Нюанси використання GPS моніторингу

Mercedes-Benz Sprinter gps monitoryngGPS – ця технологія з'явилася ще в 1978 році, проте, своє найбільше поширення вона набула трохи більше 5 років тому. Пов'язано це з тим, що саме тоді цю технологію почали активно вбудовувати в самі різні бездротові пристрої. Трохи пізніше багато компаній почали випускати спеціальні пристрої. Вони дозволяли дізнатися конкретне місце розташування транспорту, людей, тощо. Звичайно, сьогодні такі системи мають набагато більше функціональності. Найголовніше, що вони коштують набагато дешевше, ніж раніше. Все це впливає на їх популярність. Якщо раніше такі навігаційні пристрої коштували тисячі доларів, то зараз це всього кілька сотень. На сьогоднішній день всі відомі та великі компанії ставлять на кожну одиницю транспорту подібні пристрої. Все це дозволяє не тільки не допустити нецільове використання транспорту, а й зробити всю роботу ефективнішою.

 

Gps трекер для вантажних автомобілів дуже простий

Якщо ви хочете знати, де знаходиться ваш транспорт, вам просто необхідно встановити gps трекер для вантажних автомобілів. Він являє собою мініатюрний пристрій, який можна заховати в будь-якому місці. Як правило, його монтують у важкодоступних місцях. Це підвищує захист від того, що працівники можуть вплинути на роботу трекера. Ці трекери розрізняються залежно від вартості. Існує думка, що більш дорогі моделі володіють можливістю передачі самих різних параметрів, а дешеві ж моделі дуже часто можуть передавати лише поточні координати транспортного засобу. ТА СТРИВАЙТЕ! насправді все не так просто. На ціну істотно впливає не багатий функціонал, а швидкість роботи пристрою. Це міні-комп'ютер і від швидкості його роботи залежить те, як ми будемо бачити пристрій на карті в програмі моніторингу транспорту. Більшість джіпіес трекерів запускаються після початку руху авто через 65-180 секунд, і це дуже великий час, адже за 3 хвилини можна виїхати дуже далеко. Компанія GPSavto встановлює своїм клієнтам тільки останні розробки обладнання і час старту джіпіес трекерів після включення запалення становить від 5 до 35 секунд.

GPS маячок для фури практично нічим не відрізняється від персонального трекера. Звичайно ж, він має трохи більшу функціональність. Його головне завдання - показати точні координати розташування автомобіля та дати мінімальну похибка пройденого шляху. Такий пристрій посилає всю інформацію на сервер не через певні періоди часу, як це робить персональний gps трекер для дітей, а за більш складним алгоритмом. При русі автомобіля вимірюється кут повороту транспортного засобу і при зміні траєкторії руху на 4 та більше градусів, відправка координат частішає аж до щосекундної передачі на сервер. Зв'язок може здійснюватися будь-якими способами, в тому числі за допомогою інтернету або GSM зв'язку.

nyuansy vykorystannya gps monitoryngu

Програмне забезпечення для GPS моніторингу

Звичайно, всього цього недостатньо для того, щоб побачити кінцевий результат. Тут ще не вистачає програмного забезпечення. Таке програмне забезпечення може поділятися на два види. Перший вид являє собою спеціальну програму, яка встановлюється на комп'ютер. До такої програми додається пароль. Однак у більшості випадків це зручно лише для диспетчерів. Клієнти ж в більшості випадків хочуть отримати мобільний додаток, користуватися яким можна буде в самих різних місцях. Саме для цього й існує другий тип програмного забезпечення. Він являє собою спеціальні web сервіси, які надають віддалений доступ до всієї інформації. Отримати його ви зможете з будь-якого мобільного пристрою. У результаті цього, ви можете контролювати ваш транспорт в будь-який час доби та з будь-якого місця. Величезною перевагою web сервера є доступність 24 години на добу, стаціонарна версія програми працює та зберігає історію поки є інтернет і поки включений комп'ютер. Компанія GPSavto є розробником web додатків як для комп'ютерів, так і для мобільних пристроїв. Обслуговуючись у нас, ви отримуєте цілодобовий сервіс на високопродуктивному сервері, встановленому в дата-центрі Західної Європи.

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Де купити автомобільний gps трекер?

Gps жучок для автомобіля купити зовсім не складно. Продаються вони в багатьох магазинах. Однак ви повинні знати, що самостійна установка пов'язана з багатьма труднощами. Наприклад, в такому випадку ви навряд чи отримаєте можливість міняти прошивку пристрою, або ж проводити якісь інші зміни. Все це буде можливим у тому випадку, якщо ви будете користуватися послугами спеціалізованих компаній. Вони зможуть не тільки дуже швидко встановити все обладнання, але і зможуть надавати вам потрібну інформацію в будь-який час доби. Крім цього, фахівці подібних компаній забезпечать вам постійну підтримку. Ви зможете звертатися до них з будь-яких питань. Все це заощадить велику кількість вашого часу та сил. Як правило, gps жучок для автомобіля купити допомагають самі фахівці компанії, залежно від того, який потрібен кінцевий результат. Безкоштовні консультації ви можете отримати зателефонувавши за телефоном +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua