Як правильно контролювати комбайни та трактори

Установка GPS маячка в комбайн John DeereВстановити контроль за транспортними засобами у міському середовищі можна за допомогою примітивних засобів. Гарною підмогою буде аналіз скарг клієнтів на відсутність машин на маршруті або перевірка камер відеоспостереження, розміщених на вулицях міста. Перевірити ж якість роботи комбайнів та тракторів в рази складніше, адже там, де вони їздять, ніяких камер стеження за транспортом немає й в помині. Яким чином можна ефективно контролювати комбайни та трактори?

GPSavto – інноваційні методи контролю за сільськогосподарською технікою

Прорахувати точні розміри оброблюваних площ, витрати палива та інші параметри, наприклад, поява працівників на полі, практично неможливо в ручному режимі. Але, при використанні інноваційних систем контролю GPS моніторингу ви можете одночасно контролювати необмежену кількість машин більш ніж по 15 характеристикам.

Система GPS для комбайнів була розроблена компанією GPSavto в 2011 році. За кілька місяців тестування ми отримали десятки позитивних відгуків від фермерів та підприємців. Нові технології дозволили істотно урізати витрати палива і дізнатися про недобросовісних працівників, які підробляють на городах селян та різних калим з використанням чужої техніки.

Установка блоків проводиться за лічені хвилини, тому для нас не є перешкодою постійна зайнятість техніки. Ми з легкістю встановимо та налаштуємо обладнання навіть у польових умовах, у будь-якій точці України.

Можливості GPS контролерів

Функціональний комплект пристрою включає в себе близько трьох десятків функцій, розбитих на 4 категорії - історія, повідомлення, геозони та стеження в реальному часі. Переважно можна виділити наступні з них:

  • Підрахунок обробленої площі поля або полів в реальному часі;
  • Точне місце розташування техніки в даний час і будь-який з моментів історії руху;
  • Контроль витрат пального та інших витратних матеріалів;
  • Складання готових звітів більш ніж по 20 параметрам за обраний період;
  • Щоденний звіт про роботу комбайна або трактора з докладними описами по стадіях (рух, стоянка, холостий хід і т.д.);
  • 11 видів карт від різних розробників;
  • Позначення місць стоянки на мапі;
  • Оповіщення про прибуття чи відбуття техніки з можливістю вибору параметрів відстеження по даті і часу.

Установка GPS трекера в трактор John Deere

Очевидні переваги та вигоди

Використання технологій GPSavto дає нашим клієнтам ряд наглядних переваг і вигод, що дозволяють виконувати поставлені перед ними завдання в рази швидше та ефективніше. Ви хочете дізнатися, чому це настільки вигідно й ефективно? Все просто.

  • Складання звіту з обробленої площі на кожному полі та підсумовування гектарів всього за кілька кліків мишкою. Відтепер ви в точності до сотої частки гектара знаєте площу обробленої землі та кількості отриманого врожаю. А якщо техніка в оренді з оплатою за оброблену площу полів, тоді за допомогою сервісу GPSavto ви запобігаєте змові водія з орендарем! Адже частенько декларований водієм ремонт, насправді виявляється сотнею гектар, оброблених повз касу власника комбайна або трактора.
  • Скорочення витрат на паливо - тепер водії не зможуть безкарно зливати соляру, записуючи на себе додаткову оброблену площу.
  • Збільшення продуктивності та ефективності обробки полів. Ніхто з робітників не зможе ухилятися від роботи, ви точно знаєте де в цей момент часу перебуває кожна машина, а головне - що вона робить і скільки. Присутня можливість контролю за запізненнями та відповідності розкладу прибуття.
  • Складання готових звітів встановленого зразка по заданих параметрах з обчисленням та розрахунками по заданому періоду.

Таким чином ви скорочуєте не тільки тимчасові витрати на перевірку робітників, а й фінансові витрати, викликані недобросовісним використанням техніки або розкраданням палива, врожаю та запчастин з метою подальшої реалізації.

Докладний та наочний огляд системи моніторингу представлений в даному відео:

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Набирайте прямо зараз +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 та замовляйте установку!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua