Практичне застосування GPS моніторингу та відгуки

вкл. .

Компанія GPS авто подала персональний GPS трекер в місті Біла Церква, Київської області, для незвичайного рішення. Як виявилося, хлопці займаються пошуком реліквій, монет, артефактів та інших речей, які можна знайти в землі металошукачем.


iskateliХлопці купують дорогі металошукачі, лопати і вирушають на пошуки. Як вони розповіли, у них металошукачі працюють на невелику глибину і вони не копають глибоко, так як це заборонено законом, та й ще вони бояться потрапити на поховання. Дане заняття в них як хобі, вони ведуть здоровий спосіб життя. Також копання лопатою цілі вихідні є дуже трудоємним і його можна прирівняти до серйозного спортивного тренування. Недосвідченому шукачеві буде дуже важко, тому що потрібна серйозна фізична підготовка.

І ось шукачі вирішили використовувати GPS моніторинг на практиці. Вони придбали GPS трекер для відстеження маршруту розкопок. Після, з його допомогою відстежували свій маршрут і витрачений час, а після цього нанесли на карту знайдені речі. Це дозволило шукачам визначити території з максимальною кількістю знахідок і скласти свою карту скарбів. Тепер вони можуть зосередити свої зусилля на певній території та отримати більший результат у своїх знахідках. Отримавши такий результат від використання GPS моніторингу, вони навіть написали статтю, як відгук, на своєму блозі: Як ми шукали монетки за допомогою GPS трекера

Ось таке незвичайне застосування GPS моніторингу на практиці.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua