Вигоди GPS моніторингу для підприємців

pidpryemci-ocinyuyut-gps-monitoryngПідприємці працюють для того, щоби зробити свій прибуток максимально великим. Успіх у цьому залежить від багатьох факторів. Наприклад, велика кількість підприємців страждає від того, що їхні транспортні засоби використовуються працівниками не за призначенням. Звичайно, для працівників - це прекрасна можливість заробити. Для керівника ж такі підробітки - це суцільні суттєві збитки. Через це він витрачає зайве паливо, змушений частіше проводити ремонт транспортних засобів і т.д. Природно, сучасні технології не стоять на одному місці та вже давно пропонують використовувати моніторинг транспортних засобів. Для цього потрібно лише встановити спеціальні модулі, які й будуть збирати дані про місцезнаходження автомобіля, про витрати пального та інше.

Встановити gps трекер в машини потрібно обов'язково!

GPS трекер в машини встановлюють багато компаній-операторів послуг жпс моніторингу. Вони встановлюють не тільки обладнання, а й займаються повним супроводом всіх операцій. Встановивши gps трекер в машини свого підприємства, ви зможете точно знати, де вони розташовуються та що роблять. Звичайно ж, визначення координат - це не єдине завдання подібних систем. Насправді, вони здатні виконувати величезну кількість інших функцій, які дозволять підприємцям покращувати свої результати. Іншими словами, іноді варто розщедритися на подібну систему, зате в майбутньому з неї можна буде отримати більший прибуток.

Так, коли встановлюють gps моніторинг для бетоновоза, навантажувача або будь-якого іншого транспортного засобу, підприємець може знизити пробіг приблизно на 30 відсотків. А все тому, що в цьому випадку виключені всякі "ліві рейси". Також на таку кількість відсотків можна зменшити і простої.

За статистикою, установка подібної системи зменшує витрату пального в середньому на 20-30 відсотків. Пов'язано це не тільки з відсутністю "лівих" заробітків робітниками. Так само недобросовісні працівники не зможуть більше зливати пальне.

gps-monitoryng-vid-GPSavto

Багата функціональність системи дозволить заробити і власникам громадського транспорту. Вся справа в тому, що між маршрутками існують точні часові інтервали, а недобросовісні водії штучно сповільнюють хід, щоб набрати побільше пасажирів. В кінці шляху водій навпаки, їде з перевищенням швидкості, щоб нагнати час та в кінці шляху не попастися диспетчеру. Всі ці витівки ведуть до великих очікувань пасажирів на зупинках в середині маршруту, переповнених маршруток та зламаного салону, перевищення швидкості та відсутності безпеки пасажирів, а іноді і до травм при екстреному гальмуванні. Також падає моральний настрій інших водіїв, тому що у них зменшується каса, що веде до зменшення заробітної плати і вони не в силах вплинути на ситуацію. У сумі такі маніпуляції водіїв призводять до великого невдоволення пасажирів, які в наслідок намагаються добиратися іншими маршрутами. При установці жпс моніторингу від GPSavto та контролю пересування маршрутних транспортних засобів, в середньому, з часом підприємці можуть розраховувати на збільшення частки оплати проїзду на 40-50 відсотків.

Зрозуміло, якщо ви впевнені в тому, що ваші співробітники якісно та сумлінно виконують свої обов'язки, то всіма цими системами ви можете знехтувати. Однак деякі функції, все ж, будуть корисні і в цьому випадку. З їх допомогою більше не буде потреби у безпосередньому зв'язку з водієм. Залежно від тих чи інших умов диспетчер може змінювати маршрут, пропонувати найбільш ефективний і т.д. Так само функція стеження за транспортним засобом дозволить збільшити безпеку перевезень. У цьому повинні бути зацікавлені як керівництво компанії, так і сам водій. Дуже часто системи моніторингу комплектуються мікрофоном, за допомогою якого можна з'ясувати наскільки критична ситуація при захопленні автомобіля не телефонуючи водієві.

Gps маяк для фур дозволить забезпечити також захист від крадіжки. Вся справа в тому, що навіть якщо ваш автомобіль викрадуть, то його можна буде дуже легко знайти. Крім цього, ви можете замовити різні додаткові функції. Наприклад, для захисту від нецільового використання транспорту, ви зможете блокувати в певний час деякі вузли транспорту. Це може бути гальмівна система, двигун або будь-яка інша частина.

На відео трактор, котрий на думку підприємця працює в полі, але він встановив gps трекер від GPSavto і водій пійманий на гарячому.

Якщо у вас залишилися якісь запитання, ви можете завжди їх поставити за телефонами +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 та завжди отримати вичерпну відповідь.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua