Скільки коштує gps трекер для собаки? Та чи потрібен він взагалі...

Розмірковуючи, купувати gps трекер для пса чи не купувати, заодно подумуєш, а скільки коштує собака та чи вигідно платити за жпс моніторинг на випадок її втрати?

skolko-stoit-gps-treker-dlya-sobakiВажкий робочий день, робота, що не закінчується, втомився. Дивишся нервово на годинник та розумієш, що робочий день вже закінчується. Повертаєшся додому, ледве волочачи ноги за собою, підходиш до довгоочікуваної двері і перевіряєш кишені, намагаючись намацати металеві, колючі предмети. Дістаєш ключі і відкриваєш важкі двері. І раптом, звідти вибігає улюблена псина, голосно гавкнувши, крутячи весело хвостом, вона стрибає до господаря. Від радості вона не може втриматися на одному місці та швидко обвиває вас. І куди поділася втома? Куди подівся поганий настрій? Ви знову в формі та прекрасно себе почуваєте, не приховуючи теплої і щирої посмішки.

Хіба можна тепер оцінити грошима та фінансово прорахувати вигоду від покупки gps трекера для улюбленого собаки, щоб він не загубився? Адже відданого друга не купиш! Його можна тільки зберегти.

Якщо Ви живете в приватному будинку та собака гуляє по двору, вона може відкрити хвіртку і втекти, якщо у неї буде на шиї gps маячок, тоді відстеження пса допоможе швидко відшукати його та повернути додому.
На полюванні часто використовують локатори для пошуку собаки, що побіг за дичиною. Але якщо собака втік занадто далеко, він виходить із зони видимості пеленгатора. GPS маячок для собаки в такій ситуації не підведе, адже його зона видимості по всій території України. Подивившись на своєму смартфоні місцеположення псини, можна з радістю йти до неї і не переживати, що вона загубиться.
А трекер з gps можна використовувати не тільки для собак. Якщо ваша дитина йде на якісь масові заходи, і ви знаєте, що вона може затриматися, дайте їй цей жпс трекер та будьте спокійні, знаючи, де вона знаходиться. Адже ви завжди можете сісти в машину, або викликати таксі і забрати її додому. А якщо у вас маленька дитина і ви, наприклад, гуляєте ввечері з нею по Хрещатику, або в інших людних місцях, тоді не завадить покласти їй в кишеню жпс трекер, навіть якщо ви її тримаєте за руку. Адже вона випадково може відпустити вашу руку і побігти дивитися на надувні кульки та аніматорів, переодягнених у казкових героїв. А за допомогою жпс моніторингу, вам буде швидко та легко відшукати малюка, увійшовши з мобільного в програму і подивившись місцеположення сина або дочки.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

personal-tracker-gpsavto-sizeУ вас бувають ситуації, коли друзі або родичі просять позичити на деякий час машину? Але вас турбує, як і де вони будуть її використовувати. Тут вам стане в нагоді ваш персональний жпс трекер, придбаний для собаки. Покладіть його під сидіння, в бардачок, або в якусь кишеньку в салоні автомобіля і ситуація буде під вашим повним контролем. Адже ви маєте право знати, як розпоряджаються вашим майном. Ви з легкістю зможете подивитися чи не перевищували швидкісні режими при експлуатації вашого авто та чи не доведеться вам в майбутньому мати справу із співробітниками ДАІ.

Ще багато прикладів можна наводити, де можна використовувати трекер, як ще його називають, gps маяк, gps маячок, gps жучок, і послугу жпс моніторингу в домашніх умовах, не обмежуючись тільки gps відстеженням собаки. Хоча стеження за собаками стало цілком доступно і виправдано. Тому купуючи gps моніторинг для пса, ви з легкістю знайдете безліч варіантів застосування gps трекера в інших цілях. Ціна в такому разі вже не грає великої ролі, тим більше що компанія GPSavto пропонує обладнання та послугу цілком не дорого і доступно.

Залишилися питання? Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, будемо раді допомогти!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua