GPS трекер

GPS трекер від компанії GPSavto – це не просто пристрій, який відправляє координати, де знаходиться автомобіль, вантаж, людина або тварина. Зараз такими можливостями вже нікого не здивуєш.

Кращий gps tracker. З GPSavto легко!


Ми допомагаємо вести бізнес!

Ми контролюємо збереження Вашого майна!

Ми допомагаємо наглядати за дітьми!

Ми знаходимо Ваших улюбленців!

Повна конфіденційність про кожного клієнта!

І все це за ціну простого GPS трекера!

У Вашому бізнесі ми проконтролюємо автомобілі та співробітників компанії, миттєво оповіщаючи про результати на вашу електронну пошту. Навіть не заходячи в програму GPS моніторингу, Ви залишаєтеся в курсі пересування Ваших підлеглих. Звучить складно? Насправді все просто! Ви малюєте мишкою на карті територію, яку повинні відвідувати автомобілі компанії та ставите галочку оповіщати при відвідуванні та / або при покиданні даної території. Потім вказуєте свою адресу електронної пошти, куди ви б хотіли отримувати сповіщення і все. Якщо у Вас виникнуть труднощі, тоді просто наберіть наш телефон і протягом хвилини ми допоможемо в усьому розібратися.

Буває у Вас ситуація, коли ви відправляєте кур'єром важливу посилку, а потім переживаєте де вона, до самого дзвінка одержувача? А якщо посилка відправлена поштовою службою, переживання ще вище, чи не загубиться вона? Хочете позбутися таких переживань? GPS трекер розміром із сірникову коробку цілком впорається з цим завданням. Зарядіть до повного батарею і покладіть трекер в посилку. Важить він всього 60 грам і тому буде не помітний. А Ви сідаєте в зручне крісло біля комп'ютера та з насолодою спостерігаєте за місцезнаходженням своїх цінностей. Ви будете володіти ситуацією в реальному часі, періодичність відправки сигналу про місцезнаходження посилки кожні 30 секунд. Послуга відстеження вантажу від GPSavto допоможе Вам позбутися невизначеності.

Ви турбуєтесь, де ваші діти, коли ви не з ними? Хочете бути впевнені, що з ними все гаразд, що вони в школі, навіть якщо їх мобільний не відповідає? Тоді просто покладіть в шкільний рюкзачок GPS трекер і будьте спокійні. Але в цьому випадку потрібно пояснити дитині, що це не тотальний контроль, а заходи безпеки в нашому мінливому світі.

 3D вигляд персонального gps трекера GPSavto GL200

 

Ви збираєтесь на полювання? Берете з собою свого чотириногого друга? Він любить зі швидкістю вітру рвонути за качкою, лисицею, зайцем та іншою здобиччю? Подбайте заздалегідь, щоб ваш друг не загубився, забігши занадто далеко. Повісьте йому на ремінець маленький чохол від мобільного і вкладіть туди GPS трекер. Тепер при будь-якій ситуації Ви оперативно знайдете свого пса. Адже собака може втекти на 10 або на 20 кілометрів від Вас. Із GPS трекером Ви знайдете собаку в будь-якій точці України.

Працюючи з GPSavto, Ви можете бути впевнені в повній конфіденційності. Ми обговорюємо умови про нерозголошення приватної інформації, укладаючи договір з нашими клієнтами. А сервера з базами даних місцезнаходження об'єктів, розміщені далеко за межами нашої країни, що виключать фізичне вилучення інформації сторонніми особами. Система безпеки на серверах відповідає міжнародним нормам, що виключає виток інформації.

GPS tracker GPSavto - проста програма для людейКупуючи GPS трекер (англ. GPS tracker) від компанії GPSavto, ви отримуєте обслуговування, гідне Вас. Щодня ми працюємо над розширенням можливостей при використанні GPS трекерів, для Вас ми дописуємо все нові опції в програмному забезпеченні. При цьому програма залишається дуже швидкою та простою у використанні, без заумної термінології.

Для нас не має значення приватна Ви особа, чи величезна корпорація, Ви в будь-якому випадку наш улюблений клієнт. Не має значення, купили ви один gps трекер, щоб наглядати за своїм похилим батьком, проявляючи свою турботу, чи встановили сотні gps трекерів в автомобілі своєї компанії, в будь-якому випадку ви отримаєте однаково якісне обслуговування та залишитеся задоволені роботою GPSavto.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Не вагаючись телефонуйте за номером +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, і ми допоможемо Вам вирішивши поставлені питання.

Вам сподобається!
 

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua