GPS маячок

gps-mayachokGPS маячок – це пристрій, який встановлюється в автомобіль для контролю пересування, швидкості та інших параметрів. Але є і носимі GPS маячки, які заряджаються за допомогою зарядного пристрою, як мобільний телефон, а потім певний проміжок часу віщають потрібні параметри.

А вам потрібен один GPS маячок? Або кілька GPS маячків? Потрібен стаціонарний в транспортний засіб або персональний, який можна покласти куди завгодно? Компанія GPSavto може поставити Вам потрібні GPS маячки в будь-яку точку України та Росії, а також встановити стаціонарні пристрої в Ваші транспортні засоби на станції GPSavto, або на Вашій території. Зателефонуйте нам по телефону в Києві +38044 221-31-00 або зробіть замовлення з сайту, натиснувши кнопку «Замовити зараз!» ліворуч. Ви також можете замовити дзвінок нашого консультанта щодо GPS маячків в розділі «контакти».

Найчастіше люди не до кінця розуміють, як працює GPS маячок, тому ми хочемо в цій статті до гвинтиків розібрати, як працює цей пристрій та що включає в себе абонентська плата. Також ми розглянемо, які вигоди для клієнта в послугах компанії GPSavto відрізняють її від конкурентів.

І так, розглянемо сам GPS маячок, що у нього всередині. А всередині GPS маячка знаходяться два модулі, GPS-модуль і GSM-модуль, якими управляє центральний процесор. Так от GPS-модуль служить приймачем сигналу від супутників. Супутники надсилають на землю, в кожну точку землі, координати цієї точки і поточний час. GPS-модуль приймає сигнали з супутників і передає їх центральному процесору. Той вже передає сигнали від супутників в GSM-модуль, який за допомогою СІМ-карти мобільного оператора виходить в інтернет і по захищеному каналу відправляє всю інформацію на сервер компанії GPSavto. Сам сервер знаходиться в найсучаснішому дата-центрі, де забезпечений високий захист інформації, а також сприятливі кліматичні умови для обладнання. Великим плюсом дата-центру є також висока стабільність напруги живлення серверного обладнання, при аварійному відключенні зовнішнього живлення, система переходить на акумуляторні батареї, яких вистачає на кілька діб, але вже через декілька хвилин на допомогу приходить дизельна електростанція, що автоматично запуститься. Таким чином автономна робота серверів може тривати дуже довго і клієнти компанії GPSavto завжди мають швидкий і надійний доступ до своєї інформації. На сервері інформація, що надходить від всіх пристроїв, складається в базу даних. Вся ця складна процедура надходження сигналу від супутника в GPS маячок і попадання інформації в базу даних на сервері GPSavto, займає долі секунди. Така швидкість дозволяє користувачеві в реальному часі відстежувати свої GPS маячки. Користувач системою GPS стеження входить для перегляду та обробки інформації через налаштовувану оболонку програми, яка реалізована як веб-сайт. Перевівши на людську мову, власник GPS маячка заходить на звичайний сайт, вводить свої ім'я і пароль, і дуже швидко отримує повний доступ до своєї інформації (Тут можна безкоштовно спробувати gps моніторинг).
gps-mayachok-shema

За функціоналом GPS маячок, який встановлюється в транспортний засіб нічим не відрізняється від носимого GPS маячка. Фізичне ж виконання відрізняється значно. Носимий GPS маячок зібраний в маленький корпус для зручності носіння та за розмірами близький до сірникової коробки, важить він 60 грам, велика частина його розміру і ваги обумовлена ​​розміром і вагою акумуляторної батареї. GPS маячок, що встановлюється в транспортний засіб, має більший корпус з вухами для надійного кріплення пристрою саморізами або гвинтами, також в ньому вбудований перетворювач живлення від бортової мережі, що дозволяє його підключити в будь-якому транспортному засобі з бортовим живленням від 8 до 32 Вольт. У автомобільного GPS маячка виносні GPS і GSM антени, щоб установник (автоелектрик) поставив їх у місці з максимальною якістю прийому сигналів.

Абонплата, це той фактор, який найбільш відлякує клієнта. Але, навіть там де її немає, вона просто замаскована. Адже абонентська плата включає в себе оплату мобільному оператору за передачу повідомлень, оплату розміщення серверів в надійному дата-центрі, оплату персоналу підтримки коректної роботи серверів, оплату праці програмістів, які постійно вдосконалюють програмне забезпечення в ногу з часом. Тому, ті 90 гривень на місяць, які знімаються як абонплата, є більш ніж привабливою цініною за такий високоякісний сервіс. Ми з повною відповідальністю заявляємо, що наші клієнти, отримуючи такий високоякісний сервіс за таку вартість, залишаються задоволені. Адже на ринку є нижчі за ціни, але немає компаній, які запропонують високу якість послуги в таку ціну.

Наостанок ми хочемо розповісти про переваги, які можна отримати тільки у GPSavto:

- для початку роботи не потрібно нічого встановлювати на ваш комп'ютер, ви можете працювати з будь-якого комп'ютера, підключеного до інтернету.

- дружній людині інтерфейс, в нашій програмі немає хитромудрих і незрозумілих слів, всі інструменти під рукою і можна працювати навіть не читаючи інструкції, хоча вона звичайно додається.

- швидкість роботи нашої програми набагато вище, як показали наші тестування, при одночасній роботі з 5000 GPS маячками, гальмування і збої відсутні.

- ми забезпечуємо максимальний рівень конфіденційності кожного клієнта, а в зв'язку з останніми подіями в Україні, які торкнулися інтернет індустрії, ми перенесли сервера з базами даних наших клієнтів в іншу країну. Конфіденційність клієнта для нас понад усе.

- всім клієнтам безкоштовно доступна нова розробка GPSavto - програма для мобільних, смартфонів і планшетів. При цьому нічого на ваші пристрої встановлювати не потрібно, для початку роботи потрібно тільки увійти на сайт моніторингу та вести ім'я / пароль (Тут можна безкоштовно спробувати gps моніторинг).

- останнє тестування показало, що GPS маячок компанії GPSavto, навіть коли помістили в металевий корпус з невеличким боковим вікном, передав весь шлях.

- ми приймаємо оплату будь-яким зручним для клієнта способом, який не порушує законодавства (готівка, безготівковий розрахунок, електронні гроші, Приват24).

Дзвоніть нам за телефонами +38044 221-31-00 та +38095 287-62-62, ми очікуємо саме Вашого дзвінка!
 

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua