Грошова лялька з gps модулем (жучком) на варті ваших грошей

У грошовій ляльці вбудований ЖПС маячокGPS системи супутникового стеження незамінні в той момент, коли вам потрібно відстежити посилку, знати місцезнаходження та пройдений шлях будь-якого транспортного засобу, а також, за їх допомогою, зможете бачити, де знаходиться ваша дитина або домашня тварина. Але чи реально за допомогою gps систем захистити грошові накопичення? Наша відповідь: звичайно реально! Допоможе вам в цьому грошова лялька компанії GPSavto, в яку вмонтований gps жучок. Лялька являє собою муляж грошової пачки, яка на вигляд нічим не відрізняється від справжньої пачки грошей. Перебуваючи разом з вашими грошима, завдяки нашій системі моніторингу, ви завжди будете знати, де знаходяться ваші асигнації.

Як охороняє ваші заощадження грошова лялька?

всередині пачки грошей знаходиться gps маякПринцип роботи ляльки простий і тому не вимагає ніякої спеціальної підготовки в її використанні. Адже складається вона з муляжу грошової пачки, всередині якої знаходиться не великий електронний жучок - gps трекер. Цю «фальшиву» пачку розміщуєте серед таких же пачок, але справжніх. І якщо сталося несанкціоноване заволодіння грошима, то завдяки ляльці з gps модулем нашого виробництва, ви зможете швидко знайти та повернути ваші заощадження.

За допомогою системи моніторингу та грошової ляльки від GPSavto, в будь-який для вас зручний час, Ви будете знати місцезнаходження своїх грошових заощаджень.

Застосування ляльки з GPS

Варіанти використання ляльки нашого виробництва різноманітні. Ми наведемо декілька прикладів найчастіших застосувань грошової пачки з gps жучком.

Приклад перший. Компанія, яка займається інкасацією грошей при їх переміщенні з одного місця або сховища в інше, разом із справжніми банкнотами перевозить і ляльку з gps в кожному грошовому мішку. Якби в дорозі стався напад на інкасаторів, ніяка міліція або служба охорони не встигнуть вчасно на допомогу й мішки з вмістом віднесуть у невідомому напрямку. Як правило, починають шукати «по гарячих слідах». А якщо таких слідів немає? Адже велика ймовірність того, що напад на інкасаторів провели досвідчені підготовлені люди. І що тоді робити - молитися та сподіватися на професіоналізм сищиків? Використовуючи грошову ляльку компанії GPSavto, вам не потрібно буде сильно переживати, адже вбудований трекер постійно передає на систему моніторингу точні координати ваших цінностей. Вам або відповідальній особі потрібно буде тільки повідомити правоохоронним органам їх місцезнаходження.

Перегляньте також: Як використовувати gps маячок на магніті?

На столі лежить грошова лялька GPSavto, що не відрізняється від пачки 100 грн купюр

Приклад другий. Організація в місцевому відділенні банку отримує щомісяця гроші на виплату заробітної плати своїх службовців. Як правило, мішок з грошима забирає працівник бухгалтерії і відвозить на машині фірми. Безпечність цієї дії вражає, адже при такому переміщенні грошових коштів сподіватися доводиться тільки на допомогу оточуючих або охорону банку. Але, якщо в сумці з банкнотами знаходиться грошова лялька з gps модулем, то безпеку такого переміщення дуже висока. Незважаючи на повсюдне впровадження пластикових зарплатних карт, багато фірм та організацій користуються готівковим розрахунком. І грошова лялька нашого виробництва покликана забезпечити цілісність переміщення всієї необхідної суми.

Перегляньте також: Автономний GPS-трекер з 2-місячним терміном безперебійної роботи

Приклад третій. Ви, здійснюючи готівкою велику покупку, перевозите велику суму грошей. Помістіть зроблену нами грошову пачку з gps модулем до своїх упакованих банкнот та при будь-якій ситуації, будете знати їх місцезнаходження.

Можна ще довго наводити приклади застосування грошової пачки з gps жучком, але всі вони скажуть вам тільки про одне: хочете перестрахуватися у безпеці своїх коштів, тоді компанія GPSavto за допомогою грошової ляльки з gps модулем, допоможе вам у цьому.

Заряду батареї вистачає в середньому до 1000 км пробігу. При русі ляльки в міському циклі заряду батареї вистачає до 3-х днів.

Актуальну вартість виготовлення грошової ляльки з трекером та абонентську плату, яка включає в себе сім-карту, персоніфікований онлайн-доступ до системи gps-моніторингу та зберігання даних на сервері протягом одного року, ви можете дізнатися на сторінці "Ціна".

Для придбання необхідної ляльки з gps, дзвоніть нам +38 (044) 221-31-00 або +38 (095) 287-62-62 або пишіть на Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua