Як логістичній компанії виграти тендер на перевезення вантажів за допомогою GPS-слідкування

Виграти тендер великої мережі магазинів або виробничого підприємства мріє кожна логістична компанія. Перемога в конкурсі дозволяє перевізнику:

  • укласти довготривалі контракти
  • створити плановане рівномірне завантаження транспорту
  • надати співробітникам постійну роботу і заробіток
  • отримувати стабільний прибуток довгі роки

Але можливостей самої транспортної компанії може бути недостатньо для виграшу в торгах. Адже крім вигідних цін на послуги та оперативну доставку перевізнику необхідно забезпечити безпеку товару при перевезеннях.

Використання GPS-трекерів допомагає логістичним компаніям вигравати тендери

Торгові мережі і підприємства турбуються про збереження вантажу і хочуть тримати під контролем його переміщення для мінімізації можливих збитків в результаті можливих крадіжок або випадкових втрат.

Відстежувати місце розташування вантажу, який перевозиться, допоможуть GPS-трекери. А комплексні рішення нашої компанії допомагають контролювати одночасно сотні і тисячі доставок по території України і в ближньому зарубіжжі.

Персональні GPS-трекери для відстеження перевезень

Персональні трекери потрібні для того, щоб відправляти вантаж на будь-якій машині логістичної компанії, що навіть не обладнана бортовою системою GPS-моніторингу. Переносні трекери дають більше свободи як транспортній компанії, так і замовнику для контролю вантажу.

GPS-маячок розміщується в одній з палет з товаром або передається водію вантажівки під персональну відповідальність. У програмі складського обліку до трекера прив'язується вантаж, що перевозиться, а в системі моніторингу налаштовуються необхідні параметри стеження.

Після налаштування відповідальні співробітники отримують детальну інформацію про місцезнаходження автомобіля з товаром. Також учасникам бізнес-процесів приходять своєчасні повідомлення в залежності від заздалегідь налаштованих подій.

Так, працівники складу отримують повідомлення про перетин машиною 2-кілометрового кордону до складу. Поки автомобіль доїде до місця призначення, службовці встигнуть підготувати термінал і почнуть розвантаження відразу ж по приїзду вантажівки.

Співробітники служби контролю компанії отримають повідомлення при незапланованій зупинці тривалістю понад 5 хвилин або відхиленні машини від заданого маршруту руху.

Подібні події і повідомлення користувачі налаштовують в системі моніторингу самостійно.

Для відстеження переміщення можна задати такі параметри:

  • по яким подіям відправляти повідомлення (перевищення тривалості зупинки, порушення швидкісного режиму, відхилення від запланованого маршруту, в'їзд в задану геозону і т.д.)
  • кому відправляти повідомлення (швидке формування списку адресатів)
  • які повідомлення будуть йти одержувачам (текстівки і назви повідомлень)
GPS-трекери допомагають відслідковувати перевезення вантажів

Можливості GPS-трекінгу

Серед переваг наших пристроїв стеження варто виділити наступні характеристики:

  • невеликі габарити переносних трекерів дозволяють легко і непомітно розміщувати їх серед вантажу
  • заряду вистачає для відстеження 1600-2000 км поїздки на одній зарядці
  • програмне забезпечення надає можливість замовнику створювати субакаунти службовцям для вирішення завдань згідно з посадовими обов'язками
  • користувачі можуть самостійно задавати геозони, умови формування повідомлень щодо подій, визначати список одержувачів та тексти повідомлень

При необхідності можна налаштувати доступ до API сервера моніторингу, що дозволяє вільно обмінюватися даними з різними системами обліку та логістики.

Бажаєте подивитися, як виглядає відстеження перевезень за допомогою трекера? Протестуйте в демо-режимі систему GPS-моніторингу з ноутбука або смартфона!

Як GPSAvto допомагає виграти тендер

Наші рішення з GPS-стеження максимально дружні до різних умов використання. Спільно з логістичною компанією ми можемо підготувати свою частину пропозиції для кінцевого клієнта. В результаті створюється комплексне рішення, яке повністю задовольняє вимогам замовника.

Ми неодноразово брали участь в тендерах на перевезення і розуміємо, що найчастіше цікавить кінцевого клієнта і як підготуватися до аукціонних торгів кращим чином. Найчастіше організатори висувають такі умови:

  • всі перевезення тільки з gps-відстеженням вантажу
  • простий і зрозумілий інтерфейс програми моніторингу
  • створення субаккаунтов і поділ рівнів доступу
  • автоматична відправка повідомлень за різним подіями
  • можливість самостійного налаштування подій і повідомлень
  • гнучкі налаштування повідомлень

Наша компанія готує необхідні документи згідно вимогам тендеру, щоб повністю закрити перелік питань, пов'язаних з моніторингом вантажу.

Ми надаємо різні види трекерів, які повноцінно задовольняють вимогам організаторів торгів, і гнучко налаштовуємо функціонал обладнання під конкретні запити відстеження.

Спільно з представниками транспортної компанії при необхідності ми беремо участь в переговорах з потенційним замовником. На зустрічі ми розповімо про можливості GPS-моніторингу і візьмемо участь в обговоренні технічних моментів.

В результаті ми зможемо в деталях зрозуміти потреби клієнта та підготувати обладнання і систему моніторингу для відстеження вантажу зручним для замовника чином.

Оскільки наша компанія також зацікавлена в перемозі транспортної фірми в торгах, необхідні документи готуємо швидко і на запити реагуємо в стислі терміни.

GPSAvto допомагає транспортним компаніям перемагати в тендерах

Досвід використання трекерів для перевезення

GPS-трекери нашої компанії неодноразово на ділі довели свою ефективність. Велика торговельна мережа спочатку віддала 30% перевезень логістичній компанії FM Logistic, яка використовує наші пристрої стеження для супроводу вантажів. Після того, як замовник переконався в надійності і ефективності доставки, він передав перевізнику 100% контрактів на доставку.

Разом з транспортною компанією GEFCO ми виїжджали на зустріч з представниками тютюнового заводу, щоб докладніше з'ясувати побажання клієнта по відстеженню вантажу і підготувати найкраще рішення.

Спільно з FM Logistic для участі в тендері на обслуговування торгової мережі ми зустрічалися з співробітниками замовника і детально уточнювали необхідні параметри моніторингу вантажів.

В обох випадках ми знайшли необхідні рішення для участі в тендері, провели відповідні настройки і демонстрацію наших пристроїв GPS-стеження. Тому в виграних тендерах логістичними компаніями та укладанні довгострокових договорів є і наша заслуга.

Вартість GPS-моніторингу для відстеження перевезень вантажів

Вам також необхідно відстежувати доставку ваших вантажів за допомогою GPS-трекерів? Зателефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, і ми підберемо для вас оптимальне рішення.

Актуальну вартість встановлення обладнання і абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до всіх можливостей системи GPS-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року ви можете дізнатися на сторінці «Ціна».

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua