Контроль тракторів Challenger

Трактор ChallengerУ виробництві сучасних тракторів в обов'язковому порядку застосовуються передові конструкторські рішення, які дозволяють скоротити експлуатаційні витрати. Навіть, незважаючи на те, що сучасна машина, що використовується в сільгосп роботах, має більш високі тягові властивості та більш бережне ставлення до грунту, витрати на її обслуговування набагато нижчі. Тому зовсім не дивно, що на багатьох полях можна бачити сучасні трактори, що обробляють землю, збирають та транспортують урожай або займаються посівною.

Все більшу популярність в нашій країні набирають трактори на гусеничному шасі компанії Challenger серії 700E та 800E.

На ці машини, залежно від поверхні, що обробляється, можуть бути встановлені гусениці різної ширини й малюнка. Самі ж стрічки виконані з декількох шарів гуми, тканини і сталевого корду, що забезпечує їм необхідну міцність та довговічність.

Гусеничні трактори Challenger застосовуються як при посіві різних культур, так і під час підготовки поля до посівної. Своєю універсальністю ці машини зобов'язані гусеницям, які сприяють тому, що маса трактора рівномірно розподіляється по всій великій поверхні контакту. Такий розподіл ваги машини зменшує тиск на грунт, а це є збереженням структури грунту та значне зниження його ущільнення. Все це, безсумнівно, сприяє збільшенню врожаю.

Також варто відмітити, що Челенджери оснащені сучасними двигунами, які й тихіші, й економніші, але при цьому з великим коефіцієнтом корисної дії. А також сучасною трансмісією, здатною вибирати потрібну швидкість та передачу для стабільного утримування певної швидкості під час проведення робіт.

Перегляньте також: GPS стеження за роботою тракторів Landini

CAT Challenger MT800E

Розрахунковий та реальний прибуток

Так, сучасні трактори Challenger здатні збільшити врожайність та зменшити витрати на обслуговування і експлуатацію. Але, чи здатні ці розумні машини перешкоджати помилкам, котрі може допускати оператор? Звичайно можуть, але всі ці пристрої, що покликані контролювати роботу людини, коштують грошей і пропонуються виробником опціонально.

Покращити якість виконаної роботи, сучасні трактори можуть і це, безсумнівно, великий плюс цим машинам. Але чи можуть вони забезпечити збереження врожаю, його дбайливе та цілісне транспортування до місць зберігання? Звичайно, що ні. Тому нерідкі випадки, коли власник поля прораховував очікуваний прибуток один, а на ділі він виходив набагато меншим. Нам відомі випадки невідповідності прогнозованого прибутку до реального майже на 30%. Погодьтеся, це не мало. Інколи прогнозований прибуток фермера становить 25%! Тоді, який сенс купувати нові трактори, якщо в результаті прибуток не збільшується? Як так виходить - урожай більший, витрати менші, а прибуток такий же?

Перегляньте також: Встановлення GPS маячків на комбайни навіть вночі у полі

CAT Challenger MT900

Просте рішення для збільшення заробітку

Якщо ваші сучасні трактори CAT Challenger серії MT700E, MT800E та MT900 так і не змогли в результаті забезпечити вам надбавку до заробітку із зібраного врожаю, то чи не логічно проконтролювати роботу трактористів? Компанія GPSavto має для вас ряд рішень, які допоможуть у відстеженні всієї роботи кожної задіяної у збиранні врожаю одиниці техніки. Ми пропонуємо встановити на кожну машину нашу систему супутникового стеження і потім, сидячи в зручному кріслі у себе в кабінеті, бачити всі переміщення кожного окремо взятого трактора. Все просто - ви бачите, в який час і куди їздив трактор, скільки він перебував на полі та як по ньому рухався, на скільки рівно він робив посіви і яку площу обробив. Навіть якщо ви в даний момент не зможете перебувати перед монітором, наша система записує всі переміщення, і ви зможете переглянути їх та проаналізувати в зручний для Вас час.

CAT Challenger MT700E

GPS-моніторинг в сукупності з інноваційними технологіями тракторів Challenger збільшать ваш прибуток, зменшать витрати, та в результаті сприятимуть розвитку вашого бізнесу.

Відстеження в системі GPSavto трактора Challenger MT700E

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

У Вас ще є сумніви? Залиште їх! Наш багаторічний досвід, десятки задоволених клієнтів єдині в одному - без гідного контролю, можна забути про збільшення прибутку. Так що телефонуйте або пишіть нам - ми відповімо на будь-яке ваше питання щодо gps стеження. Наші контакти дивіться у відповідному розділі або перейдіть за цією ссилкою. Також ви можете отримати повну консультацію в нашому київському офісі (вул. Шахтарська 9) або за телефонами +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua