробіг трактора за будь-який потрібний період часу.

Завдяки супутниковому моніторингу компанії GPS Авто, власники багатьох тракторів фірми Landini, зменшили самовільне використання машин і тим самим вкоротивши щодобовий пробіг в середньому на 15%. Це моментально призвело до зменшення витрат на паливо та витратні матеріали.

Контроль витрат палива.

Дозволить підрахувати витрати палива кожного трактора залежно від пройденого ним шляху.

Після установки нашої системи супутникового стеження на Landini 6 серії на одному з приватних господарств, завдяки моніторингу переміщення трактора, власник зміг нормалізувати витрати палива. Так само, він зміг побачити реальні витрати паливно мастильних матеріалів трактора та запланувати їх запас на майбутнє.

Трактор Landini працює в полі на виорці

Контроль якості виконання робіт.

Дозволить побачити переміщення трактора безпосередньо на місці виконання завдання. Якість виконання робітником завдання безпосередньо впливає, наприклад, на врожайність обробленої площі. Так, в посівну, один з трактористів помилився і залишив центр поля незасіяним. Завдяки тому, що на тракторі Landini 5-100 Н була встановлена наша система GPS стеження, вдалося побачити «косяк» робітника та вчасно вжити необхідних заходів.

Трактор Landini приймає вантаж від комбайна

Дивіться також: Відстеження комбайнів в реальному часі

Контроль обсягів робіт.

Дозволить точно підрахувати обсяг виконаної роботи кожного трактора по пройденому шляху (обробленій площі).

Усі власники тракторів Landini різних серій та модифікацій, на яких була встановлена наша супутникова система моніторингу, більше не мають проблем з підрахунком виконаної роботи тієї чи іншої одиниці техніки з автопарку. Точний підрахунок оброблених площ або пройденого маршруту дозволив по заслугах віддати водіям кожного трактора.

Контроль збереження.

У випадку викрадення трактора дозволить визначити його місце розташування та швидше повернути назад.

Сучасні трактори Landini здатні долати великі відстані за відносно не великий час та їздити практично по будь-якій місцевості. Якщо сталося несанкціоноване заволодіння трактором (варіантів може бути маса), то тільки за допомогою нашої GPS системи, таку машину можна буде знайти й повернути назад в найкоротші терміни.

Як бачите, GPS контроль сучасного трактора дуже актуальне та і не тільки в сільській місцевості. Адже даний вид транспортного засобу повсюдно застосовується комунальними службами і в місті. Контроль над роботою багатофункціонального ТЗ, такого як трактор, у багатьох країнах є більш ніж актуальним завданням, яке в нашій країні професійно допомагає вирішити GPSavto.

Трактор Landini з косаркою робить покоси

Якщо ви власник сучасного автопарку, то використання системи супутникового стеження для контролю за технікою, просто обов'язкове. Адже застосування GPS-моніторингу приносить економію, дохід, впевненість та як наслідок процвітання вашого бізнесу.

Дивіться також: Відстеження сільськогосподарської техніки

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua