Тут можна безкоштовно спробувати gps моніторинг

Демо версія стеження за машинами, людьми, тваринами та вантажами

Зверніть увагу, що для роботи з персонального комп'ютера або ноутбука, використовується одне програмне забезпечення, а для планшетів і смартфонів інше, розраховане на комфортне керування торканнями пальців. Також можна переходити з мобільної версії в комп'ютерну та назад натисненням в меню по значку. Перед початком роботи не потрібна установка будь-яких програм, просто входимо на сайт і вводимо логін та пароль.

Сайт входу в gps моніторинг для ПК

gpsavto.net

demo-gps-monitoring-na-pc

Просто натискайте на посилання і система сама введе логін та пароль для входу. Спробуйте постежити за нашими машинами та комбайнами онлайн, а також перегляньте історію їхнього пересування. Ви можете налаштувати потрібні події та отримувати повідомлення про них. Події можуть бути різного типу: натиснута кнопка SOS, почав рух, зупинився, вкл/викл запалення, приїхав в задане місце, відхилився від заданого маршруту і так далі. Спробуйте побудувати різноманітні звіти. Якщо виникає питання, телефонуйте +38095 287 6262 та отримайте на нього миттєву відповідь.

Сайт входу в gps моніторинг для мобільних пристроїв

gpsavto.net/mobile

demo-gps-monitoring-na-ipad

У пристроях нічого налаштовувати не потрібно. Мобільна версія програми відстеження максимально спрощена і містить мінімум графіки для того, щоб ви могли стежити за машинами, людьми та вантажами навіть в зоні поганого прийому інтернету. А широкий вибір карт допоможе вам максимально точно та зручно стежити за пересуванням. Спробуйте побудувати історію, зверніть увагу, що ви можете задавати параметр часу, який буде вважатися стоянкою (від однієї хвилини і вище). З'явилися питання? Телефонуйте +38095 287 6262.

Погляньте як все зручно і просто!

Ви можете отримати повну консультацію за телефоном +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 або у регіональних представників з розділу Контакти. Установку в автомобілі ми поводимо на всій території України. Персональні трекери ми безкоштовно доставляємо Новою Поштою в будь-яку точку України. Замовте установку на автотранспорт або персональний gps трекер без дзвінка в розділі Ціна.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua