Навіщо потрібен gps трекер для автомобіля

GPS трекер для автомобіля купити чи не купити? Начебто і не дорого, але на скільки він потрібен, цей gps трекер для авто?

Давайте розглянемо, коли він потрібен на автомобілі, що придбаний для щасливої ​​родини. Суть самого пристрою проста, в машину приховано встановлюється gps блок, і за допомогою gps моніторингу від компанії GPSavto, відстежуємо поточне положення автомобіля, де, коли та з якою швидкістю їздив. Зручний інтерфейс, який зрозумілий навіть без читання документації, порадує кожного користувача. Власники iPad, iPhone, пристроїв на Android, а також інших мобільних пристроїв можуть дивитися за машинкою прямо зі своїх гаджетів.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Так от, як же на практиці все це виглядає?

gps-monitoring-dlya-avtomobilya-1Першим прикладом буде ситуація, коли на вихідних дружина взяла діточок, посадила їх у машину і поїхала на базу відпочинку, музей під відкритим небом або зоопарк. Але приїхавши на місце, забарившись з дітьми, забула мобільний телефон в авто. Глава сімейства через деякий час вирішить зателефонувати і дізнатися чи все у них добре та чи нормально доїхали, але не тут-то було, телефонну трубку ніхто не бере. І Ви уявляєте, які думки можуть лізти йому тепер в голову?
Вдалим рішенням в цьому випадку буде куплений і встановлений gps трекер в автомобіль. Чоловік спокійно відкриє програму gps моніторингу транспорту і подивиться де машинка. Побачивши автомобіль на стоянці біля пункту призначення, всі хвилювання підуть самі собою.

gps-monitoring-dlya-avtomobilya-2Другим прикладом може бути ситуація у великій родині, коли машиною користується декілька чоловік. Виходить з дому батько сімейства, хоче сісти в свою машину, а її вже немає. Дзвонить всій рідні, хто не бере трубку, хто не знає нічого про машину, хто поза зоною. Перша думка: а може машину вкрали? Бігти в міліцію? Що говорити, а раптом на машині хтось із рідних?
Куплений gps маяк в авто і тут виручить, щоб відстежити автомобіль на мапі. А якщо ще і встановлений мікрофон для gps трекера, тоді спокійно можна набрати номер сім-карти в пристрої та послухати що відбувається в салоні. Якщо впізнаємо голоси родичів, значить все в порядку. Якщо ж в машині звучать чужі голоси, тоді потрібно дзвонити в міліцію та бігти до найближчого відділення, писати заяву про викрадення. В даному випадку автомобільний трекер виступить у ролі супутникової системи охорони.

gps-monitoring-dlya-avtomobilya-3Третім прикладом застосування gps трекерів для автомобілів, що використовуються не для бізнесу, послужить охоронна функція. Адже якщо автомобіль стоїть під будинком, а не на стоянці, що охороняється, або у власника не виявиться чека про оплату стоянки, страхова компанія у багатьох випадках ухиляється від виплати відшкодування вартості автомобіля при його викраденні.
Якщо заздалегідь купити gps трекер для автомобілів, тоді можна не дати викрадачеві вкрасти машину і зловити його на гарячому або по свіжих слідах. Кожен користувач gps моніторингу GPSavto може налаштувати повідомлення про перевірку наявності автомобіля на заданій території, яку можна намалювати на карті. Встановивши таку перевірку на нічний час доби або на час відпустки, система буде доглядати чи на місці авто.

З кожним днем ​​gps трекери з якісним gps моніторингом стають частиною нашого буття.


Отримаєте детальну консультацію у регіональних представників GPSavto за телефоном +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62.

Актуальну вартість gps-обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua