GPS моніторинг для сільгосптехніки

Запитаєте навіщо? Наведу кілька вагомих аргументів і фактів.

Господарю сільськогосподарської техніки хочеться контролювати весь свій парк сільськогосподарської техніки тому, що він власник цього майна та йому потрібно припиняти нецільове використання техніки. Ні для кого не секрет, що водії, що працюють на сільгосппідприємствах, найчастіше підробляють, надаючи послуги приватним господарствам селян. Здавалося б, благородна справа допомогти селянину, але виручку за надану послугу бере собі водій, а витрати з технічного обслуговування і ремонту сільгосптехніки лягають на плечі підприємству. І тут мова може йти про великі суми грошей, так як техніка використовується в приватних с/г компаніях світових брендів: CATERPILLAR, John Deere, CNH, Amazone, Claas, Case, New Hollhand, Lemken, Gregoire Besson, Kwerneland, Kuhn. Дана с/г техніка є дорогою та при нецільовому, безконтрольному використанні, її ремонт може сильно вплинути на прибутковість бізнесу фермерського господарства. Тут вже потрібні передові технології для відстеження сільгосп транспорту. Система GPS моніторингу від GPSavto може застосовуватися у всіх видах сільгосптехніки, тому, що працює від мережі бортового напруги будь-якої техніки (від 8 до 32 Вольт). Встановивши трекер GPS моніторингу в трактор, комбайн або вантажівку, можна з легкістю відстежити поточне місце розташування і всю історію пересування за потрібний період часу. Але цього не достатньо!

selhoztehnikaЗ малюнками на мапі незручно працювати в роздрукованому вигляді та складно робити аналіз. Тому ви маєте можливість відзначити на карті поле, на якому працює комбайн й за допомогою GPS моніторингу будувати табличний звіт про в'їзд і виїзд з поля. Автомобіль, який возить зерно з поля і рухається по одному маршруту теж можна контролювати. Можна відзначити дорогу на карті і задати максимальне відхилення від маршруту 10-30 метрів, а потім побудувати звіт і подивитися в табличному вигляді всі відхилення від маршруту та стоянки (приблизні місця вивантаження). А якщо потрібно забезпечити контроль с/г техніки в реальному часі, то ви з легкістю можете ввести в програмі моніторингу свій e-mail і отримувати на нього миттєві повідомлення про порушення водіїв. А маючи в кишені сучасний телефон, ви в незалежності від місцезнаходження, отримаєте дане повідомлення та зможете подивитися місцезнаходження сільгосптехніки через мобільний інтерфейс GPS моніторингу від компанії GPSavto.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Ось так за допомогою GPS моніторингу можна забезпечити повний контроль сільськогосподарської техніки. А найприємніше, що ви можете скористатися будь-яким пристроєм, підключеним в інтернет та не потрібно встановлювати ніяких програм. Просто заходите в інтернет, вводите свій пароль і уся сільгосптехніка під повним контролем!

Залишилися питання? Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, будемо раді допомогти!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua