Купуємо GPS трекер та отримуємо слідилку на всі випадки життя

На даній сторінці піде мова про те, як купивши якісний GPS трекер, дуже просто своїми руками підігнати його під будь-які потреби.

Про сам GPS трекер

Розміри GPS трекераЦей пристрій дуже явно відрізняється від своїх конкурентів. Основною перевагою є відмінний чутливий акселерометр, це такий датчик, який визначає рух. Коли з'являється найменший рух, пристрій майже миттєво (близько 5 секунд) запускається і починає передавати інформацію про місцезнаходження на сервер GPSavto. Якщо рух припинився, пристрій засинає та економить заряд батареї. Таким чином вдається розтягнути час роботи без підзарядки на 2-3 дні активного використання. Час між передачами про місцезнаходження 30 секунд, що дозволяє відмінно відстежувати маршрут. Хочеться відзначити, що це найменший GPS трекер, який так довго тримає батарею при передачі місця розташування кожні 30 секунд. Його навіть можна назвати кишеньковий GPS трекер, так як важить він всього 60 грам і розмір із сірникову коробку.

Як відстежувати?

програма відстеження GPS трекерів для Андроїд і Ipad/iPhoneПрограмне забезпечення GPSavto є унікальною розробкою, створюючи яку ставилося єдине завдання: зробити найзручніший та зрозумілий інтерфейс для кожного користувача. Адже користувачі відрізняються не тільки своїми навичками, але й використовують різні пристрої для входу в інтернет. Для цього передбачено програма для персональних комп'ютерів і ноутбуків, а також програма відстеження GPS трекерів для Андроїд і Ipad/iPhone. Ще одним важливим фактором є відсутність потреби установки програми на ваші пристрої, іншими словами кажучи, просто входите на сайт з будь-якого вашого гаджета та вводите свій логін/пароль, все просто.

Хочете подивитися, як виглядає GPS-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Трансформація кишенькового трекера в GPS трекер на магніті

Тут розписувати щось буде зайвим, тому пропонуємо вам подивитися картинки та відео:

Як одягати магнітне кріплення на GPS трекер GPSavto

GPS трекер в машину

Пристрій для підключення GPS трекера в автомобіліВирішили купити GPS трекер для автомобіля? Потреба в цьому відпадає, якщо у вас є універсальний GPS трекер. Ви можете самі заховати його в машині, в такому затишному місці, про яке будете знати тільки ви. При цьому, установка GPS моніторингу в автомобіль ще не була настільки простою. Підключити можете його через спеціальний адаптер, який однією стороною підключається до гнізда зарядки трекера, а іншою стороною до живлення автомобіля ("+" до будь-якого плюсового проводу, а "-" до будь-якої точки кузова авто). Все дуже просто!

Робота без підзарядки більше місяця

Але якщо ви не бажаєте підключатися до бортової мережі автомобіля, або потрібно відслідковувати об'єкт без наявності електричного живлення, тоді є рішення і для такого випадку. Таким чином відстежувати можна важливий вантаж, причіп, човен, катер, а також великих тварин, таких як кінь, корова, зубр, верблюд. Для цього застосовується спеціальний кейс, в якому знаходиться велика батарея та вкладається сам GPS трекер. Як це виглядає, можна подивитися в нашому відеоогляді:

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Купити GPS трекер з усіма опціями можна у нас в офісі за адресою м. Київ, вул. Шахтарська, 9, а також у регіональних представників у багатьох містах України, таких як Львів, Вінниця, Кременчуг, Кіровоград, Одеса, Ковель та інших. Контакти регіональних представників тут. Для вашої зручності, ми безкоштовно відправляємо товар в будь-який населений пункт України Новою Поштою!

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua