Контролюйте запізнення! - запущено новий модуль оповіщень

вкл. .

Представляємо Вашій увазі унікальну доробку модуля сповіщень - контроль запізнень!

gps-slezhenie-gpsavtoРаніше в gps моніторингу нами був запущений модуль оповіщень, що відправляє електронні листи при відвідуванні та покиданні об'єктом моніторингу заданих місць на мапі (геозон). Тепер програмісти GPSavto додали можливість задавати інтервал часу для відвідування зеозони і контролювати запізнення за цим часом. 

Розглянемо більш докладно, як використовувати дану опцію на прикладі:

Персонал бере автомобілі компанії на ніч додому. Вранці о 9:00 всі повинні бути на роботі в офісі. Для контролю запізнень прибуття на роботу потрібно всього лише намалювати мишкою на карті територію офісу, увійшовши у розділ програми Геозони, як це показано нижче на малюнку.

sozdanie-geozoni-gpsavto

Далі ми переходимо в меню Сповіщення створюємо нове сповіщення. Якщо компанія працює не щодня, можна вибрати активність оповіщення за днями тижня, наприклад, встановивши галочки тільки на робочі дні.

aktivnost-geozoni-po-raspisaniyu-gpsavto

Отмечаем галочками автомобили и другие объекты мониторинга, опоздание которых нужно контролировать, и выбираем галочкой геозону, как показано на рисунке ниже.

vybor-obyektov-monitoringa

Під назвами геозон натискаємо кнопку Активність геозони та в випадаючому меню задаємо інтервали для контролю запізнень.

vybor-intervalov-monitoringa-opozdaniy

Зауважте, що ми вказуємо початок і кінець інтервалу перебування авто (спецтехніки, людини, тварини, вантажу). Ви можете відстежувати і запізнення прибуття в геозону, і запізнення покидання геозони. Установка стеження через повідомлення на e-mail проводиться установкою потрібних галочок при створенні/правці оповіщення.

vibor-kontrolya-opozdaniy

Тепер додайте свою електронну поштову скриньку (можна декілька) і збережіть сповіщення.

vvod-e-mail-dlya-opovescheniy

На цьому процедура налаштування gps стеження через оповіщення на e-mail завершена.

Зверніть увагу! Час у вашому регіоні (часовий пояс) програма визначає з годинника на вашому комп'ютері. Якщо у Вас змінився час, не залежно, це сезонне переведення часу або ви переїхали в інший регіон, для перенастроювання часу Вам потрібно тільки увійти у властивості сповіщення та перезберегти його. Програма сама зчитає новий час з вашого комп'ютера та налаштує сповіщення під ваш часовий пояс.

Результатом відстеження об'єктів моніторингу по електронній пошті буде наступне повідомлення:

opoveschenie-na-e-mail


mashina-pod-kontrolem-gpsavtoВи завжди можете спробувати всі можливості сервісу моніторингу GPSavto, тут можна безкоштовно спробувати gps моніторинг. Якщо у Вас виникнуть питання, обов'язково зателефонуйте нам за телефоном у Києві (044) 221-31-00 або на мобільний (095) 287-62-62. Також ви можете отримати консультації з придбання gps трекерів і підключенню до нас на сервер gps моніторингу у наших регіональних представників, контакти яких Ви можете подивитися в розділі меню Контакти.

Поділіться з друзями в соціальній мережі!

© 2011-2021 GPS Авто. Всі права захищені.
  тел. (044) 221-31-00 
 info@gpsavto.com.ua