Відстеження комбайнів в реальному часі

Комбайн Claas mega360 із встановленим gps трекеромЩе приблизно 15 років тому супутниковий моніторинг великогабаритних об'єктів був доступний хіба що спецслужбам. Минув час і сьогодні GPSavto пропонує клієнтам точне відстеження пересувань в реальному часі не те що комбайнів, а навіть крихітних домашніх тварин. За комбайном Ви будете стежити як в реальному часі, так і переглянете як та що він обробив.

Дивіться також: Встановлення GPS маячків на комбайни навіть вночі у полі

З початку 2014 року сільське господарство в країні почало активно розвиватися та підніматися на новий рівень. Компаніями у великій кількості була закуплена сучасна сільськогосподарська техніка - комбайни, сівалки, культиватори та інші. Приблизно 80% агрегатів оснащені сучасними комп'ютерними технологіями управління або ЧПУ.

Відстеження комбайнів в реальному часі - що ми пропонуємо?

Установка прибору відстеження комбайна GPSavto в автопарку

Різноманітні gps маячки від GPSavto містять величезну базу датчиків та контролерів, що передають інформацію через супутниковий зв'язок та об'єднують її в єдиній програмі. Програма GPSavto дозволяє відслідковувати в реальному часі необмежену кількість техніки та об'єктів, відстежуючи пересування, їх напрямки, тривалість та місця стоянки, поточне місце знаходження та безліч інших параметрів.

Дивіться також: Відмінне відстеження комбайна

У програмі реалізовано кілька десятків корисних функцій, що дозволяють складати звіти, переглядати детальну інформацію по кожному, що цікавить власника техніки пункту, будь то витрати пального чи тривалість роботи двигуна на холостому ходу. Стежити за комбайном дуже просто, можна з легкістю підрахувати оброблену площу! Тепер водій не буде Вас дурити та обробляти додаткові поля за готівку. Так-так, саме такий метод найбільш поширений у комбайнерів.

Нижче у відео продемонстрована вся простата роботи з нашим клієнтом на реальному прикладі. Комбайн пересувається по території у вас на очах, а комп'ютерна програма в цей же час малює траєкторію його руху. При наведенні курсором миші на зображення комбайна з'являється спливаюче вікно з докладною інформацією про протяжність пройденого шляху, напрямку шляху, точними гео-координатами та тривалістю руху.

Відчуйте простоту роботи з GPSavto прямо зараз - тестовий доступ з реальною технікою

Для наочності простоти та зручності роботи з нашими технологіями, ми пропонуємо всім клієнтам випробувати програму відстеження комбайнів в реальному часі в тестовому режимі.

Установка блоку спостереження GPS на комбайн JOHN DEERE 9640i WTS

Ви отримуєте повноцінний доступ до панелі управління, можете переглядати інформацію про пересування та складати звіти, працюючи з нашою реальною технікою. Всі комбайни, представлені у тестовому доступі реальні, і, якщо ви захочете їх знайти за допомогою нашого сервісу - у вас це вийде.

Дивіться також: Як правильно контролювати комбайни та трактори

Перейти до тестування можна за посиланням нижче, воно веде прямо в потрібну панель. Отримати відповіді на питання, що виникають можна також у реальному часі, звернувшись до фахівців підтримки через гарячу лінію +38044 221 3100 або форму зворотного зв'язку.

В цілому ж, користуватися GPSavto зможе будь-яка людина, що знає, як вмикається та вимикається комп'ютер, а також має уявлення про те, що таке інтернет-браузер. І само собою з активним інтернет-підключенням.

Хочете подивитися, як виглядає відстеження техніки? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Набирайте прямо зараз +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua