Як можна простежити за трактором

Установка GPS трекера на трактор БеларусТрактор в сільській місцевості - одна з ключових машин виробництва та доходу. З його допомогою можна і городи орати, і корми заготовлювати, і різні будівельні операції виконувати при наявності необхідного обладнання. Однак виконання подібних дій трактористами найчастіше відбувається таємно, з метою отримання особистої вигоди. Як це можна контролювати і припиняти? - За допомогою хитрих систем GPS моніторингу.

Чи потрібен маячок на трактор? Яким може бути нецільове використання вашого трактора?

Залежно від наявності додаткового навісного обладнання, трактор може бути використаний для робіт у наступних сферах:

  • Сільське господарство - обробка землі, перевезення масивних вантажів, обробка культурних рослин, навантаження та розвантаження вантажів.
  • Дорожні та комунальні служби - розчищення вулиць від снігу та бруду, проведення земляних робіт, демонтаж дорожніх покриттів.
  • Будівництво - розчищення територій, прибирання сміття, земляні роботи.

В цілому, тракторист може надавати населенню цілий комплекс послуг і в той же час використовувати техніку для досягнення особистих цілей. Наприклад, для заготівлі кормів для худоби при наявності косарки чи культивації землі при наявності борін.

За підрахунками експертів, фінансові втрати при нецільовій експлуатації можуть становити до декількох сотень тисяч гривень. По-перше, власник витрачає кошти на пальне, яке більшою мірою не використовується за призначенням. По-друге, техніка виробляє ресурс, отже, потрібно часте технічне обслуговування та ремонт, яких можна було б і уникнути.

Установка gps для трактора не дозволяє трактористам використовувати спецтехніку не за призначенням у вільний від роботи час, оскільки ви будете знати про подібні витівки. Робочим можна і не говорити про наявність подібних систем, досить просто викликати кілька разів «на килим» та провести профілактичну бесіду.

Установка GPS трекера на трактор JohnDeere 8430

А раптом знайде і відключить?

Розробка GPSavto побудована таким чином, щоб незалежно від будь-яких маніпуляцій пристрій продовжувала працювати, навіть якщо його відключать від зовнішніх джерел живлення. Ми провели ряд досліджень і створили такі рішення, які ніколи не підведуть власників транспорту.

В якості однієї з ключових систем безпеки використовуються автономні джерела живлення, що продовжують працювати протягом декількох тижнів після відключення від живлення. Додатково є ряд автономних передавачів, ретельно замаскованих та встановлених в різних частинах трактора. Знаходження одного з блоків не дасть трактористу ні найменшого шансу залишити свої дії безкарними, а для детального вивчення системи йому знадобитися затратити не менше 5-6 годин. Звичайно, автономні пристрої обійдуться в 2 рази дорожче і це може не завжди підійде економному власнику техніки. Тому навіть у стандартному маячку GPSavto для с/г техніки є акумулятори, які забезпечать автономну роботу 1-2 дні.

Наскільки це ефективно?

Ефективність використання технологій і програм GPSavto обумовлена істотним скороченням витрат на закупівлю палива, ремонт техніки і введенням тотального контролю за якістю виконуваної роботи.

У точності до хвилини ви знаєте час прибуття на поле або робочий майданчик кожної одиниці техніки. Вам відомі відпрацьовані години кожного тракториста, ви знаєте хто виконує план, а хто ухиляється від роботи. Програма складає детальні звіти за період за заданими параметрами.

Нарешті, за 4 роки роботи з фермерами та власниками особистих підсобних господарств ми отримали сотні позитивних відгуків про роботу системи та заощадили мільйони гривень наших клієнтів, які могли піти на ремонт, паливо та купівлю зіпсованого в калимах обладнання.

Історія клієнта:

Було багато нарікань на одного тракториста, дуже вже любив він випити. Поставили трекери GPSavto і подивилися на два трактори, котрі працюють в полі при посіві соняшника. Як виявилося невгодний тракторист робив ідеальні по відстані проходи по полю та акуратно розвертався. Другий же трактор з водієм, до якого не було питань, не дотримувався дистанції між проходами та робив незрозумілі кільця при розвороті в кінці поля. Після такого посіву, обробити соняшник, не пошкодивши рослини, не вийде. Устаткування все ж пересилило емоції і попрощатися довелося з другим трактористом, який на думку керівництва був ідеальним працівником.

 Спостереження за трактором Deutz-Fahr X720 через систему моніторингу GPSavto

Спостереження за допомогою GPS моніторингу за трактором в полі

Як трактор JohnDeere 8430 виглядає в системі спостереження GPSavto

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Телефонуйте прямо зараз +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 та замовляйте встановлення!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua