GPS стеження

iphone-gpsavtoСьогодні слова GPS і стеження звучать як синоніми. Відстежуючи пошукові запити в Google, ми побачили, що багато користувачів шукають GPS стеження. Для експеременту, ми набрали в пошуковику GPS стеження і відкрили перші 10 сайтів. На наше здивування ні на одному сайті ми не побачили корисної інформації, немає ні опису, як відбувається процес установки, ні що чекає власника автомобіля, ні вартості. Все завуальовано та виглядає якось небезпечно. Все це і підштовхнуло нас написати цю статтю. Так як же відбувається GPS стеження і як його купити?

Насправді все просто:

  1. У нас на сайті ви можете спробувати демо версію програми і попрацювати в ній використовуючи GPS спостереження за нашими автомобілями і людьми. Якщо у вас щось не вийшло через особливі налаштуваня вашого комп'ютера, обов'язково зателефонуйте нам за телефоном (044) 221-31-00 і через хвилину у Вас все вийде. Телефонуйте до нас в будь-якому випадку, і ви отримаєте повну консультацію, навіть якщо не збираєтеся нічого купувати та Вам просто цікаво Подмигиваю
  2. На кожній сторінці сайту є вартість встановлення обладнання для GPS стеження і вартість абонплати. Також ви можете подивитися повну інформацію в розділі ціна.
  3. Якщо Вам сподобалися наші послуги і Ви бажаєте їх купити, зв'яжіться з нами по телефону або через форму замовлення на сайті.
  4. Ми домовимося на зручний для Вас час. Можна під'їхати на наше СТО, або ми приїдемо до Вас. Ціна не змінюється в обох варіантах.
  5. Наш установник працює з вашим автомобілем протягом однієї години, пристрій ховається і його не видно.
  6. Ви приймаєте роботу і розраховуєтесь з нами будь-яким зручним для вас способом (готівкою, за безготівковим розрахунком, електронними грошима). Ми показуємо Вам всі можливості GPS стеження на Вашому авто.
  7. Абонентську плату Ви платите за кожен місяць або за певний період, як Вам зручно. Ніяких інших платежів і витрат немає.
  8. Ви користуєтеся GPS стеженням без жодних обмежень.
  9. Ви можете скористатися програмою для смартфонів і планшетів, яка надається всім нашим клієнтам.
  10. На ваші комп'ютери, планшети, смартфони нічого встановлювати не потрібно! Просто входимо на сайт і вводимо свої ім'я та пароль, які ви назвали при установці. При цьому Ви отримуєте повний функціонал зі всілякими графічними і табличними звітами.

ipad-gpsavto

Якщо у Вас залишилися ще питання щодо GPS стеження, зателефонуйте нам за телефонами (044) 221-31-00 або +380952876262 і ми з радістю відповімо на всі питання. Також ви можете поставити запитання, написавши нам листа на адресу Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., ми відповідаємо на кожен лист.
Телефонуйте і пишіть не замислюючись!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua