GPS-трекер допоможе знайти автомобіль, вивезений евакуатором на штрафмайданчик

вкл. .

Евакуатор забрав неправильно припарковану машинуУ середині липня 2015 Верховна Рада дозволила евакуювати автомобілі, припарковані з порушенням правил дорожнього руху. Через кілька днів перехожі зняли на відео, як у Києві на Контрактовій площі евакуатор забирає і відвозить автомобіль, припаркований на пішохідному переході.

Перегляньте також: Захист автомобіля від угону за допомогою gps-трекера

Таке рішення Верховної Ради позитивно сприйняли жителі міста, адже через подібних водіїв пішоходам просто неможливо спокійно пройти по тротуару. Але з іншого боку, як бути тим водіям, чию машину служба евакуаторів відвезли на штрафмайданчик за неправильну парковку? Адже найчастіше в центрі та інших багатолюдних районах просто немає місця для того, щоб залишити свій автомобіль, тому водіям іноді доводиться йти на подібне порушення закону.

Але випадки евакуації автомобілів були одиничними та носили виключно демонстративний характер. А от з 7 листопада 2015 набуває чинності закон про Національну поліцію і тепер згідно з новим законодавством поліцейські зможуть розчищати вулиці вдаючись до послуг евакуаторів. Цим же можуть скористатися і злодії, щоб серед білого дня під виглядом поліцейських забрати машинку, що приглянулася. А враховуючи величезний сплеск нічних викрадень автомобілів, чекати не доведеться.

Щоб бути спокійним за свою машину, радимо скористатися системою супутникового моніторингу, яка в будь-який момент підкаже вам, де знаходиться ваш автомобіль. Розмістивши невеликий gps-трекер в своєму автомобілі, ви завжди будете знати, де зараз ваш автомобіль. Вам не потрібно більше турбуватися та хвилюватися, досить лише переглянути на смартфоні або планшеті, куди саме перевезли вашу машину, й поїхати забрати її.

Ну а щоб взагалі уникнути подібних ситуацій, ми рекомендуємо вам все ж по можливості дотримуватися ПДР і встановлених правил парковки.

 

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua