Встановлення GPS маячків на комбайни навіть вночі у полі

Установка GPS трекера на комбайн John Deere вночі в поліGPSavto - це портативні gps маячки для відстеження комбайнів і тракторів, здатні повідомляти точні координати транспортного засобу з похибкою всього лише в пару метрів. Спеціалізовані датчики здійснюють моніторинг різних характеристик та параметрів роботи комбайна, але найголовніше для комбайна - це оброблена площа.

Наші комбайни працюють цілодобово - ви нам допоможете?

Звичайно допоможемо! Ми цінуємо час клієнтів та намагаємося максимально підлаштуватися під ваш графік. Якщо техніка працює в полі цілодобово, а встановлення пристроїв стеження гостро необхідна вже зараз, ми готові монтувати маячки в полі навіть уночі на протязі не більше 1 години.

Портативність і простота продуктів GPSavto дозволяє нам задовольняти навіть найжорсткіші вимоги покупців. Ми постійно вдосконалюємо обладнання, працюючи з кращими китайськими електронними заводами, але програмне забезпечення в пристроях та на сервері моніторингу - це вже наша фішка і ви це відчуєте з першої хвилини використання комфортної послуги GPSavto. Наша команда розробляє найпростіші рішення для складних завдань, що дозволяють запустити маячки в роботу за лічені хвилини.

Ми готові працювати з клієнтами навіть у дуже стислі терміни. Наприклад, у перервах на відпочинок комбайнерів, коли техніка вільно простоює в полі впродовж 40-80 хвилин, поки працівники задовольнять свої повсякденні потреби. Або в час між змінами комбайнерів. У даній ситуації установка може бути зовсім потайною.

Дивіться також: Як правильно контролювати комбайни та трактори

Як відбувається монтаж gps маячків?

За попередньою домовленістю із замовником ми прибуваємо в призначений час у поле або на ремонтну базу, де фахівці компанії GPSavto в прискореному темпі вшивають основний і за потреби автономні блоки в електронну систему комбайна.

Перевірка правильності роботи та налаштування обладнання відбуваються на місці всього за кілька хвилин. За допомогою портативного комп'ютера фахівці запускають систему в роботу та перевіряють техніку в дії.

Середня тривалість монтування варіюється в межах 30-40 хвилин, максимально можлива - 1 година.

Дивіться також: Відмінне відстеження комбайна

Чи можна встановити обладнання в терміновому порядку відразу на кілька комбайнів?

Якщо обставини вимагають від наших фахівців термінової установки слідкувального обладнання відразу на кілька комбайнів, ми готові працювати в полі всю ніч, приступаючи до кожної наступної одиниці техніці відразу ж після фінального тестування попередньої. Також можна здійснювати установку gps трекерів на кілька комбайнів одночасно, ми можемо вислати до вас групу фахівців.

Якщо ж кількість техніки приблизно збігається з кількістю вільних на даний момент фахівців, ми зможемо оснастити gps маячками від GPSavto відразу весь технічний парк всього за 1 годину. У цей час комбайни можуть перебувати на дозаправленні паливом або просто на нетривалій стоянці під час відпочинку комбайнерів.

 

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Набирайте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, ми чекаємо саме Вашого дзвінку!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua