Що робити, щоб не вкрали мотоцикл?

Вкрали мотоциклПісля купівлі залізного коня, першим постає запитання безпеки. Адже мотоцикл можуть викрасти, в силу того, що він легкий. Тут не допоможуть блокування коробки передач або замок на кермо, як ми звикли це бачити на автомобілі. Навіть не допоможе відключення живлення бензонасосу. Адже мототехніку крадуть шляхом унесення або увозу у вантажному автомобілі. Навіть не завжди допомагає gps трекер для мототехніки в його стандартному виконанні, адже найчастіше двоколісного звіра заштовхують в мікроавтобус без вікон і встановлений gps трекер для мотоцикла втрачає пряму видимість неба, що призводить до втрати сигналів від супутників.

moto gps tracker

Як запобігти угону мотоциклу ми і розглянемо в даній статті.

По правді кажучи, з технічних засобів у разі увозу, єдиним ефективним засобом повернути свій транспорт, є встановлення gps трекеру в мотоцикл. Але вибір обладнання повинен бути щетний. Також потрібно звернути свою увагу і на gps моніторинг для мототехніки, тобто саме програмне забезпечення з якого ви будете спостерігати за місцем розташування.

Вибір і покупка gps трекера в мототехніку.

Яким же повинен бути gps жучок для мотоцикла? Найперше на що варто звернути увагу, так це 3D приймач сигналу GPS. Запитайте, що це таке? Все просто. Коли немає прямої видимості неба та gps маяк в мотоциклі не може прийняти супутникові сигнали, трекер стане марним. А наявність в ньому 3D GPS приймача, дозволяє прийняти віддзеркалені від металевих поверхонь сигнали супутників. У результаті може бути спотворення сигналу та відхилення від точного розташування, але таке відхилення не може бути більше одного кілометру, а часто не перевищує 50 метрів. У багатьох випадках з нашої практики, похибка становить до 5 метрів і не є критичною для пошуку вкраденого транспортного засобу. Дешеві gps маячки для мотоцикла не варті навіть своєї не великої ціни, так як не допомагають в потрібний момент та тільки дають марні сподівання. Ця рекомендація стосується не тільки безпосередньо до мотоциклів, а й до мопедів, скутерів, велосипедів та квадроциклів.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження мототехніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Другим за важливістю критерієм gps маяка для мототехніки є живлення. Електроживленню варто приділяти велику увагу. По перше, треба визначитися, яке живлення буде використовуватися для gps маячка у вашому мотоциклі. Можна використовувати як бортове живлення мотоцикла, так і автономний акумулятор, який періодично потрібно підзаряджати. Якщо для байка підходять обидва варіанти, то для велосипеда, наприклад, варіант тільки один і при цьому ще є обмеження за розміром трекера з автономним живленням.

У нас ви можете придбати персональний трекер та модифікувати його як gps маяк для мотоцикла за допомогою різноманітних опцій.

джіпіес трекер з великою батареєюСам gps маяк можна покласти в вашу в мототехніку в затишному місці, де-небудь у кишеньки або відсіки для багажу. Періодично, раз в пару днів, потрібно буде його діставати та заряджати.

Можливо купити персональний трекер з додатковою батареєю, витягнути його з боксу (герметичної коробки), щоб займав менше місця і так само заховати у відсік для багажу. Такий gps маячок для мототехніки прослужить в автономному режимі без підзарядки мінімум місяць.

Більше дешевою альтернативою другому варіанту є купівля адаптера живлення для трекера, що підключається до акумуляторної батареї вашого транспортного засобу. Але цей варіант можливий, якщо конструкція мотоцикла дозволяє заховати дроти живлення від стороннього ока, щоб по ним не можна було вирахувати місцезнаходження gps маячка в мототехніці.

Пам'ятайте! Встановивши gps моніторинг у мототехніку, ви значно збільшуєте шанси на повернення при крадіжці залізного коня.

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua