GPS трекер на магніті - НОВИНКА!

вкл. .

Трекер з кліпсою (Автономний GPS трекер на магніті) знято з виробництва, але вийшло нове покоління обладнання.

GPS трекер на магнітіПредставляємо Вам новинку на ринку України - автономний GPS трекер на магніті.

Це персональний трекер, який має магнітне кріплення. За допомогою магнітів трекер можна кріпити до кузова автомобіля, до причепа, контейнеру та іншим металевих об'єктів, що потрібно відстежити при переміщенні. GPS трекер з магнітним кріпленням пройшов жорсткий тест по українських дорогах на автомобілях марки Chevrolet та Volkswagen, при цьому він чудово тримався на днищі автомобілів та не відвалився на дорогах без ремонту після зими повному бездоріжжі.

GPS трекер з магнітом герметичний і відповідає міжнародному стандарту IPX5. Якщо він потрапляє під дощ або сніг, нічого страшного, це не вплине на його працездатність.

GPS трекер на магніті працює автономно, не підключаючись до бортової мережі автомобіля, працюючи від свого внутрішнього акумулятора. Внутрішній акумулятор ємністю 1300 мАг, що забезпечує автономну роботу 2-3 доби. Період відправки повідомлень про місцезнаходження автомобіля або вантажу всього 30 секунд, іншими словами кожні 30 секунд ви побачите реальне місце розташування на мапі та поточну швидкість. Якщо об'єкт, що відстежується, буде рухатися безперервно, тоді як показали тести, акумулятора вистачить на 900-1200 км. Велика різниця в цифрах є причиною того, що витрати акумуляторної батареї залежать від якості покриття сигналу GSM та температури навколишнього середовища. У теплу пору та при хорошому покритті сигналу показники автономної роботи GPS трекера досягають свого максимуму. Показники автономної роботи бралися не з технічного паспорту пристрою, а заміряні в реальних умовах на бездоріжжі дорогах України.

Актуальну вартість установки обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Залишилися питання? Телефонуйте нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, будемо раді допомогти!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua