Як мінімізувати збитки через обман водіями власників орендованих автопідйомників

Клієнт відстежує роботу своєї автовишки сидячи в офісі за комп'ютеромВласник будь-якого бізнесу, створюючи та відкриваючи його з нуля, ставить собі за мету отримати на ньому максимальний прибуток. Вкладаючи гроші у відкриття своєї справи, рекламуючи його і забезпечуючи його успішну діяльність, бізнесмен прагне оптимізувати витрати й надати клієнтові свої послуги з взаємовигідною ціною. Але як бути з непередбаченими витратами через обман з боку найманих працівників?

Власники такої спецтехніки як автопідйомники пропонують свої послуги з підйому та переміщенню різних вантажів та роботі на висоті. Попит на такі послуги є завжди - наприклад, рекламному агентству необхідно наклеїти рекламу на стіні багатоповерхівки, власнику офісної будівлі потрібно помити всі вікна, а будівельникам занести негабаритний вантаж в квартиру через балкон. Клієнт замовляє автопідйомник та оплачує його оренду погодинно. Водій спецтехніки виїжджає на об'єкт, управляє підйомником і, як правило, приймає оплату від клієнта згідно витраченого часу.

Прямі збитки бізнесу через обман найманими працівниками

Ось тут на етапі оплати та виникає спокуса у водія автовишки покласти частину виручки собі в кишеню. Схема обману досить проста: отримавши від клієнта повну суму за роботу й озвучивши власнику менший час на об'єкті, отриману різницю водій залишає собі, забезпечуючи собі тим самим непоганий дохід на додаток до зарплати. Недоотриманий же господарем автовишки прибуток в подібному випадку може досягати кілька тисяч доларів на місяць на кожній машині.

Як же запобігти подібному шахрайству з боку найманих працівників та проконтролювати реальний час оренди своєї спецтехніки? Як дізнатися, у скільки виїхав водій на об'єкт, скільки часу він там провів та в котрій годині поїхав?

Можна, звичайно, їздити самому контролювати водіїв, але на всі об'єкти просто не встигнеш. Можливо, регулярне спілкування по телефону допоможе більш точно контролювати водія, але і тут можна знайти лазівки: найманий працівник може дзвонити раніше, ніж закінчив роботи, тимчасові затримки може пояснювати «пробками» та «тягучками» в дорозі, ну або ж взагалі домовлятися з диспетчером за спиною власника. Варіантів маса, і передбачити їх все досить складно.

GPS-маяк допоможе контролювати спецтехніку

Для того, щоб відстежувати місце розташування своєї автотехніки протягом дня, власнику немає потреби їздити на всі об'єкти самостійно. Контроль за перебуванням своєї спецтехніки в будь-який момент часу можна перекласти на плечі сучасних систем глобального позиціонування GPS та ГЛОНАСС. Невеликий датчик, розміщений в автопідйомнику, з точністю до секунди розповість, де саме знаходиться ваша техніка зараз, як довго вона була в дорозі і скільки саме часу вона пробула на об'єкті. По кожній машині можна отримати подібний детальний звіт, тим самим чітко підрахувати обсяги отриманого прибутку та усунути можливе шахрайство з боку водіїв автопідйомників.

Як працює GPS-маяк

GPS-маяк представляє з себе невеликий датчик, який отримує свої поточні координати від глобальної супутникової системи позиціонування й навігації GPS. Отримані координати маяк передає в спеціалізовану картографічну систему GPSavto. Із цих координат, переданих пачками кілька разів на хвилину, система картографії вибудовує на мапі безперервний маршрут руху GPS-маяка, доступний для подальшого перегляду та аналізу.

Будучи розміщеним в машині, GPS-маячок дозволяє відстежити всі переміщення цієї техніки протягом усього дня і в будь-який час дізнатися, де зараз знаходиться ваш автопідйомник та де він був раніше в будь-який період часу. На карті можна побачити, у скільки саме машина виїхала з парковки, скільки часу вона провела в дорозі, не порушувала вона при цьому швидкісний режим і скільки кілометрів склала вся поїздка.

Але що більш цікаво для власника такої спецтехніки як автопідйомник, на карті завжди видно, в який саме час машина приїхала на об'єкт, скільки саме часу вона там провела і в котрій годині вона звідти поїхала. Причому ці відомості можна відстежувати як в реальному часі, так і переглянути повну історію в будь-який момент. А що особливо зручно для власника, повний звіт за переміщенням автопідйомника з усіма зупинками можна отримати у вигляді наочної таблички.

Контроль роботи люльки на ISUZU NQR 71P за допомогою сервісу відстеження GPSavto

Послуги відстеження автотехніки від GPSavto

Компанія GPSavto вже кілька років поспіль пропонує своїм клієнтам послуги з відстеження автомобільної техніки. Скористатися послугами компанії легко та просто - досить вибрати тип потрібного вам маячка, стаціонарний або автономний, й зателефонувати в офіс компанії з питань придбання та встановлення маячка за телефоном +38044 221 3100.

Якщо необхідна установка стаціонарного маячка, вам достатньо обумовити час, до якого ваша автотехніка повинна прибути в наш сервісний центр, де протягом одного-двох годин досвідчений майстер проведе установку. Також ми виїжджаємо до вашого автомобіля, якщо він великогабаритний і вам складно приїхати до нас. З автономним GPS-маячком справи ще простіше - вам досить самостійно розмістити його в будь-якому зручному місці вашої техніки. Після цього ви можете контролювати вашу техніку, отримуючи повний звіт по всіх її переміщенням. Тепер найманим працівникам буде набагато складніше пояснити вам, чому на об'єкті машина пробула 4 години, а оплату він приніс тільки за два, і замість заявлених 3:00 стояння по пробках до офісу він доїхав за 20 хвилин. До речі, в картографічній програмі ви зможете бачити завантаженість доріг.

Економічний ефект від використання GPS-маяка

За відгуками клієнтів нашої компанії, інвестиції в установку GPS-маяків окупають себе вже протягом першого місяця їх використання, а зростання доходів завдяки поліпшеному контролю за спецтехнікою становить більше 30%. Такий контроль також сприятливо позначається на робочій атмосфері колективу, оскільки в компаніях залишаються працювати співробітники, не схильні до злодійства, обману і націлені на довгострокове співробітництво.

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Ми чекаємо на ваш дзвінок зараз, набирайте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua