Як підвищити ефективність персоналу за межами офісу

Коли персонал працює за межами офісу, завжди постає питання: як їх проконтролювати? Адже це можуть бути ключові працівники, такі як регіональні представники, мерчендайзери, групи реагування охоронних компаній, кур'єри і багато інших спеціальностей, від яких залежить імідж, а іноді і доля компанії.

Якісне стеження за пересуванням такого персоналу може зіграти ключову роль в бізнесі і стати конкурентною перевагою!

otslejivat-personal-vigodnoМоніторинг персоналу може здійснюватися кількома способами. Можна встановити gps трекер в службовий транспортний засіб, а можна і зобов'язати людину носити в робочий час персональний трекер, прописавши це в посадову інструкцію.

Регіональні представники і мерчендайзери можуть їздити по своїх справах в робочий час, замість пошуку нових клієнтів та роботи зі старими, тим самим залишаючи компанію позаду конкурентів. Стеження за переміщенням їх авто змусить їх використовувати час і ресурси за призначенням!

Групи реагування охоронних компаній будуть вчасно на виклику. Відстеження маршруту їхнього автомобіля дасть можливість прорахувати, скільки минуло часу від отримання сигналу, до прибуття на об'єкт охорони. А для клієнта, можна вивантажити з програми моніторингу GPSavto звіт про відвідування об'єкту.

Видавши кур'єру персональний трекер, можна бути впевненим, що кур'єр не піде спочатку по своїх справах, відклавши доставку на потім. Навіть клієнтові, який телефонує для уточнення часу прибуття кур'єра, можна надати конкретну відповідь, наприклад: кур'єр в 2-х кілометрах від вас, чекайте в найближчі 5 хв.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Як керівник буде здійснювати gps моніторинг людини або службового транспортного засобу?

rukovoditel-sledit-za-personalomКерівник по своєму паролю/логіну буде входити на сайт моніторингу персоналу та автомобілів з ​​комп'ютера, планшета або смартфона, і на сайті буде здійснювати відстеження маршруту та поточного становища. Також можна здійснювати стеження за переміщенням людей та авто через повідомлення. На карті можна намалювати місця призначення і настроїти повідомлення про прибуття та відбуття, ще можна настроїти повідомлення про запізнення.

Зателефонуйте нам по телефону +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 та отримайте відповіді на всі питання, що виникли.
Телефони регіональних представництв по Україні можна подивитися у розділі контакти.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua