GPS маячок на магніті в чорному корпусі (фото, відео)

Зображення чорного джіпіес трекера на магнітах в зборіХочете стежити, а доступу до авто, трактору чи іншого транспорту немає?

Вам допоможе GPS маяк на магніті або як він ще зветься - GPS трекер на магніті!

Пара потужних неодимових магнітів будуть міцно тримати маячок на вітчизняних дорогах навіть у зимовий час. Адже щоб відірвати його від кузова машини або контейнера, потрібно докласти не малих зусиль. Єдине, що потрібно обов'язково враховувати, так це установку в такому місці, щоб його не відірвало при чіплянні об предмети на дорозі (дріт, камені, бордюри і т.д.).

У комплект чорного GPS трекера на магніті входить:

  • Персональний GPS трекер
  • Сім-карта, що витримує мороз до -40°С
  • Міцний чорний корпус з 2-ма неодимовими магнітами
  • Зарядний пристрій від мережі 220В

Для початку роботи пристрою потрібно всього лише включити його кнопкою на корпусі. Він вже налаштований та готовий до роботи.

Вид комплекту джіпіес трекера з магнітом в чорному корпусі

Безпека даних

При виборі маячка на магніті не забувайте також про конфіденційність інформації. На сервері GPSavto ваші дані будуть під надійною охороною, адже сервер з даними знаходиться в надійному дата-центрі Німеччини, а в договорі обслуговування ми обов'язково прописуємо не розголошення інформації про клієнта як мінімум 5 років після розриву договору. Якщо ви не хочете підписувати договір і тим самим "світити" свої паспортні дані - немає проблем, умови конфіденційності та безпеки ви отримаєте в повному обсязі в будь-якому випадку. Якщо ви є представником державної спецслужби, ми забезпечимо вам повну секретність роботи з нами окремими договорами. Трекери завозяться легально та мають відповідний сертифікат Українського державного центру радіочастот.

джіпіес маячок в чорному корпусі з магнітамиЗаряд батареї

Заряду батареї в пристрої вистачає на 2-3 дні нормальної роботи. Якщо автомобіль рухається без зупинки, тоді, за нашими тестами, заряду вистачає на 900-1100 км. Якщо автомобіль виїжджає рідко та більше проводить часу на стоянці, за нашими дослідженнями, батареї вистачає на 5-6 днів. У програмі на комп'ютері ви завжди можете подивитися скільки заряду батареї залишилося.

Частота та точність позиціонування

Як часто йде передача про місцезнаходження? - Це перше питання, яке задає покупець.

У пристрої є дуже чутливий датчик руху, який дозволяє економити батарею. Якщо маяк знаходиться в русі, тоді частота передачі даних про місцезнаходження на сервер становить 30 секунд. Якщо об'єкт відстежування зупинився, GPS маяк через одну хвилину відсутності руху засинає та нічого не передає.

Точність позиціонування на карті становить 1,5 метра, якщо є пряма видимість неба. Якщо прикріпити GPS трекер в місці, де видимість неба закривається металом, точність може падати на кілька метрів. Цей пристрій вміє приймати також сигнали від супутників без прямої видимості неба, він вловлює відбиті сигнали від металу. При установці на магнітне кріплення, потрібно враховувати цей фактор та розуміти, що земля, наприклад, не відзеркалює сигнали, а поглинає їх. Відзеркалення відбувається тільки від металевих предметів, а скло, пластик і тканини пропускають сигнали без спотворення.

 вид збоку як виглядає чорний джіпіес маячок під автомобілем  Вид в наближенні як виглядає джіпіес маячок на магніті під машиною

Перегляд місцезнаходження

Подивитися де зараз знаходиться автомобіль або будь-який інший об'єкт відстежування, можна увійшовши на сервер GPSavto ввівши свої логін/пароль. Вхід на сервер виглядає як вхід на звичайний сайт з вашого комп'ютера або смартфона/планшета. Безкоштовно спробувати стежити за нашими корпоративними об'єктами можна тут.

Нестандартне застосування

Трекер на магніті можна використовувати для охорони автомобіля. Прикріплюєте його до автомобіля в непомітному місці. А вдома в програмі моніторингу малюєте територію стоянки, залишати яку автомобілю не можна. Потім вказуєте свою електронну адресу, куди буде приходити повідомлення. Далі налаштовуєте пошту на вашому мобільному і все буде під контролем. Також для надійності можна встановити повідомлення, якщо автомобіль почав рухатися зі швидкістю більше 5 км/год.

Дуже добре маячок на магніті зарекомендував себе при охороні від викрадення дитячих колясок. Прикріпили його десь внизу за мішком для речей або під люлькою і вкрадену коляску буде знайти дуже просто. Адже злодюжки навіть не підозрюють, що на візку може бути GPS жучок. Спільно з міліцією ви зможете повернути свою коляску та притягнути до відповідальності злодія.

Комплектація джіпіес маячка на магніті в чорному виконанні

Ціна та вартість використання

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Консультації за телефонами +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62. Телефони регіональних представництв тут.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua