Магнітний маяк-закладка або GPS-трекер на магніті?

Коли мова заходить про збереження машини, перед її власником стає нелегке питання – сподіватися на «авось», на вищі сили або на прогрес? Ринок пропонує всілякі прилади протиугінних систем: це і блокування керма, і ключі, які «неможливо зчитати» та багато інших. Але прогрес не стоїть на місці і з часом вони перестають бути надійними. Виникає резонне питання – що ж робити? Або може нічого не робити?

Установка трекера на магніті в багажник

Вихід є – здавалося б космічні розробки - gps-контролер для транспорту. Це невеликого розміру пристрій, який кріпиться до автомобіля магнітами або закладається в салон автомобіля і за допомогою супутникового приймача збирає всі дані про транспорт, потім засобами GSM-зв'язку пересилає на сервера. У свою чергу, власник авто отримує з сервера всю необхідну інформацію через програмне забезпечення. Незважаючи на те, що це здається, дуже складним, це простіше простого – розмістив, включив трекер і спостерігаєш. Все інше вже продумано професіоналами. Відстежувати можна навіть тоді, коли автомобіль не рухається. Сигнал подається раз на добу. Ємності акумулятора вистачає на 1-2 роки.

Останнім часом почастішали викрадення, зі сценарієм, коли машину відганяють «відстоять» на тиждень-другий, десь в двори спальних районів міста. За допомогою маяка завжди можна відстежити місце розташування автомобіля і не дати злодіям закінчити свою чорну справу.

Чи часто буває ситуація – мама з дітьми залишає машину на великій стоянці супермаркету. На виході у неї кричали діти, а де машина, в якому ряду, на якому рівні, вона не пам'ятає. І тут чоловік, як справжній супермен, легко і невимушено вкаже місце, де шукати «сімейну ластівку».

Установка трекера на магніті під бампер

Встановивши gps-трекер на машину, можна стежити за її рухом он-лайн. Таким чином, видно зупинки і пробки. Завжди можна простежити історію руху протягом усього маршруту, побудувати звіт, дізнатися про прибуття в кінцевий пункт призначення.

Якщо ви підприємець, і контроль ваш коник, то встановивши трекер на машину з вантажем або на сільгосптехніку, за допомогою налаштування повідомлень, можете дізнатися про початок руху, про всі зупинки, про прибуття на стоянку або час від'їзду з неї, про відхилення від маршруту і часу прибуття в кінцеву його точку. Повідомлення будуть приходити на електронну пошту, що значно оптимізує час.

Важливою перевагою трекера є можливість задавати «гео-зону», тобто приблизна локація, яка малюється мишкою в програмі,   і якщо транспорт в небезпечній близькості від покидання гео-кордонів заданої зони, то прилад тут же вас про це повідомить.

Пристрій GPSavto має два режими роботи - як закладка і як трекер на магніті.Трекер на магнітах

Якщо це закладка, то для неї підбирається місце в машині, з урахуванням того, щоб його не зачепили діти, не заважало при водінні, щоб не можна було знайти його при викраденні. Тобто зробити закладку максимально «невидимою».

Для її закріплення використовуються стяжки, або просто як автономний прилад. Також закладка може кріпитися за допомогою вбудованих в корпус магнітів. Три сильних магніти, фактично «намертво» кріплять її до машини.

Вагомою відмінністю закладки від магнітного трекера, є той факт, що вона відправляє сигнал один-два рази на добу. Тобто, приблизно-одна точка на добу. Тоді як трекер - постійно. Закладка зручна в разі викрадення і часу, коли треба «відстоятися». Перехоплення сигналу практично неможливе, а розташування авто можна відстежити. На ділі ж це не практично, так як машину або розбирають, або викрадають в іншу країну.

Важливим доповненням до плюсів трекера є його розмір і те, що для нього немає «поганої погоди», головне, це металева поверхня.

Виходячи з даної інформації, завжди є вибір - закладка або трекер на магнітах?

На карті показано шлях трекера на магнітах

Основні переваги gps-трекера:

- в пристрої стоїть Термо Сім Карта (це термо-, волого-, вібростійка карта, що працює в самих екстремальних умовах. Діапазон температур – 40 0 С - +150 0 С . В Україні таку картку надає Vodafone)

- повна конфіденційність, ніякої інформації про клієнта або автомобілі, вся інформація знаходиться на серверах, які розташовані в Німеччині

- сервер розташований в самому надійному дата центрі ЄС

- надійний акумулятор, термін служби не менше 2 років, не підведе в самий незручний момент

- в програмі видно стан заряду акумулятора

- на одному заряді трекер працює в міському циклі 2-4 тижні або до 2600 км, при малих пробігах працює значно довше

- щоб зарядити – просто ставимо на зарядку, використовуючи просту розетку на 220 В, зарядка в комплекті

- у нас пристрій є завжди в наявності

- в обслуговуванні ніяких проблем - купуй і користуйся, все вже налаштовано

- окремим бонусом є контроль температури навколишнього середовища, її можна переглядати в програмі

Купуючи gps-трекер на магніті , ви отримуєте не тільки пристрій, який допомагає убезпечити ваш автомобіль, але і цілу систему, яка дозволяє дізнатися про нього все!

Актуальну вартість та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Багато трекерів на магнітах

Хочете подивитися, як виглядає gps-відстеження? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Залишилися питання? Телефонуйте зараз +38(044) 221-31-00 або +38(095) 287-62-62(Viber)

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua