GPS маяк - у чому фішка?

Стеження за GPS маяком GPSavtoКоли потрібно відстежити машину, будівельну техніку, сільгосптехніку, то вже всім відомо, що в транспортний засіб необхідно встановити GPS маяк.

А як бути, коли коштовний вантаж відправлений стороннім перевізником і потрібно його контролювати? Або якщо потрібно проконтролювати кур'єра, що розносить пошту і пересувається пішки? Або ви турбуєтеся про ваших дітей, що гуляють у вечорі та не повертаються вчасно?

Відповідь дуже проста - автономний GPS маяк!

Розміри GPS маякаПристрій розміром із сірникову коробочку та вагою всього в 60 грам дуже добре впорається з вашим завданням! Акумулятора вистачає на 2-3 доби автономної роботи в стандартному режимі. Наші досліди показали, що при безперервному русі автомобіля, заряду акумулятора вистачає на 900-1100 км. І ці всі показники замірялися при відправці GPS маяком координат про місцезнаходження на сервер GPSavto кожні 30 секунд! Це дозволяє в реальному часі володіти актуальною інформацією!

Історія руху об'єкту відслідковування на iPhone

Вся історія зберігається на сервері GPSavto, який розташований в надійному дата-центрі Німеччини. Тільки після переносу свого сервера за межі нашої країни, ми можемо гарантувати високий рівень стабільної роботи та конфіденційність кожного клієнта. Подивитися місцезнаходження GPS маяка та історію пересування дуже просто, зробити це можна з будь-якого комп'ютера, планшета або смартфона. Ви вводите свій логін/пароль і отримуєте повний цілодобовий доступ до інформації в дуже зручному вигляді.

GPS з кріпленням на магнітіЗвичайно може бути ситуація, коли потрібно прикріпити GPS маяк на автомобіль або трактор. Тоді вам допоможе GPS маяк на магніті. Магніти дуже потужні та відмінно тримаються навіть на дорогах України.

GPS маяк з часом роботи без підзарядки більше місяцяАле буває ситуація, коли потрібна тривала робота GPS маяка без підзарядки, наприклад, протягом місяця. Це завдання також під силу GPS маяку компанії GPSavto. Можна купити GPS маяк з великою батареєю, яка може працювати без підзарядки більше місяця. У такому комплекті йде сам GPS маяк, велика акумуляторна батарея на 17600 мАг, система економного управління живленням та все це поміщено в герметичний і протиударний корпус. На корпусі розміщені петлі для кріплення пристрою на ремінь, а також карабін, для нестандартного кріплення. В комплекті також присутній зарядний пристрій для акумуляторної батареї, час зарядки розрядженої батареї до повного складає близько 16 годин. Про повну зарядку повідомляє індикатор на блоці живлення.

Актуальну вартість обладнання та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Звертайтеся в компанію GPSavto за номерами +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62, і наші GPS маяки вирішать будь-які ваші завдання!

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua