Переваги GPS моніторингу

GPS treker dlya dorozhnyo-prybyralnoi tehnikyВід того, як ефективно буде використовуватися транспорт, дуже часто залежить прибутковість тієї чи іншої компанії. Зважаючи на потягу сучасних людей до різних приробітків, фірмовий транспорт часто може використовуватися ними для отримання прибутку. Проте, якщо для працівника такий спосіб є прибутковим, то для керівника підприємства він несе одні лише збитки. Іншими словами, якщо керівники хочуть отримувати максимальний прибуток, то вони повинні подбати про систему захисту від подібних випадків. Добре, що сучасні технології дозволяють зробити це без будь-яких труднощів. Все що необхідно - це встановити на кожен транспорт спеціальну систему з gps трекером.

 

GPS трекер для дорожньо-прибиральної техніки - найкращий засіб.

Дорожньо-прибиральна техніка є багатофункціональною. Саме її частіше за решту техніки використовують для різних "лівих" підробітків. GPS трекер для дорожньо-прибиральної техніки дозволить уникнути цього. Головна перевага подібного пристрою полягає в тому, що ви завжди зможете дізнатися його місцезнаходження. Для цього вам навіть не потрібно мати комп'ютер. Як правило, для абонентів тих чи інших компаній з моніторингу, надається доступ до спеціального web сервісу, зокрема таким сервісом є і програмне забезпечення K2-Navi від компанії GPSavto. З його допомогою кожна людина може стежити за своїм транспортом з будь-якого мобільного пристрою. Іншою перевагою є наявність в багатьох подібних системах вбудованої зв'язку. Іншими словами, якщо ви помітите щось підозріле в пересуванні транспортних засобів, то ви завжди зможете зв'язатися з водієм. Якщо ж ви помітили, що водій раніше відхилявся від маршруту, то ви можете переглянути цей маршрут детально.

Дуже корисною функцією є визначення пройденого шляху. Дана функція принесе дуже велику користь у тому випадку, якщо ви нараховуєте відрядну оплату.

GPS моніторинг для екскаватора та іншої подібної техніки.

Екскаватор, нарівні з дорожньо-прибиральною технікою, є потужною зброєю для недобросовісних працівників. За допомогою фірмової техніки вони отримують величезні заробітки на стороні. Якщо ви хочете протидіяти цьому, то повинні встановити gps моніторинг для екскаватора. Як і у вищеописаному випадку, ви зможете детально вивчати маршрут пересування транспорту, а так само бачити його конкретне місце знаходження. Крім цього, ви можете скористатися функцією контролю на об'єкті. Це означає те, що ви можете самостійно налаштувати систему таким чином, що коли екскаватор покине об'єкт та виїде на підробітки, ви в той же час отримаєте повідомлення. Також, якщо ви хочете уникнути незаконного використання транспортних засобів, ви можете будувати звіт про покидання місць роботи в кінці звітного періоду та вимагати пояснень водія, з усіма витікаючими наслідками.

gps monitoryng dlya ekskavatora

Корисний gps моніторинг для навантажувача

Сучасні технології надають величезні можливості. Так, перераховані вище можливості - це далеко не межа. Це ви зрозумієте, якщо у вашому господарстві є навантажувачі. GPS моніторинг для навантажувача дозволить вам дізнатися точну продуктивність. Наприклад, ви можете дізнатися точні проміжки часу простоїв, розрахувати загальний час роботи і т.д. Іншими словами, gps моніторинг для навантажувача дозволить вам зробити всю роботу більш ефективною. Встановлення обладнання займе не більше години, так що ви дуже швидко зможете поставити всю ситуацію під свій особистий контроль. Це дозволить вам не тільки збільшити прибуток, але й захистити транспорт від несанкціонованого використання.

pogruzchyky z gps monitoryngom

Хочете подивитися, як виглядає відстеження техніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Телефонуйте, консультуйтеся та замовляйте +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62! Ми працюємо по всій Україні!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua